Tervetuloa Eatonille!

Tervetuloa Eatonille!

Uuden tuotantolaitoksemme uramahdollisuudet odottavat sinua 👋🏻

Uusi, huippumoderni tuotantolaitoksemme on nyt avattu hyvien kulkuyhteyksien päähän Vantaalle ja etsimme kasvumme tueksi lisävoimaa tuotantoomme! Meillä pääset työskentelemään uusimpien teknologioiden parissa kannustavan palkkauksen ja palkkiopalkan siivittämänä. 💰

Tarjoamme sinulle vakituisen työn globaalista työympäristöstä, jossa eettisyys, monimuotoisuus ja työntekijöidemme viihtyminen on kaikkein tärkeintä. Katso alta avoimet työpaikat ja jätä hakemuksesi!

Eaton Electric Oy – avoimet työpaikat:

Uusi kriittisten sähköjärjestelmien tuotantolaitos
Uusi kriittisten sähköjärjestelmien tuotantolaitosAvasimme uuden, huippumodernin kriittisten sähköjärjestelmien tuotantolaitoksen Vantaan Tuupakkaan vuoden 2023 lopulla. Kahden jalkapallokentän kokoisessa kiinteistössä saman katon alle sijoittuvat tutkimus- ja kehitystoiminta, valmistus, varastointi, myynti, markkinointi ja huoltopalvelut. Vantaan tuotantolaitoksella sinua odottaa yli 300 alan ammattilaisen tiivis porukka. Etsimme nyt lisävoimaa tuotantoomme, joten jätä hakemuksesi ja liity joukkoomme!Lue lisää ja hae!

4 syytä hakea meille:

 1. Meillä sinua odottaa mahtava työporukka

  Vantaan tuotantolaitoksella sinua odottaa mahtava, tukea tarjoava työyhteisö, joka luo turvallisen ja inspiroivan työilmapiirin. Meillä hommia tehdään yhdessä ja hyvällä tekemisen meiningillä! 💪🏼

 2. Tarjoamme pitkäaikaisia ja vakaita urapolkuja

  Meillä viihdytään pitkään! Etsimme tälläkin hetkellä tekijöitä etenkin pitkäaikaisiin, vakituisiin työsuhteisiin. Tarjoamme sinulle mahdollisuuksia kasvaa ammattilaisena ja kehittää osaamistasi meillä. Sijoittamalla työntekijöiden kasvuun ja kehitykseen sijoitamme myös yhtiömme tulevaisuuteen.

 3. Rakennamme kestävämpää yhteiskuntaa ihmisille nyt ja tulevaisuudessa

  Olemme sitoutuneet tekemään liiketoimintaa oikein, toimimaan kestävästi ja auttamaan asiakkaitamme energianhallinnassa. Hyödyntämällä sähköistymisen ja digitalisaation globaaleja kasvutrendejä nopeutamme siirtymistä kohti uusiutuvaa energiaa ja autamme asiakkaitamme ratkaisemaan kriittiset sähkönhallintaan liittyvät haasteet.

 4. Työntekijämme tekevät meistä yhtiönä ainutlaatuisen

  Me Eatonilla haluamme rakentaa työympäristöä, jossa työntekijämme tuntevat olevansa arvostettuja sen vuoksi, keitä he ovat. Me toimimme arvojemme mukaisesti, jotta voisit olla ylpeä siitä, että työskentelet yrityksessä, joka haluaa toimia oikein.

Eaton Electric Oy
Eaton Electric OyEaton on älykkään energianhallinnan yritys, joka pyrkii parantamaan ihmisten elämänlaatua ja suojelemaan ympäristöä globaalisti. Valmistamme tuotteita datakeskus-, sähkö-, teollisuus-, kauppa-, koneenrakennus-, asuin-, ilmailu- ja liikennemarkkinoille. Olemme sitoutuneet tekemään liiketoimintaa oikein, toimimaan kestävästi ja auttamaan asiakkaitamme energianhallinnassa – nyt ja tulevaisuudessa. Vuonna 1911 perustettu Eaton on ollut listattuna New Yorkin pörssissä (NYSE) yli vuosisadan ajan. Liikevaihtomme vuonna 2023 oli 23,2 miljardia dollaria, ja palvelemme asiakkaita yli 160 maassa.Lue lisää >