Sinusta tulevaisuuden huippumyyjä Elisalle?

Sinusta tulevaisuuden huippumyyjä Elisalle?

Kaipaatko tavoitteellista myyntityötä, jossa pääset ylittämään itsesi? Tai tsemppaavaa ja yhteen hiileen puhaltavaa tiimiä? Vastauksesi on Elisan Telesales!

Elisa on työpaikka, jossa saat olla täysin oma itsesi, saat mahdollisuuden vaikuttaa työhösi ja jossa tuemme etenemistäsi. Sinun ei tarvitse olla valmis ammattilainen, tärkeää on onnistumisen halu, intohimo asiakaspalvelua kohtaan sekä innokkuus oppia myynnin saloja.

Älä missaa tilaisuuttasi vaan hae mukaan tiimiimme nyt!

Elisa Telesalesin avoimet työpaikat

6 syytä hakea töihin Elisalle

Työntekijöiden kokemuksia

Elisa
ElisaElisa on suomalainen tietoliikenne- ja digitaalisten palveluiden markkinajohtaja. Palvelemme yli 2,8 miljoonaa asiakastamme Suomessa ja Virossa sekä kansainvälisesti. Liikevaihtomme vuonna 2018 oli 1,83 miljardia euroa. Tarjoamme palveluita sekä kuluttajille että yrityksille. Toimialamme elää jatkuvassa muutoksessa, ja kaikkein nopeimmin meillä kasvavat ja kehittyvät uudet digitaaliset palvelut. Henkilöstöä meillä on noin 4 800. Haluaisitko tietää lisää työstä? Ota yhteys tiiminvetäjään, Michaeliin: michael.westman@elisa.fi Jos haluat tietää lisää rekrytointiprosessista, voit olla yhteydessä safija.chabbi@barona.fi. Nähdään Elisalla!