Sinusta tulevaisuuden huippumyyjä Elisalle?

Sinusta tulevaisuuden huippumyyjä Elisalle?

Kaipaatko tavoitteellista myyntityötä, jossa pääset ylittämään itsesi? Tai tsemppaavaa ja yhteen hiileen puhaltavaa tiimiä? Vastauksesi on Elisan Telesales!

Elisa on työpaikka, jossa saat olla täysin oma itsesi, saat mahdollisuuden vaikuttaa työhösi ja jossa tuemme etenemistäsi. Sinun ei tarvitse olla valmis ammattilainen, tärkeää on onnistumisen halu, intohimo asiakaspalvelua kohtaan sekä innokkuus oppia myynnin saloja.

Älä missaa tilaisuuttasi vaan hae mukaan tiimiimme nyt!

Elisa Telesalesin avoimet työpaikat

6 syytä hakea töihin Elisalle

Työaika ja palkkaus

Säännöllinen työaika arkisin 8-16, vakituinen työ ja edellytykset pitkäaikaiseen uraan. Takuupohjapalkan lisäksi pääset tienaamaan kannusteita ja lasketun keskiarvon mukaan uudet myyjät ovat tienanneet keskimäärin 16 €/h. Päästyäsi vauhtiin, voit tienata jopa 2 500-3 000 € kuukaudessa!

Pääset tekemään työtä, jolla on tarkoitus

Meillä kuljet digitalisaation etujoukoissa ja pääset seuraamaan, kuinka uudet digitaaliset palvelut syntyvät.

Vastuu ja vapaus

Me uskomme, että sinä itse olet työsi paras asiantuntija. Meillä työskennellään tiimeissä, jotka saavat itse valita, miten työtä tekevät. Jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa omaan työhönsä.

Mitä parhain tiimi ja ilmapiiri

Tsemppaava ja tukeva tiimi, jossa aivan mahtava esihenkilö! Mikä parasta: tiimi puhaltaa yhteen hiileen myös työn ulkopuolella ja vapaa-aikaa kulutetaan yhdessä.

Ovet auki eteenpäin

Meillä aidosti tuetaan kasvua ja uralla etenemistä. Meillä on myös mahdollista liikkua talossa tehtävästä ja yksiköstä toiseen. Moni on tehnytkin meillä pitkän uran useissa hyvin erilaisissa tehtävissä.

Lupa olla sinä

Meillä jokainen saa olla oma itsensä ja jokaisen näkemystä arvostetaan. Tiedämme, että hyvään lopputulokseen tarvitaan monenlaisia ihmisiä ja näkemyksiä.

Työntekijöiden kokemuksia

Elisa
ElisaElisa on suomalainen tietoliikenne- ja digitaalisten palveluiden markkinajohtaja. Palvelemme yli 2,8 miljoonaa asiakastamme Suomessa ja Virossa sekä kansainvälisesti. Liikevaihtomme vuonna 2018 oli 1,83 miljardia euroa. Tarjoamme palveluita sekä kuluttajille että yrityksille. Toimialamme elää jatkuvassa muutoksessa, ja kaikkein nopeimmin meillä kasvavat ja kehittyvät uudet digitaaliset palvelut. Henkilöstöä meillä on noin 4 800. Haluaisitko tietää lisää työstä? Ota yhteys tiiminvetäjään, Michaeliin: michael.westman@elisa.fi Jos haluat tietää lisää rekrytointiprosessista, voit olla yhteydessä safija.chabbi@barona.fi. Nähdään Elisalla!