Euromaster etsii rengasasentajia ympäri Suomen

Euromaster etsii rengasasentajia ympäri Suomen

Vaikka helteisiin on vielä aikaa, on aika kääntää katseet kohti tulevia kesäkelejä. 🚗🚙 Haemme rengasasentajia kevään sesonkiin Euromasterin toimipisteisiin ympäri Suomen. Euromaster on maamme johtava rengasalan yritys, joten jos sinulla on halua oppia, Euromaster on juuri oikea paikka!

Rengasasentajana olet osa loistavaa tiimiä, joka vastaa renkaiden vaihdosta, pesusta ja rengasvaraston ylläpidosta sekä renkaiden kuljettamisesta varastolle.

Oletko sinä se puuttuva rengas? Valitse oma paikkakuntasi ja jätä hakemus heti, niin laitetaan homma rullaamaan! 🚦🏁

Euromasterin avoimet työpaikat

Oletko etsimämme rengasasentaja?
Oletko etsimämme rengasasentaja?Hakijalta toivomme - Hyvää ja oppivaa asennetta - Perustuntemusta renkaiden vaihdosta joko työn tai harrastusten kautta - Oma-aloitteisuutta - Sopivaa fyysistä kuntoa renkaiden käsittelemistä varten - On hyvä, jos sinulla on aiempaa kokemuksen huollon ja asennuksen työtehtävistä, mutta se ei ole välttämättömyys. - B-ajokortista on hyötyä, mutta ilman sitäkin voit olla juuri oikea tyyppi meille.
Millaista sesonkityö rengasasentajana on?
Millaista sesonkityö rengasasentajana on?Rengasasasentajana toimit tiimissä, joka vastaa asiakkaidemme autojen renkaiden vaihdosta ja pesusta ja rengasvaraston ylläpidosta. Tehtäviin saattaa kuulua myös renkaiden kuljettamista yrityksen varastoille. Saat ammattilaisiltamme koulutuksen ja perehdytyksen työhösi työn ohessa, joten yksin ei meillä tarvitse opetella. Töitä tehdään lähtökohtaisesti arkisin kello 8–16 välisenä aikana, mutta sesongin aikana on hyvä varautua myös viikonloppuvuoroihin.
Suomen Euromaster Oy
Suomen Euromaster OyEuromaster on Euroopan suurin rengasliikeketju, joka kuuluu ranskalaiseen Michelin-konserniin. Palvelemme asiakkaitamme silti hyvinkin paikallisella tasolla, aina heidän henkilökohtaiset rengastarpeensa huomioon ottaen. Tarjoamme kokonaisvaltaista palvelua ja rengasalan erinomaista asiantuntemusta, sekä kattavan tuote- ja palveluvalikoiman. Euromasterin rengas-, vanne- ja lisävarustevalikoima on markkinoiden laajimpia, ja myymme Michelinin tuotteiden lisäksi myös muita suosittuja rengasmerkkejä. Palveluihimme kuuluvat uusien renkaiden myynnin lisäksi mm. kaikki asennukset, tasapainotukset, säilytykset, korjaukset sekä ohjauskulmien säädöt. Yrityksellämme on vuosikymmenten kokemus rengasalalta, ja nykyinen, lähes koko valtakunnan kattava palvelupisteverkostomme takaa sen, että Euromaster-palvelupiste on aina lähelläsi.Lue lisää Euromasterista