Töihin Fitness24Sevenille

Töihin Fitness24Sevenille

Fitness24Seven on Suomen suurin kuntosaliketju ja avaamme säännöllisesti uusia saleja ympäri Suomen. Haemme joukkoomme jatkuvasti uusia energisiä työntekijöitä erilaisiin rooleihin – liity mukaan!

Huikeiden työntekijöidemme ansiosta Fitness24Sevenin asiakastyytyväisyys on vuodesta toiseen erittäin korkea ja se on meille iso ylpeyden aihe! Yhdessä tekeminen on meille tärkeä arvo ja uskomme, että parhaaseen tulokseen pääsemme, kun tiimimme puhaltaa yhteen hiileen. Meillä pääset osaksi viihtyisää ja rentoa työyhteisöä, jossa työntekijöistä välitetään aidosti. Haluamme mahdollistaa liikkumisen kaikille ihmisille; tule tekemään kanssamme tätä arvokasta työtä!

”Salivastaavana toimiminen on rikastuttanut elämääni paljon. Asiakkaiden kanssa kuulumisten vaihtaminen ja positiiviset palautteet antavat uskomattoman määrän energiaa töiden ulkopuolellekin ja odotan aina innolla työpäivien alkua.”
Julia, Kuntokeskusvastaava, Turku
Julia, Kuntokeskusvastaava, Turku

Voit työskennellä meillä seuraavissa tehtävissä

Kuntokeskusvastaava

Luotko ympärillesi lämpimän ilmapiirin ja otatko muut ihmiset huomioon? Oletko valmis pitämään huolta kuntosaleistamme ja jäsenistämme? Jos vastasit kyllä, tämä työ on sinulle!

Siirry avoimiin työpaikkoihin

Personal Trainer

Laajennamme PT-toimintaa useammalle kuntosalille ja etsimme joukkoomme timanttisia valmentajia. Mikäli intohimosi on kehittää asiakkaidesi kokonaisvaltaista hyvinvointia, olet sporttinen ja myyntihenkinen sekä haluat osaksi mahtavaa työporukkaa, meillä saattaa olla sinulle paikka avoimena.

Siirry PT-työpaikkoihin

Ryhmäliikuntaohjaaja

Ryhmäliikuntaohjaajana sinulla on mahdollisuus innostaa ja inspiroida isoa porukkaa liikkumaan ja nauttimaan sen tuomasta ilosta. Mikäli haluat siis jakaa energiaasi myös muille, meillä saattaa olla sinulle unelmien tehtävä vapaana.

Siirry avoimiin työpaikkoihin

Kaikki avoimet Fitness24Seven työpaikat

Pitkän aikavälin ajattelutapa

Fitness24Seven on täällä jäädäkseen, jonka vuoksi myös päätöksentekomme vastaa pitkän aikavälin ajattelua. Liiketoimintamme perustuu ihmisten kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kehittämiseen, eikä terveellinen elämä ole koskaan vain nopea ratkaisu. 

Asiakkaan ehdoilla

Kaikki lähtee liikkeelle asiakkaistamme. He ovat liiketoimintamme keskiössä ja pyrimme vastaamaan sekä ylittämään heidän odotuksensa kerta toisensa jälkeen.

Oppiva yritys

Sinun tulee oppia menneisyydestä ollaksesi parempi tulevaisuudessa. Arvioimme toimintaamme, jotta voimme kehittyä. 

Yhteistyö luo tiimin

Me uskomme, että olemme yhdessä enemmän. Eri osastojen välinen yhteistyö ja tiedon vaihtaminen tekee meistä tehokkaampia, parantaa ymmärrystä ja mahdollistaa oppimisen sekä kehittymisen. 

Sosiaalinen vastuu

Fitness24Seven haluaa omalta osaltaan olla luomassa parempaa elämää ja saada aikaan muutosta niille, jotka ovat vaikeuksissa. Muutamme yrityksen ajatukset ja ideat käytännön toimiksi avun tarpeessa oleville.  

Fitness24Seven
Fitness24SevenJohdatamme ihmisiä kohti terveellisempää elämäntapaa huolimatta siitä, kuka olet tai missä asut. Uskomme Fitness24Seven:illä siihen, että mahdollisuus kuntoiluun ja hyvinvointiin kuuluu kaikille. Pyörittämällä fitness-alan yritystä kunnianhimolla jatkuvaan kehitykseen ja laajenemiseen, pystymme tarjoamaan kuntosaleja, jotka ovat aina auki ja näin treenaamiseen kutsuvia.Lue lisää Fitness24Sevenistä