Töihin Fitness24Sevenille

Töihin Fitness24Sevenille

Fitness24Seven on Suomen suurin kuntosaliketju ja avaamme säännöllisesti uusia saleja ympäri Suomen. Haemme joukkoomme jatkuvasti uusia energisiä työntekijöitä erilaisiin rooleihin – liity mukaan!

Huikeiden työntekijöidemme ansiosta Fitness24Sevenin asiakastyytyväisyys on vuodesta toiseen erittäin korkea ja se on meille iso ylpeyden aihe! Yhdessä tekeminen on meille tärkeä arvo ja uskomme, että parhaaseen tulokseen pääsemme, kun tiimimme puhaltaa yhteen hiileen. Meillä pääset osaksi viihtyisää ja rentoa työyhteisöä, jossa työntekijöistä välitetään aidosti. Haluamme mahdollistaa liikkumisen kaikille ihmisille; tule tekemään kanssamme tätä arvokasta työtä!

”Salivastaavana toimiminen on rikastuttanut elämääni paljon. Asiakkaiden kanssa kuulumisten vaihtaminen ja positiiviset palautteet antavat uskomattoman määrän energiaa töiden ulkopuolellekin ja odotan aina innolla työpäivien alkua.”
Julia, Kuntokeskusvastaava, Turku
Julia, Kuntokeskusvastaava, Turku

Voit työskennellä meillä seuraavissa tehtävissä

Kaikki avoimet Fitness24Seven työpaikat

Fitness24Seven
Fitness24SevenJohdatamme ihmisiä kohti terveellisempää elämäntapaa huolimatta siitä, kuka olet tai missä asut. Uskomme Fitness24Seven:illä siihen, että mahdollisuus kuntoiluun ja hyvinvointiin kuuluu kaikille. Pyörittämällä fitness-alan yritystä kunnianhimolla jatkuvaan kehitykseen ja laajenemiseen, pystymme tarjoamaan kuntosaleja, jotka ovat aina auki ja näin treenaamiseen kutsuvia.Lue lisää Fitness24Sevenistä