Kesätöihin Porvoon Perunalle!

Kesätöihin Porvoon Perunalle!

Hyppää hommiin Porvoon Perunalle! 😎

Haemme Agrica Ab Porvoon Perunalle työntekijöitä erilaisiin tehtäviin! Haemme keräilijöitä, kuorma-autonkuljettajia ja lisäksi toimistotyöntekijää. Keräilijöille ja toimistotyöntekijälle on tarjolla töitä kesäsesongin ajaksi, kun taas kuorma-autonkuljettajalla on mahdollisuus pidempäänkin työsuhteeseen! Mikäli kiinnostuit, niin lue lisää ja hae hommiin! 🙌

Tsekkaa videosta, millaista työskentely Porvoon Perunalla on! 🤩

Lue lisää työtehtävistä Porvoon Perunalla! Mikä näistä kuulostaisi sinulle sopivalta kesätyöltä? 😎

Keräilijä
KeräilijäKeräilijän kesätyöt alkavat huhti-toukokuun aikana ja töitä on aina elokuulle saakka. Töitä tehdään 3-vuorotyössä. Pääasiallinen työtehtäväsi on elintarvikkeiden keräily varasto- ympäristössä, ja lisäksi tehtäviin voi kuulua tuotteiden hyllytystä ja varaston siisteydestä huolehtimista.Lue lisää tehtävästä ja hae!
Kuorma- auton- kuljettaja
Kuorma- auton- kuljettajaTyöpäivääsi sisältyy elintarvikkeiden kuljetus Uudenmaan alueella, autojen ja työvälineiden huolto ja puhtaanapito, sekä muut tehtävät logistiikan parissa. Töiden aloitus ja kesto voidaan sopia joustavasti ja on myös mahdollisuus pitkäaikaiseen työsuhteeseen.Lue lisää ja hae!
Toimisto-työntekijä
Toimisto-työntekijäEtsimme asiakaspalveluhenkistä kesätyöntekijää toimistotehtäviin Porvoon toimistolle. Työtehtäviisi kuuluu yritys- ja yksityisasiakkaiden palvelu, myyntitilausten vastaanotto ja käsittely sekä muita toimistotyötehtäviä. Pääset myös tekemään lisämyyntiä asiakaspalvelutilanteiden yhteydessä.Lue lisää tehtävästä ja hae!

Katso tästä Porvoon Perunan avoimet työpaikat:

Porvoon Peruna
Porvoon PerunaAgrica Ab Porvoon Peruna on Porvoossa sijaitseva elintarviketukkuliike. Olemme perheyritys, joka tarjoaa laajan valikoiman elintarvikkeita ja oheistuotteita sekä yritys- että yksityisasiakkaille. Valttikorttimme ovat henkilökohtainen ja joustava palvelu, sekä laadukas ja kilpailukykyinen tuotevalikoima. Kuulemme asiakkailtamme usein iloista palautetta tuotteiden laadusta ja tuoreudesta sekä henkilökuntamme palvelualttiudesta. Porvoon Perunalla on pitkät perinteet jo 1980-luvulta lähtien. Vaalimme perinteistä asiakaspalvelua ja tarjoamme monipuolista osaamistamme asiakkaidemme hyödyksi kummallakin kotimaisella kielellä.Lue meistä lisää!