Hoitaja, työllisty Baronan kautta!

Hoitaja, työllisty Baronan kautta!

Hei hoitoalan ammattilainen, etsitkö uutta työtä? 🌟 Etsimme tällä hetkellä lähihoitajia ja sairaanhoitajia monipuolisiin tehtäviin ympäri Suomen aina toisen vuoden opiskelijoista alan kokeneisiin osaajiin. Voit työskennellä elämäntilanteesi mukaan joko joustavasti keikkaillen tai täyspäiväisesti.

Etsimme tekijöitä mm. Vaasaan, Jyväskylään, Saarijärvelle, Riihimäelle, Janakkalaan, Hämeenlinnaan, Keuruulle, Kotkaan, Joensuuhun, Jämsään, Äänekoskelle ja Seinäjoelle. Lue lisää ja jätä hakemuksesi helposti ja nopeasti botin kautta 👇🏼

Tästä on kyse

  1. Palkka

    Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen. Sairaanhoitaja alk. 20€/h + TES-lisät + 9% lomakorvaus, lähihoitaja alk. 15€/h + TES-lisät + 9% lomakorvaus.

  2. Joustavasti töitä

    Voit työskennellä oman aikataulusi mukaan joko joustavasti keikkaillen tai useita kertoja viikossa. Vuorot painottuvat aamuihin, iltoihin ja viikonloppuihin.

  3. Kelpoisuusvaatimukset

    Tehtävä edellyttää lähihoitajan, terveydenhoitajan tai sairaanhoitajan tutkinnon sekä Valviran rekisteröitymisen. Otamme huomioon myös loppuvaiheen opiskelijat.

4 syytä hakea Baronan kautta töihin:

PalkkausKilpailukykyinen palkka

Tarjoamme hoitoalan ammattilaisille kilpailukykyisen palkkauksen. Pidämme myös huolta lomakorvauksistasi.

JoustavuusTyötä silloin, kun sinulle sopii

Saat työskennellä juuri silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Voit tehdä töitä esimerkiksi pari kertaa kuussa tai useampana päivänä viikossa.

NopeusSaat yhteydenoton nopeasti

Olemme tunnettuja ripeydestä ja olemme sinuun yhteydessä nopeasti hakemuksesi jättämisen jälkeen. Baronan kautta löydät sopivan työpaikan ilman turhaa säätöä.

EdutHyvät työsuhde-edut

Tarjolla on työsuhde-etuja ympäri vuoden, esim. tarjoushintoja kuntosali- ja hyvinvointiketjuihin, alennuskoodeja yhteistyöyritystemme verkkokauppoihin ja majoituspalveluihin.

Jätä hakemuksesi

Avoimet hoitoalan työpaikat

Työntekijä työvaatteet päällä hymyilee toiselle työntekijälle
Etsitkö hoitajaa töihin?Baronan kautta löydät sote-alan ammattilaisia ja olemme apunasi ratkaisemassa rekrytointihaasteesi.Ota yhteyttä