Olet vastavalmistunut HR ja taloushallinnon osaaja? Jätä yhteystiedot ja olet mukana useassa rekrytoinnissa!

Oletko vastavalmistunut HR ja taloushallinnon osaaja? Jättämällä yhteystiedot olet mukana useassa rekrytoinnissa!

Ovatko opintosi loppusuoralla tai oletko juuri valmistunut ja etsit ensimmäistä oman alan duunia? Hienoa! 🤩 Olet ländännyt juuri oikeaan paikkaan.

Usein ensimmäisen oman alan duunin nappaaminen on vaikeaa, mutta nyt sulla on elämäsi tsäänssi saada jalka työelämän oven väliin ja päästä mukaan useampaan rekryyn yhdellä hakemuksella.

Meillä on asiakkaina satoja eri yrityksiä - on suurta, keskisuurta ja start upia, kotimaista ja kansainvälistä. Tästä joukosta löytyy varmasti just sulle sopiva tehtävä ja työkulttuuri.

Hae nyt, se on helppoa

  1. Valitse alla olevista tehtävistä se, mistä olet eniten kiinnostunut
  2. Jätä meille yhteystietosi ja CV:si
  3. Kartoitamme aktiivisesti juuri sinulle sopivia työmahdollisuuksia, ja olemme yhteydessä, kun sinulla sopiva työ löytyy!

Valitse sinulle sopiva positio ja hae!

Inspiroidu

Tutustu yritykseen

Tutustu yritykseen

Ota selvää mitä yritys tekee, minkälaisia palveluita ja tuotteita se kehittää ja millaiseen tiimiin olisit mahdollisesti menossa. Kannattaa tutustua myös yrityksen arvoihin ja kulttuuriin, näin osaat paremmin arvioida sitä, onko yritys sinulle sopiva työpaikka ja myös kertoa siitä haastattelussa

Ole ajoissa paikalla

Ole ajoissa paikalla

Kuulostaa itsestäänselvältä, mutta rekrytoijat törmäävät jatkuvasti kandeihin jotka ovat myöhässä. Lähde siis liikkeelle ajoissa ja varaudu mahdollisiin matkalla tapahtuviin yllätyksiin, kuten liikenneonnettomuuksiin ja eksymisiin. Ja jos jostakin syystä huomaat olevasi myöhässä, ilmoita siitä heti pahoittelujen kera.

Valmistaudu kysymyksiin

Valmistaudu kysymyksiin

Varaudu vastaamaan työhaastattelussa ainakin näihin kysymyksiin:
Kerro hieman itsestäsi?
Mitkä ovat vahvuutesi ja heikkoutesi
Mikä tässä tehtävässä ja yrityksessä houkuttelee sinua?
Mitkä ovat tulevaisuuden tavoitteesi?

Varaa tarvittavat dokumentit valmiiksi

Varaa tarvittavat dokumentit valmiiksi

Työhaastatteluun kannattaa ottaa mukaan työtodistukset aiemmista työpaikoista ja koulutuksista sekä mahdollinen portfolio ja muut työnäytteet. Myös tieto mahdollisista suosittelijoista kannattaa varata mukaan.

Ota rennosti

Ota rennosti

Vaikka työhaastattelu voikin olla jännitävää, yritä rentoutua ja olla oma itsesi. Työhaastattelu on kaksipuolinen tilanne, jossa molemmilla osapuolilla tulisi olla yhteinen tavoite: oikean työpaikan ja työntekijän yhdistäminen.

Älä lannistu

Älä lannistu

Aina työhaastattelu ei johda haluttuun lopputulokseen eli uuteen työpaikkaan. Älä kuitenkaan lannistu. Ehkä seuraava haastattelu jo natsaa, ja jokainen käyty työhaastattelu tarjoaa sinulle arvokasta kokemusta jatkoon.