Ilmastointitohtorit – avoimet työpaikat

Ilmastointitohtorit – avoimet työpaikat

Oletko aina haaveillut urasta Tohtorina? Nyt sinulla on siihen mahdollisuus!

Ilmastointitohtorit rekrytoivat innokkaita tekijöitä palkalliseen oppisopimuskoulutukseen, jossa pääset kouluttautumaan ilmanvaihdonhuollon ammattilaiseksi. Saat työn ohella tohtorinpaperit käteesi - Ilmastointitohtorin siis.

Tutustu meihin videolta ja jätä hakemuksesi 💪🏼

Ilmastointitohtorit – avoimet työpaikat 👇🏼

Oppisopimuskoulutus – mistä tässä on kyse?

 1. Alan virallinen tutkinto

  Ilmanvaihdonhuollon ammattilaisen työn ohella suoritat alan virallisen ammattitutkinnon, mistä on hyötyä työmarkkinoilla. Koulutuksen jälkeen sinua myös odottaa mahdollisuus pitkäaikaiselle uralle Ilmastointitohtorina. Suoritettava ammattitutkinto on talotekniikan ammattitutkinto sekä ilmanvaihtojärjestelmien puhdistuksen osaamisala.

 2. Palkallinen koulutus

  Koulutuksella voit opiskella palkallisesti ilmanvaihtoalan ammattilaiseksi. Sinulle maksetaan alan kilpailukykyistä palkkaa jo koulutuksen ajalta.

 3. Räätälöity koulutuksen sisältö

  Oppisopimuskoulutuksen sisältö räätälöidään sinulle henkilökohtaisesti osaamisesi ja kiinnostuksesi sekä aikaisemman kokemuksesi perusteella. Tarjoamme ammattitutkinnon lisäksi myös osatutkintomahdollisuuden.

 4. Opinnot työn ohella

  Opit pääosin tehden omaa työtäsi. Osaamistasi täydennät tarpeesi mukaan opiskelemalla lähiopetuksessa muutaman kerran kuussa. Koulutuksen kesto riippuu osaamisesi lähtötasosta.

Miksi hakea Ilmastointitohtoreille?
Miksi hakea Ilmastointitohtoreille?Meidän vahva yhteishenki näkyy ja kuuluu 🔊💚 Uskomme, että yhteishenkemme välittyy myös asiakkaillemme ja kannustaa asiantuntijoitamme entistä parempiin suorituksiin. Me tohtorit puhallamme vahvasti yhteen hiileen. Meillä kehutaan, kannustetaan ja tsempataan. Tohtoreilla yksilöt saavat loistaa, mutta yhdessä olemme aina enemmän! Meiltä saat alan virallisen ammattitutkinnon sekä mahdollisuuden pitkäaikaiselle uralle Ilmastointitohtoreilla. Olemme vuonna 2007 perustettu vakavarainen yritys, jossa hyvät työnäkymät takaavat sen, että työn pysyvyydestä ei tarvitse murehtia. 😎 Aikaisemman kokemuksen sijaan meille tärkeintä on asenteesi. Olit sitten kokenut konkari, alaa vaihtava ammattilainen tai urasi alussa oleva tulevaisuuden tekijä, tämä tehtävä on juuri sinulle! Me tarjoamme sinulle kattavan koulutuksen 💪🏼
Ilmastointitohtorit Oy
Ilmastointitohtorit OyOlemme kahden veljeksen vuonna 2007 perustama perheyritys. Tänä päivänä yrityksessämme työskentelee n. 40 sisäilma-alan ammattilaista. Olemme kasvaneet alueemme suurimmaksi toimijaksi – kiitos ammattitaitoisen ja sitoutuneen henkilökuntamme. Ennen kaikkea olemme tiimi, joka puhaltaa yhteen hiileen ja uskoo kovaan tekemiseen sekä tinkimättömään laatuun. Työkavereiden kannustaminen sekä yksilöidyt ja yhteiset tavoitteet ovat meillä avainasemassa. Niiden kautta luodaan myös kestäviä ja luottamuksellisia asiakassuhteita.Lue lisää Ilmastointitohtoreista
Taitotalo
TaitotaloKoulutuskumppanina toimii Taitotalo, joka vastaa siitä, että saat tarvitsemasi ammatillisen osaamisen. Meiltä löydät lähes 90 tutkintoa, yli 60 ammatillista sertifikaattia ja reilut 600 eri ammattialojen lyhytkoulutusta. Ammatillisen aikuiskoulutusalan suurimpana toimijana meillä on pitkä historia muuttuvan maailman koulutustarpeisiin vastaamisessa.Lue lisää Taitotalon sivuilta