Kolme työkaveria poseeraavat kameralle vakavilla ilmeillä työvarusteissa.

Ilmastointitohtorit – avoimet työpaikat

Oletko aina haaveillut urasta Tohtorina? Nyt sinulla on siihen mahdollisuus! 😎

Ilmastointitohtorit on kahden veljeksen perustama perheyritys, joka on vuodesta 2007 alkaen rakentanut vahvaa menestystarinaa Tampereen alueella. Tällä hetkellä Tohtoreilla on meneillään uusi aluevaltaus – pääkaupunkiseutu!

Nyt etsimmekin joukkoomme ilmanvaihdon alan osaajia sekä Tampereelle että pääkaupunkiseudulle vakituisiin työsuhteisiin. Hyppää meidän kelkkaan ja rakenna itsellesi pitkäaikainen ura tiiviissä porukassa, jossa hommia tehdään yhdessä ja hyvällä tekemisen meiningillä.

Lue lisää ja hae 💪🏼 Eikun takit päälle ja menoksi!

Jätä hakemuksesi muutamassa minuutissa 👇🏼

Ilmastointitohtorit – avoimet työpaikat 👇🏼

Kolme syytä hakea ilmastointitohtoreille:

  1. Tiivis työporukka

    Meidän vahva yhteishenki näkyy ja kuuluu 🔊💚 Uskomme, että yhteishenkemme välittyy myös asiakkaillemme ja kannustaa asiantuntijoitamme entistä parempiin suorituksiin.

  2. Yhdessä tekeminen

    Me tohtorit puhallamme vahvasti yhteen hiileen. Meillä kehutaan, kannustetaan ja tsempataan. Tohtoreilla yksilöt saavat loistaa, mutta yhdessä olemme aina enemmän!

  3. Pitkäaikainen ura

    Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen ja mahdollisuuden pitkäaikaiselle uralle Ilmastointitohtoreilla. Olemme vuonna 2007 perustettu vakavarainen yritys, jossa hyvät työnäkymät takaavat sen, että työn pysyvyydestä ei tarvitse murehtia. 😎

Ilmastointitohtorit Oy
Ilmastointitohtorit OyOlemme kahden veljeksen vuonna 2007 perustama perheyritys. Tänä päivänä yrityksessämme työskentelee yli 50 sisäilma-alan ammattilaista. Olemme kasvaneet alueemme suurimmaksi toimijaksi – kiitos ammattitaitoisen ja sitoutuneen henkilökuntamme. Ennen kaikkea olemme tiimi, joka puhaltaa yhteen hiileen ja uskoo kovaan tekemiseen sekä tinkimättömään laatuun. Työkavereiden kannustaminen sekä yksilöidyt ja yhteiset tavoitteet ovat meillä avainasemassa. Niiden kautta luodaan myös kestäviä ja luottamuksellisia asiakassuhteita.Lue lisää Ilmastointitohtoreista