Kauppaan töihin? Hyvä idea!

Kauppaan töihin? Hyvä idea!

Kauppa tarjoaa mielekkäitä työtehtäviä joissa viihdytään, opitaan ja edetään. Löydät kauttamme myynnin, keräilyn ja hyllytyksen työtehtäviä. Tutustu tehtäviin, löydä suosikkisi ja jätä hakemus - tai vaikka useampi! 🤩

Viihdytkö ihmisten parissa? Mahtavaa! Meillä on auki useita kaupan alan myyjän työpaikkoja joissa pääset tekemään töitä ihmisten parissa.

Tykkäätkö touhuta enemmän itseksesi? Entä pidätkö fyysisestä työstä ja siitä, kun saat nähdä oman kätesi jäljen? Saattaisit pitää keräilijän tai hyllyttäjän työstä.

Hae pikahakemuksella kaikkiin avoimiin paikkoihin ja etsitään yhdessä sinulle parhaiten sopivin työ 👇

Avoimet kaupan alan työpaikat: Helsingin seutu

Miksi töihin Baronan kautta?

 1. Monipuoliset työpaikat

  Meillä on aina paljon erilaisia vaihtoehtoja myynnin ja kaupan tehtävissä. Työt ovat sovitettavissa omaan elämääsi, etsit sitten keikkatöitä tai vakituista työsuhdetta.

 2. Henkilökohtainen urakoutsaus

  Konsulttimme tarjoavat henkilökohtaista sparrausta kaikille Baronan myynnin ja kaupan työntekijöille. Jos nykyisessä työssäsi kaikki ei ole kohdallaan, kannattaa ensimmäisenä kääntyä meidän puoleen!

 3. Perehdytys

  Perehdytys ja koulutus ovat tärkeitä työn tekemisessä ja ammattitaidon rakentamisessa, eikä kenenkään tarvitse jäädä ilman tukea työsuhteen alussa tai sen aikana.

 4. Varma palkansaanti

  Maksamme TESin mukaista palkkaa, mutta myyntityöhön voi sisältyä myös provisiota. Tällöin omalle ja onnistuneelle työlle saa rahallista vastinetta suoritusten mukaan.

 5. Hyvä työterveydenhuolto

  Baronan kanssa työsuhteessa olevalle kuuluu kattavat työterveydenhuollon palvelut. Voit jutella näistä lisää oman henkilöstökonsulttisi kanssa.