Hoitaja, keikkaile Baronan kautta!

Hoitaja, keikkaile Baronan kautta!

Hei sinä hoitoalan ammattilainen! Etsimme lähihoitajia ja sairaanhoitajia monipuolisiin keikkatöihin aina viimeisen vuoden opiskelijoista alan kokeneisiin osaajiin. Voit valita sinulle sopivat työvuorot ja tehdä töitä juuri silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Tarvitsemme heti useita uusia osaajia ympäri Suomea ja töitä on tarjolla runsaasti, joten hae heti ja tule keikkailemaan Baronan kautta!

Tästä on kyse

  1. Palkka

    Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen. Sairaanhoitaja alk. 20€/h + TES-lisät + 9% lomakorvaus, lähihoitaja alk. 17,5€/h + TES-lisät + 9% lomakorvaus.

  2. Vuorotyö

    Työ on pääsääntöisesti 2-vuorotyötä. Etsimme hoitajia eri pituisiin sijaisuuksiin. Voit työskennellä oman aikataulusi mukaan joko harvemmin tai useita kertoja viikossa.

  3. Kelpoisuusvaatimukset

    Lähihoitajan, terveydenhoitajan tai sairaanhoitajan tutkinto sekä Valviran rekisteröityminen. Otamme huomioon myös loppuvaiheen opiskelijat.

Jätä tästä avoin hakemus

Avoimet hoitoalan työpaikat

Miksi Baronan kautta kannattaa keikkailla?

PalkkausKilpailukykyinen palkka

Tarjoamme hoitoalan ammattilaisille kilpailukykyisen palkkauksen. Pidämme myös huolta lomakorvauksistasi.

JoustavuusTyötä silloin, kun sinulle sopii

Saat työskennellä juuri silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Voit tehdä töitä esimerkiksi pari kertaa kuussa tai useampana päivänä viikossa.

NopeusSaat yhteydenoton nopeasti

Olemme tunnettuja ripeydestä ja olemme sinuun yhteydessä nopeasti hakemuksesi jättämisen jälkeen. Baronan kautta löydät sopivan työpaikan ilman turhaa säätöä.

EdutHyvät työsuhde-edut

Tarjolla on työsuhde-etuja ympäri vuoden, esim. tarjoushintoja kuntosali- ja hyvinvointiketjuihin, alennuskoodeja yhteistyöyritystemme verkkokauppoihin ja majoituspalveluihin.

Lisätietoja työpaikoista antaa

Jessika Villgren
Jessika Villgren
Hanna Vuorenmaa
Hanna Vuorenmaa
Henkilöstökonsultti, LH

Sote

+358 44 460 2060hanna.vuorenmaa@barona.fi
Etsitkö hoitajaa töihin?
Etsitkö hoitajaa töihin?Baronan kautta löydät sote-alan ammattilaisia ja olemme apunasi ratkaisemassa rekrytointihaasteesi.Ota yhteyttä