Kotek Factory Service Oy – avoimet työpaikat

Kotek Factory Service Oy – avoimet työpaikat

Yksi Suomen suurimmista ja nykyaikaisimmalla tekniikalla varustetuista pintakäsittely-yrityksistä rekrytoi! Etsimme osaajia monipuolisiin tehtäviin meidän 20 kaverin ammattitaitoiseen porukkaan Kokkolan suurteollisuusalueelle. Meillä on talo täynnä hyviä tyyppejä ja tätä joukkoa haluamme vahvistaa! Me tehään hommia tosissaan, mutta ei liian vakavasti. 💪

Kiinnostuitko? Lue lisää avoimista tehtävistä ja hae jo tänään!

Avoimet työpaikat:

Mitä tarjoamme sinulle?
Mitä tarjoamme sinulle?▪ Mukavan, rennon ja ammattitaitoisen työporukan, jossa on oikeasti kivaa tehdä hommia. Me tehään hommia yhdessä ja töiden ohella yhteishenkemme on hitsautunut tiiviiksi. ▪ Kokoaikaisen työn Kokkolan suurteollisuuden alueella kattavan ja nykyaikaisen kaluston parissa. ▪ Mahdollisuuden rakentaa itsellesi pitkäaikaista uraa. Meillä viihdytään pitkään. ▪ Erittäin hyvän palkan. ▪ Monipuolista ja vaihtelevaa tekemistä. Työ meillä ei ole pakkotahtista puurtamista, eikä tylsiä päiviä tule vastaan.Tutustu avoimiin työpaikkoihimme!
Ketä etsimme?
Ketä etsimme?▪ Joustavaa työntekijää, joka on valmis reissaamaan töiden mukana. ▪ Käsillä tekijää, jolta löytyy tekemisen meininkiä. 💪 ▪ Meillä on talo täynnä hyviä tyyppejä ja tätä porukkaa haluamme vahvistaa. Etsimmekin joukkoomme rentoa huumorikaveria, joka innostuu hommien tekemisessä mukavassa porukassa. ▪ Kokemusta ja koulutusta tärkeämpää meille on asenteesi. Perehdytämme sinut kattavasti tehtäviin! ▪ Työssä vaaditaan huolellista työotetta ja pitkäjänteisyyttä.Hae tästä avoimia työpaikkojamme!
Kotek Factory Service
Kotek Factory ServiceKumppani pinnoituksille ja vedeneristyksille. Kotek Factory Service on yksi Suomen suurimmista ja nykyaikaisimmalla tekniikalla varustettu valtakunnallinen pintakäsittely yritys. Teemme vaativatkin pinnoitukset pohjatöistä valmiiseen pintaan. Olemme johtava ruiskutettavien vedeneristysten urakoitsija Suomessa oli sitten kyseessä säiliöt, katot, piha- tai parkkikannet.Lue lisää Kotekin sivuilla!