Kouluttaudu kattoalan ammattilaiseksi!

Kouluttaudu kattoalan ammattilaiseksi!

Tykkäätkö tehdä itse käsillä? Haluaisitko nauttia työsi lomassa parhaista näköaloista? Etkä säikähdä korkeitakaan paikkoja? Hienoa! Jos sinulla on vielä kaiken lisäksi uusi duuni kiikarissa, meillä on hyviä uutisia. 👇

Kattotutka kouluttaa yhteistyössä TTS Työtehoseuran kanssa kattorakentamisen moniosaajia! Oppisopimuskoulutus tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden hankkia uusi pitkäaikainen työpaikka ja ammatti samassa paketissa ilman vuosien opiskelua. 💪 Olisitko sinä yksi etsimämme koulutettava?

Urasi kattopeltiseppänä alkaa talonrakennusalan ammattitutkinnon oppisopimuskoulutuksella, jossa kouluttaudut käytännönläheisesti uuteen ammattiin työn ohessa. Koulutuksen jälkeen tavoitteenasi siintää pitkäaikainen työsuhde.

Emme hae valmiita osaajia, sillä haluamme kouluttaa sinut kattoasennustyön ammattilaiseksi. Koulutuksessa ja itse työssä on hyötyä alan kokemuksesta sekä rakennus- tai talotekniikka-alan perustutkinnosta. Kokemusta tärkeämpää on kuitenkin oikea asenne ja halu oppia! Koulutus on sinulle maksuton.

Tutustu työhön ja hae mukaan!

Kattopeltiseppä asentaa kattopeltiä
Mitä tarjoamme sinulle?▪ Mahtava työporukka. Kattotutkalla töitä tehdään hyvällä meiningillä ja yhdessä toisia kannustaen. ▪ Mahdollisuuden opiskella palkallisesti talonrakennusalan ammattitutkinto työn ohessa. ▪ Monipuoliset työkohteet ja vaihtelevat työtehtävät kattopeltiseppänä pitkänlinjan perheyrityksessä. Turvallisuus on toimintamme perusta – kaikki työt tehdään työntekijöiden turvallisuus tarkasti huomioiden. ▪ Mahdollisuuden pitkäaikaiselle uralle Kattotutkalla ja mielenkiintoisia urakehityspolkuja. ▪ Parhaat toimistomaisemat: pääset tarkkailemaan kaupungin vilskettä ja vuodenaikojen vaihtelua näköalapaikalta.
Kaksi työntekijää katolla asentamassa kattopeltiä
Oppisopimuskoulutus – mitä, miksi ja kenelle?▪ Mitä? Oppisopimus on työsopimus, jossa työn lisäksi suoritat alan virallisen ammattitutkinnon. Teet töitä ja opintoja rinnan, ja sinulle maksetaan vähintään TES:n mukaista palkkaa jo koulutuksen ajalta. Koulutuskokonaisuuden kesto on noin vuoden, ja sen sisältö räätälöidään sinulle henkilökohtaisesti osaamisesi ja kiinnostuksesi sekä aikaisemman kokemuksesi perusteella. ▪ Miksi? Koulutuksen jälkeen sinulla on alan virallinen tutkinto todisteena osaamisestasi, mistä on hyötyä työmarkkinoilla. Koulutuksen jälkeen sinulla on mahdollisuus pitkäaikaiselle uralle uudessa ammatissasi. ▪ Kenelle? Oppisopimus on suunnattu niin työuran alussa oleville tekijöille kuin kokeneemmillekin konkareille. Koulutuksen tavoitteena on joko päästä kiinni alan työhön työtä tekemällä tai syventää ja päivittää aikaisempaa alan osaamista ammatillisen tutkinnon kautta.

Hae kattopeltisepäksi Kattotutkalle!

Kattotutkan logo
Kattotutka OyKattotutka Oy on valtakunnallinen kattopalveluihin ja -tuotteisiin keskittynyt yhtiö. Jo yli 30 vuoden ajan toiminut perheyritys työllistää vakituisesti yli 250 kattoalan ammattilaista. Kattotutkan toiminta perustuu arvoihin, jotka ovat turvallisesti, keskellä toimintaa ja luotettavana kumppanina. Jatkuvalla työturvallisuuden kehittämisellä halutaan taata, että jokainen työntekijä pääsee turvallisesti töistä kotiin sekä tänään että huomenna.Lue lisää!