Tule töihin logistiikkakeskukseen Meira Novalle!

Tule töihin logistiikkakeskukseen Meira Novalle!

Avoinna on nyt useampia työpaikkoja asiakkaallemme Meira Novalle Tuusulaan erilaisiin logistiikkatehtäviin. Työt on mahdollista aloittaa sopimuksen mukaan toukokuun aikana ja etsimme työntekijöitä sekä kesätyöhön että myös pidempiaikaisiin työsuhteisiin. Haemme työntekijöitä kaikille logistiikan osastoille, joten sinulla on mahdollisuus vaikuttaa siihen minkälaisissa työtehtävissä haluaisit työskennellä.

Parasta on se, että emme vaadi sinulta aiempaa kokemusta, mutta haluamme joukkoon työntekijöitä, joilla on aito motivaatio tehdä töitä mukavassa porukassa. Työyhteisö Meira Novalla on täynnä hyviä tyyppejä ja tätä joukkoa haluamme vahvistaa.

Heräsikö kiinnostuksesi? Loistava juttu! Lue lisää ja hae hommiin Meira Novalle!

Meira Novan avoimet työtehtävät

Logistiikkatyöntekijä

Työssä tulet tekemään elintarvikkeiden puheohjattua keräilyä jalkaisin tai matalakeräysvaunua hyödyntäen. Muita varaston mahdollisia työtehtäviä ovat esimerkiksi lähettämö- ja tehdastyöskentely.

Työntömastotrukinkuljettaja

Työntömastotrukinkuljettaja on ajotaitoinen henkilö, joka työskentelee tönärin puikoissa tehden lavojen siirtelyä sekä aktiivipaikkojen täyttöä. Tässä tehtävässä tulisit vahvistukseksi jo yhteen hiileen puhaltavaan nykyiseen varastotiimiin.

Varastotyöntekijä

Tarjolla olevia työtehtäviä on elintarvikkeiden puheohjatunkeräilyn, tehdaskeräilyn sekä lähettämön tehtävissä. Osa tehtävistä suoritetaan viileällä puolella, jossa lämpötila on noin 4 astetta.

Mitä sinun olisi hyvä tietää tästä työstä?

Kokemusta ei tarvita

Parasta on se, että sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa työkokemusta logistiikasta! Me huolehdimme, että pääset perehtymään tehtäviin kokeneen logistiikkatyöntekijän ohjauksessa. Toki aiemmasta varastokokemuksesta on hyötyä, mutta sitä emme vaadi tehtävään.

Huippuporukka

Haluamme joukkoomme työntekijöitä, joilla on aito motivaatio tehdä töitä mukavassa porukassa. Työyhteisö Meira Novalla on täynnä hyviä tyyppejä ja tätä joukkoa haluamme vahvistaa.

Palkkaus

Käytössä on myös kannustepalkkausjärjestelmä, joten pääset korkeampiin ansioihin hyvällä asenteella ja suoriutumisella. Pääset siis itse vaikuttamaan ansioihisi - aika kiva!

Työajat

Työtä tehdään pääsääntöisin aamu- ja iltavuoroissa klo 06-14 ja 14-22 arkisin, mutta mahdollisuus myös sunnuntaityöskentelyyn on olemassa. Pyrimme mahdollisuuksien mukaan muokkaamaan työajat sinulle sopivaksi yhdessä yhdyshenkilömme kanssa.

Meira Nova Oy
Meira Nova OyMeira Nova on vuonna 1991 perustettu Food Service-alan toimitustukku. Palvelemme lähes 200 ammattilaisen voimin ravintoloita, hotelleja, henkilöstöravintoloita ja suurkeittiöitä kaikkialla Suomessa. Logistiikkakeskuksemme sijaitsee Tuusulassa. Meira Nova on SOK:n tytäryhtiö.Lue lisää Meira Novasta