Sinusta Metallimestari? 🤘🏼

Sinusta Metallimestari? 🤘🏼

Suomen rautaisin metallialan koulutus etsii motivoituneita osallistuja! Löytyykö sinulta metallialan koulutus tai työkokemusta alalta? Haluatko syventää osaamistasi vakituisen työn ohella? Hienoa, etsimme juuri sinua! 💪🏼

Metallimestari tarjoaa sinulle mahdollisuuden syventää osaamistasi metallialan tehtävissä ja hankkia alalta ammatillisen pätevyyden. Etsimme osaajia erilaisiin tehtäviin kuten hitsaajia, levyseppiä ja koneistajia.

Katso alta tarkemmat tiedot ja jätä hakemuksesi helposti ja nopeasti! Metallialan ammattilaisille on kysyntää, nyt ja tulevaisuudessa.

Avoimet työpaikat 👇🏼

Jätä hakemuksesi helposti ja nopeasti botin avulla ⚡️

Metallimestari – mistä tässä on kyse?
Metallimestari – mistä tässä on kyse?Tarjoamme sinulle mahdollisuuden syventää osaamistasi metallialan tehtävissä ja hankkia alalta ammatillisen pätevyyden. Rakennamme sinulle taustasi ja kokemuksesi pohjalta koulutussuunnitelman, joka kestää noin vuoden. Opintoja suoritetaan työpaikalla työn ohessa ja työssä oppien. Metallimestari koulutusohjelma on suunnattu niin työuransa alussa oleville tekijöille kuin kokeneemmillekin konkareille. Tavoitteena on syventää ja päivittää aikaisempaa alan osaamista koulutuksen kautta. Koulutuksen jälkeen olet rautainen Metallimestari, jolla on vakituinen työ, alan ammatillinen pätevyys sekä mahdollisuus pitkäaikaiseen uraan alalla, jossa töitä riittää tulevaisuudessakin. 💪🏼
Mitä toivomme Metallimestareilta?
Mitä toivomme Metallimestareilta?▪ Aikaisempaa työkokemusta alalta tai metallialan koulutusta. ▪ Mielenkiintoa löytää uutta suuntaa alan tehtävien parissa. ▪ Kiinnostusta ja motivaatiota edetä urallasi ja kehittää aiempaa osaamistasi. ▪ Rautaista asennetta ja tekemisen meininkiä 🔥 ▪ Tarkkaa työotetta ja innostusta oppia uutta.Hae nyt!

Tutustu kampanjan yrityksiin 👇🏼

Purso-Tools Oy

Purso-Tools Oy rekrytoi koneistajia vakituisiin työsuhteisiin Poriin. Parhaiten Purso-Tools tunnetaan maailman johtavana raskaiden nokka-akselien valmistajana. Lisäksi yrityksellä on merkittävä asema raskaiden kiertokankien sekä muiden vaativien koneen osien valmistamisessa.

Lue lisää

Lehtosen Konepaja Oy

Lehtosen Konepaja Oy rekrytoi levyseppiä ja koneistajia vakituisiin työsuhteisiin Kokemäelle. Lehtosen Konepaja on vuonna 1923 toimintansa aloittanut raskaan metalliteollisuuden tilauskonepaja, jonka erikoisosaamisalue on kokonaisalihankinta. Kokemäen Peipohjassa sijaitseva konepaja työllistää n. 140 alan ammattilaista.

Lue lisää

Caverion

Caverion rekrytoi hitsaajia vakituisiin työsuhteisiin Raumalle. Caverion tarjoaa ratkaisut kiinteistöjen parempaan elämään. Vahvuutemme on teknisessä osaamisessa ja vaativissa asiantuntijapalveluissa. Vastuullisuus ja kestävä kehitys ohjaavat toimintaamme. Palvelemme asiakkaitamme 10 maassa, Pohjois- ja Keski-Euroopassa, lähes 14 500 ammattilaisen voimin.

Lue lisää
WinNova
WinNovaMetallimestarin koulutuskumppanina toimii WinNova, joka vastaa siitä, että saat tarvitsemasi ammatillisen osaamisen. Me huolehdimme siitä, että löydämme sinulle oikean koulutuspolun. WinNova on monialainen ammatillinen oppilaitos, joka tarjoaa nuorille, aikuisille ja työelämälle laadukkaita ja monipuolisia urapolkuja Satakunnassa ja Vakka-Suomessa. Koulutuksia järjestetään omaehtoisena koulutuksena, oppisopimuksella ja työvoimakoulutuksena sekä tarpeen mukaan yritysten erilaisiin tarpeisiin. Työelämän kehittäminen onkin ammattikoulutuksen ohella keskeinen ydintehtävämme.Lue lisää WinNovan sivuilta