Nammo Lapua Oy - avoimet työpaikat

Nammo Lapua Oy - avoimet työpaikat

Lähtölaukaus uusiin töihin


Haaveiletko uudesta työpaikasta, alanvaihdosta tai ihka ensimmäisestä työstä? Työstä, jossa kohdillaan olisi niin porukka, pomo, palkka kuin työajatkin? Jos lisäksi monipuoliset tuotannon työt kansainvälisessä, pohojalaasesessa yrityksessä kiinnostaisivat - jatka lukemista!

Me Nammo Lapualla etsimme jatkuvan kasvumme tueksi sekä kokeneita että alasta kiinnostuneita tulevaisuuden osaajia. 🔧

Avoimet työpaikat Nammo Lapua

Hae helposti ja nopeasti botin avulla! 👇

Mitä tarjoamme sinulle?
Mitä tarjoamme sinulle?▪ Työyhteisön ja -ympäristön, jossa on oikeasti kivaa tehdä hommia. Työ tuotannossamme ei ole pakkotahtista puurtamista, vaan monipuolista ja vaihtelevaa tekemistä, johon pääset myös itse vaikuttamaan. Teemme töitä vakavasti, mutta emme liian tosissaan. ▪ Kokoaikaisen ja vakituisen työn ainutlaatuisessa miljöössä, täysin uniikkien laitteiden parissa. Et tule meille tuotantokoneen osaksi, vaan saat aidosti antaa panoksesi, pähkäillä asioita ja käyttää järkeäsi jokapäiväisessä työssäsi. ▪ Työpaikan, johon olisi mukavaa tulla joka päivä. Emme odota, että ajattelisit olevasi meillä heti eläkeikään asti, mutta meillä viihdytään niin hyvin, että pitkät kymmenienkään vuosien urat eivät ole harvinaisia. Pääset mukaan hyvään porukkaan. ▪ Mahdollisuuden oppia uutta, kasvaa ja kehittyä. Kun kokemusta ja osaamista meillä kertyy, saat halutessasi lisää vastuuta ja etenemismahdollisuuksia esim. työnjohdollisten tai suunnittelutehtävien muodossa.Tutustu avoimiin työpaikkoihimme!
Ketä etsimme?
Ketä etsimme?▪ Monipuolisesta työstä innostuvaa, motivoitunutta tekijää. Koneemme ovat maailman mittakaavassa ainutlaatuisia, ja opit käytännön työn tekemällä. Niin me muutkin olemme oppineet! ▪ Rautaiset ammattilaisemme ovat taustaltaan kirjava tiimi - aina hitsareista ja koneistajista muotoilijoihin ja puutarhureihin. Meillä asenne ja oppimishalu ratkaisee, ei taustasi. 🌟 ▪ Tekijää, joka innostuu ongelmien ratkaisusta ja mukavassa porukassa tekemisestä, sillä näitä molempia työ meillä sisältää! ▪ Työssä vaaditaan tarkkuutta ja pitkäjänteisyyttä. Toivomme sinulta myös huolellista työotetta ja kykyä paneutua pieniinkin yksityiskohtiin.Hae tästä avoimia työpaikkojamme!

Miksi töihin Nammo Lapualle?

Laatu

Meille on tärkeää, että voit olla ylpeä tekemästäsi työstä. Emme kilpaile hinnassa, vaan työmme lähtee aina laadusta. Tuotteemme ovat tunnettuja ympäri maailman, ja ne nauttivat suurta arvostusta niin harrastajien kuin viranomaistenkin keskuudessa. Meillä saat tehdä aina työsi hyvin ja pääset nauttimaan kätesi jäljestä.

Joustavuus

Elämä on muutakin kuin työtä, ja haluamme, että työn ja vapaa-ajan yhdistäminen on työntekijöillemme mahdollisimman mutkatonta. Meillä onkin käytössä liukuva työaika, jotta esimerkiksi työn ja harrastusten tai perheen yhteensovittaminen arjessa ei tuota harmaita hiuksia. Meillä sinun on mahdollista myös halutessasi tehdä joskus pidempää päivää ja käyttää saldoja osan tai koko päivänkin vapaisiin.

Huolenpito

Pidämme työntekijöistämme huolta niin työssä kuin vapaallakin mm. erittäin kattavan työterveyshuollon, vakuutusten, Smartumin monipuolisten etujen ja omien virkistystapahtumien avulla. Meillä on myös perinteinen mökki, jossa rentoutua vaikka perheen kesken tai työporukalla. 🏡🌲

Turvallisuus

Kaikki toimintamme perustuu tinkimättömään turvallisuuteen niin tehtaallamme kuin tuotteissammekin. Meillä työskenteleminen on turvallista myös pysyvyyden näkökulmasta. Liiketoimintamme on kannattavaa ja vakiintunutta, eikä sinun tarvitse kokea epävarmuutta tai pelätä lomautuksia, vaan voit keskittyä työhösi täysillä.

Lomat loma-aikaan

Haluamme taata jokaiselle nammolaiselle rentouttavat lomat ja mahdollisuuden palautumiseen ilman ylimääräistä stressiä ja epävarmuutta loman ajankohdasta. Kaikki työntekijämme saavat viettää kesälomat heinäkuussa, talviloman talvella sekä joulun ja vuodenvaihteen rauhassa lomaillen.

Haluaisitko tulla meille töihin?

Nammo Lapua Oy
Nammo Lapua OyNammo Lapua Oy kuuluu kansainväliseen Nammo-konserniin. Nammo-konsernilla on liiketoimintaa 12 eri maassa ja lähes 3000 työntekijää. Nammolla on Suomessa tehtaat Lapualla, Vihtavuoressa ja Sastamalassa sekä toimistot Vantaalla ja Tampereella. Nammon Suomen yhtiöiden liikevaihto on n. 75 milj. euroa ja työntekijöitä on 330, joista Lapuan tehtaalla 200. Lapuan tehdas valmistaa eriaisia tuotteita harrastamiseen, urheiluun ja viranomaiskäyttöön. Tuotteemme ovat maailman huippuluokkaa, joten niiden valmistuksessa tarvitaan tarkkuutta, tunnollisuutta, pitkäjänteisyyttä ja kiinnostusta mittatarkkaan työskentelyyn.Lue lisää