Nammo Lapua – avoimet työpaikat

Nammo Lapua – avoimet työpaikat

Lähtölaukaus uusiin töihin! 🔧 Haaveiletko uudesta työstä, alanvaihdosta tai ensimmäisestä työpaikasta? Työstä, jossa kohdillaan olisi niin porukka, pomo, palkka kuin työajatkin? Jos lisäksi monipuoliset tuotannon työt kansainvälisessä, pohojalaasesessa yrityksessä kiinnostaisivat - jatka lukemista!

Me Nammo Lapualla etsimme jatkuvan kasvumme tueksi sekä kokeneita että alasta kiinnostuneita tulevaisuuden osaajia. Jätä hakemuksesi! 💪🏼

Avoimet työpaikat Nammo Lapua

Mitä tarjoamme sinulle?
Mitä tarjoamme sinulle?▪ Työyhteisön ja -ympäristön, jossa on oikeasti kivaa tehdä hommia. Työ tuotannossamme ei ole pakkotahtista puurtamista, vaan monipuolista ja vaihtelevaa tekemistä, johon pääset myös itse vaikuttamaan. Teemme töitä vakavasti, mutta emme liian tosissaan! ▪ Kokoaikaisen ja vakituisen työn ainutlaatuisessa miljöössä. ▪ Työpaikan, johon olisi mukavaa tulla joka päivä. Emme odota, että ajattelisit olevasi meillä heti eläkeikään asti, mutta meillä viihdytään niin hyvin, että pitkät kymmenienkään vuosien urat eivät ole harvinaisia. Pääset mukaan hyvään porukkaan! ▪ Mahdollisuuden oppia uutta, kasvaa ja kehittyä. Kun kokemusta ja osaamista meillä kertyy, saat halutessasi lisää vastuuta ja etenemismahdollisuuksia esim. työnjohdollisten tai suunnittelutehtävien muodossa.
Ketä etsimme?
Ketä etsimme?▪ Monipuolisesta työstä innostuvaa, motivoitunutta tekijää. Koneemme ovat maailman mittakaavassa ainutlaatuisia, ja opit käytännön työn tekemällä. ▪ Rautaiset ammattilaisemme ovat taustaltaan kirjava tiimi - aina hitsareista ja koneistajista muotoilijoihin ja puutarhureihin. Meillä asenne ja oppimishalu ratkaisee, ei taustasi. 🌟 ▪ Tekijää, joka innostuu ongelmien ratkaisusta ja mukavassa porukassa tekemisestä, sillä näitä molempia työ meillä sisältää! ▪ Työssä vaaditaan tarkkuutta ja pitkäjänteisyyttä. Toivomme sinulta myös huolellista työotetta ja kykyä paneutua pieniinkin yksityiskohtiin.

5 syytä hakea Nammo Lapualle töihin:

Joustavuus

Meille on tärkeää, että työn ja vapaa-ajan yhdistäminen on työntekijöillemme mahdollisimman mutkatonta ja teemme siitä mahdollisimman helppoa mm. liukuvalla työajalla ja saldovapailla.

Laatu 💪🏼

Meille on tärkeää, että voit olla ylpeä tekemästäsi työstä. Tuotteemme ovat tunnettuja ympäri maailman, ja ne saavat suurta arvostusta niin harrastajien kuin viranomaistenkin keskuudessa.

Turvallisuus 🔧

Kaikki toimintamme perustuu tinkimättömään turvallisuuteen niin tehtaallamme kuin tuotteissammekin. Meillä työskenteleminen on turvallista myös työn pysyvyyden näkökulmasta.

Huolenpito 💙

Pidämme työntekijöistämme huolta niin työssä kuin vapaallakin mm. erittäin kattavan työterveyshuollon, vakuutusten, Smartumin monipuolisten etujen ja omien virkistystapahtumien avulla.

Lomat loma-aikaan 🎄☀️

Kaikki nammolaiset saavat viettää kesälomat heinäkuussa, talviloman talvella sekä joulun ja vuodenvaihteen rauhassa lomaillen.

Nammo Lapua Oy
Nammo Lapua OyNammo Lapua Oy kuuluu kansainväliseen Nammo-konserniin. Nammo-konsernilla on liiketoimintaa 12 eri maassa ja lähes 3000 työntekijää. Nammolla on Suomessa tehtaat Lapualla, Vihtavuoressa ja Sastamalassa sekä toimistot Vantaalla ja Tampereella. Nammon Suomen yhtiöiden liikevaihto on n. 133 milj. euroa ja työntekijöitä on 480, joista Lapuan tehtaalla 240. Lapuan tehdas valmistaa eriaisia tuotteita harrastamiseen, urheiluun ja viranomaiskäyttöön. Tuotteemme ovat maailman huippuluokkaa, joten niiden valmistuksessa tarvitaan tarkkuutta, tunnollisuutta, pitkäjänteisyyttä ja kiinnostusta mittatarkkaan työskentelyyn.