Liity energiseen joukkoomme! ⚡

Liity energiseen joukkoomme! ⚡

Kiikareissa säkenöivä ura oomilaisena? 💡

Me Oomilla etsimme myyntineuvottelijoita mukaan energiseen porukkaamme! Tarjoamme sinulle monipuoliset ja vaihtelevat työtehtävät sekä mahdollisuuden vaikuttaa oman palkkapussisi kokoon. 💰 Kokemuksen sijaan tärkeintä on asenteesi sekä innokkuutesi oppia ja kehittyä, sillä tarjoamme kattavan perehdytyksen hommiin. Täällä sinua odottelee lämminhenkinen ja kannustava porukka, jossa töitä tehdään yhdessä ja hyvällä fiiliksellä!

Katso alta Oomin avoimet tehtävät ja jätä hakemuksesi jo tänään!

Millaista on työskennellä Oomilla? Katso videolta! 🤩

Oomi – avoimet työpaikat. Löydä omasi ja hae!

Kuusi syytä tulla oomilaiseksi

Drawn sun icon

Enemmän vapaa-aikaa

Työaikamme on 30h/vk, joten töiden jälkeen jää enemmän vapaa-aikaa sinulle merkityksellisiin asioihin. 🌟🏌️‍♂️⚽🌄

Drawn lightning icon

Yhdessä enemmän

Teemme töitä yhdessä ja hyvällä tekemisen meiningillä. Täällä sinua odottelee lämminhenkinen ja kannustava porukka, jossa tiimihenki on vertaansa vailla!

Drawn icon of a girl holding a magnifying glass

Kattava perehdytys

Kokemuksen sijaan meillä tärkeintä on asenne, sillä koulutamme ja perehdytämme tekijät aina työhönsä!

Drawn icon of a party hat

Tule omana itsenäsi

Oomilla saat olla täysin oma itsesi. Olemme avoimia erilaisille lähtökohdille ja persoonille. Me puhallamme yhteen hiileen ja autamme toinen toistamme. 💛

Drawn icon of thumbs up

Vastuullisuus

Meille on tärkeää kaikessa toiminnassamme ottaa huomioon ympäristöystävällisyyden ja kestävän kehityksen periaatteet.  🌱

Drawn icon of a lightning bulb

Vaikuta palkkapussisi kokoon

Meidän provisiomallilla pystyt vaikuttamaan oman palkkapussisi kokoon. Turvana on aina TES:n mukainen takuupalkka! 💰 Saat käyttöösi myös hyvät työsuhde-edut, kuten Epassin.

Oomi Energia
Oomi EnergiaOomi Energia on yksi Suomen suurimmista sähkönmyyntiyhtiöistä. Oomilla on yli 400 000 asiakasta ja meillä työskentelee noin 50 oomilaista. Voimavarojamme vahvan asiakaspohjan lisäksi ovat perustajayritysten vuosien kokemus suomalaisesta energiakentästä sekä vahvat, paikalliset juuret ja asiakastuntemus ympäri Suomen. Me oomilaiset arvostamme selkeitä palveluja sekä ihmisläheistä asiakaspalvelua. Palvelemme valtakunnallisesti, mutta paikalliset juuremme säilyttäen.Lue lisää Oomin sivuilta!