Oppisopimuskoulutuksen kautta vakituiseen työhön – TIP Group

Oppisopimuskoulutuksen kautta vakituiseen työhön – TIP Group

Aloita uusi vuosi uudessa ammatissa! Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden hankkia vakituisen työn ja ammattitutkinnon samassa paketissa. 🔧

Johtava kalustopalveluiden tarjoaja TIP Goroup etsii raskaskalustomekaanikkoja oppisopimuskoulutuksen kautta vakituiseen työsuhteeseen. Koulutuksen tavoitteena on joko päästä kiinni alan työhön tai syventää ja päivittää aikaisempaa alan osaamista. Huipputiimi, monipuoliset ja mielenkiintoiset työtehtävät sekä mahdollisuus laajentaa omaa osaamista. Mitäpä muuta sitä tarvitsisi? 🤩

Katso alta avoimet paikat ja jätä hakemuksesi! Etsimme osaajia Kotkaan, Keravalle ja Lietoon.

Avoimet työpaikat – TIP Group

Oppisopimuskoulutus – mitä, miksi ja kenelle?
Oppisopimuskoulutus – mitä, miksi ja kenelle?▪ Mitä? Oppisopimus on määräaikainen työsopimus, jossa työn lisäksi suoritat alan virallisen ammattitutkinnon. Teet töitä ja opintoja rinnan, ja sinulle maksetaan vähintään TES:n mukaista palkkaa jo koulutuksen ajalta. Koulutuskokonaisuuden kesto on noin vuoden, ja sen sisältö räätälöidään sinulle henkilökohtaisesti osaamisesi ja kiinnostuksesi sekä aikaisemman kokemuksesi perusteella. ▪ Miksi? Koulutuksen jälkeen sinulla on alan virallinen tutkinto todisteena osaamisestasi, mistä hyödyt työmarkkinoilla. Koulutuksen jälkeen sinua odottaa vakituinen työpaikka raskaskalustomekaanikkona TIP:llä. ▪ Kenelle? Oppisopimus on suunnattu niin työuran alussa oleville tekijöille kuin kokeneemmillekin konkareille. Koulutuksen tavoitteena on joko päästä kiinni alan työhön työtä tekemällä tai syventää ja päivittää aikaisempaa alan osaamista ammatillisen tutkinnon kautta.
Miksi meille töihin?

Tiimihenki

Tiimihenki on liiketoimintamme ydin. Meillä pääset työskentelemään iloisessa ja yhteistyöhön perustuvassa työympäristössä, jossa töitä tehdään yhdessä ja hyvällä fiiliksellä. Meillä on ammattitaitoinen työporukka, joka on omistautunut kasvamaan yhdessä.

Urakehitysmahdollisuudet

Tarjoamme sinulle alansa johtavan yrityksen monipuoliset urakehitysmahdollisuudet. Meillä pääset kehittämään omaa osaamistasi ja laajentamaan ammattitaitoasi!

Vastuullisuus

Liiketoiminnassamme sovellamme korkeita ympäristö- ja sosiaalistandardeja kestävän kehityksen tukemiseksi. Olemme luotettava kumppani, joka toimii tinkimättömästi ja eettisesti.

TIP Group
TIP GroupTIP on johtava kalustopalveluiden tarjoaja. Olemme asiantuntijoita, joilla on vuosien kokemus kaikkien asiakkaiden vaatimien palveluiden toimittamisesta koskien perävaunujen, säiliöautojen tai muun tyyppisen kaluston käyttöiän aikana vaadittavia palveluja, joten pystymme täyttämään asiakkaan kaikki kalustotarpeet yhdessä paikassa. Pääkonttorimme sijaitsee Amsterdamissa, ja palvelemme asiakkaitamme 92 paikassa yli 17 maassa Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa.Lue lisää TIP:n sivuilta!