Oppisopimuskoulutuksen kautta töihin – Witron

Oppisopimuskoulutuksen kautta töihin – Witron

Vakituinen työ ja ammattitutkinto samassa paketissa? Tule tekemään merkityksellistä työtä tulevaisuuden alalla! 🔧

Etsimme Witronille kunnossapitoasentajia oppisopimuskoulutukseen pääkaupunkiseudulle. Koulutuksen tavoitteena on joko päästä kiinni alan työhön tai syventää ja päivittää aikaisempaa alan osaamista. Koulutuksen päätteeksi sinulla on mahdollisuus pitkäaikaiseen, vakituiseen työsuhteeseen sekä plakkarissa alan virallinen ammattitutkinto! 🤩

Avoimet työpaikat

Työpaikka ja tutkinto – mistä tässä on kyse?

  1. Teet töitä ja opintoja rinnan. Sinulle maksetaan vähintään TES:n mukaista palkkaa jo koulutuksen ajalta.

  2. Koulutuksen jälkeen sinulla on alan virallinen tutkinto todisteena osaamisestasi, mistä on hyötyä työmarkkinoilla. Koulutuksen jälkeen sinua myös odottaa vakituinen työsopimus ja mahdollisuus pitkäaikaiselle uralle.

  3. Opinnot suoritetaan pääasiallisesti työn ohessa, minkä lisäksi opiskelet lähiopetuksessa muutaman kerran kuussa. Opintojen laajuus riippuu omasta taustasi ja kokemuksestasi. Koulutus kestää noin vuoden.

Mitä Witronin työntekijät kertovat työstä?
Mitä Witronin työntekijät kertovat työstä?▪ Töitä tehdään tulevaisuuden alalla ja meidän palveluillemme on jatkuva tarve. Tämä varmistaa töiden pysyvyyden sekä vakaan työllistymisen. ▪ Witron tarjoaa paljon mahdollisuuksia oman osaamisen kehittämiseen ja uralla etenemiseen. Työkokemuksesi karttuessa sinulle aukeaa myös ovet kansainvälisiin työmahdollisuuksiin. ▪ Merkityksellinen työ. Työlläsi pääset varmistamaan, ettei yksikään suomalainen talous jää ilman banaaneja, eikä kaupan hyllyt ammota tyhjyyttään! 🍌 ▪ Taustalla on perheyhtiö, jossa on avoin ja rento työympäristö. Tehtävästä riippumatta töitä tehdään yhdessä ja työkavereiden apuun voi aina luottaa. Työntekijöitä arvostetaan todella paljon ja se heijastuu myös monipuolisissa työsuhde-eduissa.
Oppisopimuskoulutus – mitä, miksi ja kenelle?
Oppisopimuskoulutus – mitä, miksi ja kenelle?▪ Mitä? Oppisopimus on työsopimus, jossa työn lisäksi suoritat alan virallisen ammattitutkinnon. Teet töitä ja opintoja rinnan, ja sinulle maksetaan vähintään TES:n mukaista palkkaa jo koulutuksen ajalta. Koulutuskokonaisuuden kesto on noin vuoden, ja sen sisältö räätälöidään sinulle henkilökohtaisesti osaamisesi ja kiinnostuksesi sekä aikaisemman kokemuksesi perusteella. ▪ Miksi? Koulutuksen jälkeen sinulla on alan virallinen tutkinto todisteena osaamisestasi, mistä on hyötyä työmarkkinoilla. Koulutuksen jälkeen sinulla on mahdollisuus pitkäaikaiselle uralle uudessa ammatissasi. ▪ Kenelle? Oppisopimus on suunnattu niin työuran alussa oleville tekijöille kuin kokeneemmillekin konkareille. Koulutuksen tavoitteena on joko päästä kiinni alan työhön työtä tekemällä tai syventää ja päivittää aikaisempaa alan osaamista ammatillisen tutkinnon kautta.
Witron
WitronWITRON is one of the leading global suppliers of economical and automated material flow and logistical systems. With more than 40 years of experience in distribution center automation, WITRON stands for state-of-the-art technology, innovation and reliability. WITRON Service utilizes this long-term experience and competence to provide excellent Warehouse Operation Solutions to its customers around the world. We bring automation and warehouse logistics together to ensure high availability and productivity. Join our Service Team and become an expert in the field of service, maintenance and operation of fully automated warehouse logistics systems.