Avoimet työpaikat ja oppisopimuskoulutukset –
Helkama Bica

Avoimet työpaikat ja oppisopimuskoulutukset – Helkama Bica

Miltä kuulostaisi prosessiteollisuuden ammattitutkinto tuotannon työntekijänä työskentelyn lomassa? 💥

Etsimme tekijöitä Helkama Bicalle Kaarinaan ja Hankoon operaattorin tehtäviin. Työskennellessäsi saat samalla suoritettua prosessiteollisuuden ammattitutkinnon. Voit työllistyä oppisopimuksen kautta tai suoraan työtehtäviin. Oppisopimuskoulutus soveltuu loistavasti alasta kiinnostuneille ja on hyvä polku työelämän kautta uuteen ammattiin. 

Katso alta avoimet paikat ja jätä hakemuksesi!

Oppisopimuskoulutus  – mitä ja kenelle?
Oppisopimuskoulutus – mitä ja kenelle?▪ Mitä? Oppisopimus on määräaikainen työsopimus, jossa työn lisäksi suoritat alan virallisen ammattitutkinnon. Teet töitä ja opintoja rinnan, ja sinulle maksetaan vähintään TES:n mukaista palkkaa jo koulutuksen ajalta. Koulutuskokonaisuuden kesto on noin vuoden, ja sen sisältö räätälöidään sinulle henkilökohtaisesti osaamisesi ja kiinnostuksesi sekä aikaisemman kokemuksesi perusteella. ▪ Miksi? Koulutuksen jälkeen sinulla on alan virallinen tutkinto todisteena osaamisestasi, mistä hyödyt työmarkkinoilla. Tavoitteena on, että koulutuksen päätyttyä työllistyt asentajaksi. ▪ Kenelle? Oppisopimus on suunnattu niin työuran alussa oleville tekijöille kuin kokeneemmillekin konkareille. Koulutuksen tavoitteena on joko päästä kiinni alan työhön työtä tekemällä tai syventää ja päivittää aikaisempaa alan osaamista ammatillisen tutkinnon kautta.

7 syytä tulla töihin Helkama Bicalle

  1. Olemme kasvuyritys ja vahvasti mukana maailman megatrendeissä

  2. Työ on sopivan haastavaa ja vaihtelevaa

  3. Tarjoamme monipuolisen työympäristön, jossa on mahdollista osaamisen karttuessa siirtyä työvaiheiden välillä

  4. Arvostamme kaikkia työntekijöitä ja meillä on hyvä henki

  5. Meillä on monipuoliset palkitsemisjärjestelmät

  6. Tarjoamme erinomaiset henkilöstöedut

  7. Iltavuorossa on tarjolla ruoka ja yövuorossa yöpalaa

Helkama Bica
Helkama BicaHelkama Bica on suomalainen perheyritys, joka on erikoistunyt kaapeleihin jo 60 vuoden ajan. Helkama Bicassa valmistetaan huippuluokan kaapeleita kotimaisten ja ulkomaisten asiakkaiden tarpeisiin, kuten merenkäyntiin, teollisuuteen ja telecomiin. Helkaman kaapeleita asennetaan erikokoisiin laivoihin ympäri maailmaa, esim. suuriin risteilijäaluksiin. Toinen merkittävä tuotealue ovat telecom-kaapelit esim. 5G-mastoihin. Helkama Bicalla on 3 tehdasta, Kaarinassa, Hangossa ja Shanghaissa.Lue lisää Helkama Bicasta!