Avoimet työpaikat ja oppisopimuskoulutukset – TMP Logistics

Avoimet työpaikat ja oppisopimuskoulutukset – TMP Logistics

Terminaalityöntekijäksi Suomen suurimpaan vientisatamaan? 💥

Etsimme TMP Logisticsille terminaalityöntekijöitä Suomen suurimpaan vientisatamaan Mussalon satamaan Kotkassa. Voit työllistyä oppisopimuksen kautta tai suoraan työtehtäviin. Työskennellessäsi saat samalla suoritettua terminaalityöntekijäkoulutuksen, joka starttaa maaliskuussa 2023. Oppisopimuskoulutus soveltuu loistavasti alasta kiinnostuneille ja on hyvä polku työelämän kautta uuteen ammattiin. 

Lue lisää ja pistä hakemusta tulemaan!

Avoimet työpaikat TMP Logisticsilla ⬇

Oppisopimuskoulutus  – mitä ja kenelle?
Oppisopimuskoulutus – mitä ja kenelle?▪ Mitä? Oppisopimus on määräaikainen työsopimus, jossa työn lisäksi suoritat alan virallisen ammattitutkinnon. Teet töitä ja opintoja rinnan, ja sinulle maksetaan vähintään TES:n mukaista palkkaa jo koulutuksen ajalta. Koulutuskokonaisuuden kesto on noin vuoden, ja sen sisältö räätälöidään sinulle henkilökohtaisesti osaamisesi ja kiinnostuksesi sekä aikaisemman kokemuksesi perusteella. ▪ Miksi? Koulutuksen jälkeen sinulla on alan virallinen tutkinto todisteena osaamisestasi, mistä hyödyt työmarkkinoilla. Tavoitteena on, että koulutuksen päätyttyä työllistyt asentajaksi. ▪ Kenelle? Oppisopimus on suunnattu niin työuran alussa oleville tekijöille kuin kokeneemmillekin konkareille. Koulutuksen tavoitteena on joko päästä kiinni alan työhön työtä tekemällä tai syventää ja päivittää aikaisempaa alan osaamista ammatillisen tutkinnon kautta.
TMP Logistics
TMP LogisticsTMP Logistics Oy on vuonna 2016 perustettu logistiikka-alan yritys, jonka taustalla on vuosikymmenten kokemusta ja vahvaa logistiikka-alan osaamista. TMP Logistics Oy palvelee erilaisten yritysten tarpeita niiden vaihtelevissa logistiikkaan liittyvissä tarpeissa. Yritys tarjoaa lisäksi varmaa kumppanuutta logistiikkaan ja tavarankäsittelyyn Suomen suurimmassa vientisatamassa Kotkassa. TMP Logistics Oy toimii parhaalla mahdollisella sijainnilla Mussalon satamassa, joka on osa Hamina-Kotkan satamaa. Hamina-Kotka palvelee niin Suomen vientiteollisuutta kuin kauttakulkuliikennettä ja kansainvälisiä suurprojektejakin. Mussalon konttiterminaali on Suomen suurin ja yksi Itämeren vilkkaimmista. Siellä käsitellään esimerkiksi suurin osa Suomen vienti- ja transitokonteista.Lue lisää TMP Logisticsista!