Opiskele tutkinto työn ohella!

Opiskele tutkinto työn ohella!

Nyt on tarjolla huikea mahdollisuus hankkia työpaikka ravintola-alalta ja suorittaa ravintola-alan tutkinto työskentelyn lomassa! Oppisopimuskoulutus soveltuu loistavasti alasta kiinnostuneille ja on hyvä polku työelämän kautta ammattiin. Sinulla voi myös olla jo aikaisempaa kokemusta tai koulutustaustaa alalta ja haluat ottaa seuraavan askeleen urallasi lisäkoulutuksen kautta. Oppisopimuskoulutuksen ja tutkinnon sisältö räätälöidään juuri sinun taustasi mukaisesti ottaen huomioon mahdollisesti aiemmin alalta hankkimasi osaaminen.

Hyppää mukaan ravintola-alan oppisopimuskoulutukseen ja suorita itsellesi tutkinto tai osatutkinto!

Oppisopimuskoulutus - mitä, kenelle ja missä?

  • Mitä:  Oppisopimus on määräaikainen työsopimus, jossa saat työpaikan ja samalla mahdollisuuden suorittaa tutkinnon. Työnantaja siis kouluttaa työntekijän ja oppilaitos todentaa työpaikalla saadut opit ja täydentää niitä omasta koulutustarjonnastaan. Kun sinut on valittu työpaikkaan, työnantajanasi toimii Barona, mutta työskentelet yrityksessä, johon olet hakenut. Työtuntimääräksi lupaamme sinulle vähintään 25 tuntia viikossa maakunnan parhaimmissa ravintoloissa. Työn lisäksi oppisopimuskoulutus tarjoaa sinulle hienon mahdollisuuden kehittyä monipuoliseen ammatilliseen tutkintoon esimerkiksi ammattitaitoiseksi tarjoilijaksi, baarimestariksi, kokiksi tai liikennemyymälätyöntekijäksi.

  • Kenelle: Voit olla joko uusi tekijä ravintola-alalla tai jo alalla pidempään ollut. Koulutuksen tavoitteena on joko päästä kiinni ravintola-alan työhön työtä tekemällä tai syventää ja päivittää aikaisempaa alan osaamista ammatillisen tutkinnon kautta.

  • Missä: Sedu toimii Seinäjoella ja oppisopimuskoulutuksessa mukana olevat yritykset sijaitsevat Etelä-Pohjanmaan alueella. Oppisopimuskoulutuksen työpaikkoja tarjoavat Äärellä ja Juurella -ravintolat, Juustoportti sekä Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa, jonka ravintolat näet Raflaamon sivujen kautta tästä:

Vaatimukset:  

  1. Aito kiinnostus ja motivaatio ravintola-alaa kohtaan.

  2. Vähintään B1-tasoinen suomen kielen taito.

Valintaperusteet: 

  1. Perustutkinnon osaan riittää kiinnostus alaa kohtaan, hyvä asenne ja halu työllistyä alalle. 

  2. Ammattitutkinnon pääsyvaatimuksena on suoritettu kyseisen alan perustutkinto tai riittävä alan työkokemus (esim. keikkakokemus ravintoloissa) tai merkittävä alan harrastuneisuus. 

  3. Koulutukseen voi tulla myös suorittamaan alan keskeneräiset opinnot loppuun tai hakeutua opiskelemaan tutkinnon osia. Voit olla myös esimerkiksi alalle palaaja. 

Hae nopeasti alla olevan rekrybotin avulla koulutukseen!

Tutkintovaihtoehdot

Ravintolan asiakaspalvelun ammattitutkintoTarjoilija

Sinulle, joka haluat työskennellä osaavana tarjoilijana erityyppisissä ravintoloissa tarjoilu- ja asiakaspalvelutehtävissä.

Ravintolan asiakaspalvelun ammattitutkintoBaarimestari   

Sinulle, joka haluat työskennellä ammattitaitoisena baarimestarina erityyppisten hotellien ja ravintoloiden baarin asiakaspalvelutehtävissä.

Ruokapalveluiden ammattitutkintoRavintolakokki

Sinulle, joka haluat työskennellä ammattitaitoisena ravintolakokkina ruokaravintolassa tai yrittäjänä. Työpaikkoina ruokaravintolat, tilaus- ja juhlapalveluyritykset sekä matkustajalaivojen ruokaravintolat. 

Ruokapalveluiden ammattitutkintoSuurtalouskokki

Voit työskennellä osaavana suurtalouskokkina ammattikeittiössä. Työpaikkoja ovat erilaiset kuntien, hoitolaitosten, oppilaitosten ja palvelukeskusten suurkeittiöt.  

Näissä paikoissa pääset työskentelemään:

Hae oppisopimuspaikkoihin

Sedu
SeduSedu on Seinäjoen koulutuskuntayhtymän ylläpitämä, ammatillista koulutusta tarjoava koulutusorganisaatio. Sedu on yli 5000 opiskelijan ja 600 tekijän yhteisö. Kokonaisopiskelijavirta on vuosittain yli 10 000. Lisä- ja täydennyskoulutusta tarvitaan alalla kuin alalla. Meillä tutkinnon suorittaa vuosittain yli 2000 osaajaa ja ammattilaista, joilla on asenne ja osaaminen kohdallaan. Räätälöimme joustavat oppimispolut niin nuorille kuin aikuisille urapolun ensimmäisistä askelista pitkälle tulevaisuuteen.Lue lisää oppisopimuskoulutuksesta!