Avoimet työpaikat ja oppisopimuskoulutukset – Wihuri

Avoimet työpaikat ja oppisopimuskoulutukset – Wihuri

Vakituinen työ raskaskonemekaanikkona sekä virallinen ammattitutkinto samassa paketissa! 🌟🔧

Etsimme Wihurille Lempäälään ja Vantaalle raskaskonemekaanikkoja mielenkiintoiseen työhön. Oppisopimuskoulutus soveltuu loistavasti alasta kiinnostuneille ja on hyvä polku työelämän kautta uuteen ammattiin. 

Katso alta avoimet paikat ja jätä hakemuksesi!

Työpaikka ja tutkinto – mistä tässä on kyse?

  1. Teet töitä ja opintoja samanaikaisesti. Sinulle maksetaan vähintään TES:n mukaista palkkaa jo koulutuksen ajalta.

  2. Koulutuksen jälkeen sinulla on alan virallinen tutkinto todisteena osaamisestasi, josta on hyötyä työmarkkinoilla. Koulutuksen jälkeen sinua myös odottaa vakituinen työsopimus ja mahdollisuus pitkäaikaiselle uralle.

  3. Opinnot suoritetaan pääasiallisesti työn ohessa, minkä lisäksi opiskelet lähiopetuksessa muutaman kerran kuussa. Opintojen laajuus riippuu omasta taustastasi ja kokemuksestasi. Koulutus kestää noin vuoden.

Raskaskonemekaanikon työ Wihurilla
Raskaskonemekaanikon työ Wihurilla▪ Työtehtävät ovat monipuolisia ja niissä on paljon vaihtelua. Päivittäinen työsi sisältää eri koneiden huolto- ja korjaustehtäviä sekä uusien koneiden varustelu- ja valmistelutehtäviä asiakastarpeiden mukaisesti. ▪ Pääset työskentelemään kansainvälisestikin tunnettujen konemerkkien kanssa, kuten John Deere, Bobcat, Doosan, Wille ja Linde. ▪ Tehtävä tarjoaa sinulle hyvän mahdollisuuden edetä urallasi. Pääset perehtymään eri konemerkkeihin ja vaikuttamaan omaan uraasi kiinnostuksesi pohjalta ▪ Wihurilla on mukava työympäristö, hyvät työkalut ja mahtavat työkaverit. Hommia tehdään omalla tyylillä, mutta yhdessä!
Oppisopimuskoulutus  – mitä, miksi ja kenelle?
Oppisopimuskoulutus – mitä, miksi ja kenelle?▪ Mitä? Oppisopimus on määräaikainen työsopimus, jossa työn lisäksi suoritat alan virallisen ammattitutkinnon. Teet töitä ja opintoja rinnan, ja sinulle maksetaan vähintään TES:n mukaista palkkaa jo koulutuksen ajalta. Koulutuskokonaisuuden kesto on noin vuoden, ja sen sisältö räätälöidään sinulle henkilökohtaisesti osaamisesi ja kiinnostuksesi sekä aikaisemman kokemuksesi perusteella. ▪ Miksi? Koulutuksen jälkeen sinulla on alan virallinen tutkinto todisteena osaamisestasi, mistä hyödyt työmarkkinoilla. Koulutuksen jälkeen sinua odottaa vakituinen työpaikka raskaskonemekaanikkona Wihurilla. ▪ Kenelle? Oppisopimus on suunnattu niin työuran alussa oleville tekijöille kuin kokeneemmillekin konkareille. Koulutuksen tavoitteena on joko päästä kiinni alan työhön työtä tekemällä tai syventää ja päivittää aikaisempaa alan osaamista ammatillisen tutkinnon kautta.
Wihuri Oy Tekninen Kauppa
Wihuri Oy Tekninen KauppaWihuri Oy Tekninen Kauppa on voimakkaasti ratkaisuliiketoimintaan keskittynyt teknisen kaupan asiantuntija. Olemme osa kansainvälistä suomalaista Wihuri-konsernia ja toimineet useiden vuosikymmenien ajan alamme luotettuna yhteistyökumppanina Suomessa. Tarjoamme asiakkaillemme innovatiivisia kokonaisratkaisuja parantaaksemme heidän liiketoimintojaan.Lue lisää Wihurin sivulta!