Uusi ura kattoasentajana

Uusi ura kattoasentajana

Tykkäätkö tehdä itse käsillä? Haluaisitko nauttia työsi lomassa Oulun ja lähiseudun parhaista näköaloista? Etkö säikähdä korkeitakaan paikkoja? Mahtavaa! Jos sinulla on vielä kaiken lisäksi uusi duuni kiikarissa, meillä on hyviä uutisia.

Barona Rakennus Oy ja Suomen Ammattiakatemia kouluttavat ja rekrytoivat yhdessä ELY-keskuksen ja TE-palveluiden kanssa kattorakentamisen moniosaajia suoraan työmaille vuonna 2022! Rekrykoulutus tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden hankkia uusi pitkäaikainen työpaikka ja ammatti samassa paketissa ilman vuosien opiskelua. Olisitko sinä yksi rekrykoulutettavista?

Kattoasentajan rekrykoulutuksessa kouluttaudut käytännönläheisesti uuteen ammattiin vain muutamassa kuukaudessa. Koulutuksen jälkeen tavoitteenasi siintää pitkäaikainen työsuhde. Rekrykoulutuksessa saat työhösi parhaat opit alasi ammattilaisilta, ja suoritat työssä tarvittavat kortit maksutta. Pääset soveltamaan oppimaasi jo rekrykoulutuksen aikana työmaalla.

Emme hae valmiita osaajia, vaan haluamme kouluttaa sinut kattoasennustyön ammattilaiseksi. Koulutusohjelmaan hakiessasi sinulta ei vaadita aiempaa kokemusta rakennus- tai asennusalalta, vaan oikea asenteesi ja halusi oppia uutta ratkaisevat!

Koulutus on kohdennettu ensisijaisesti työttömille ja työttömyysuhan alaisille TE-toimiston sekä kuntakokeilujen asiakkaille, joiden työnhaku on voimassa, ja joilla on TE-toimiston toteama koulutustarve. Koulutus on sinulle täysin maksuton.

Tutustu nyt kattoasentajan rekrykoulutukseen ja hae!

Hae rekrykoulutukseen Baronan ja TE-toimiston kautta tai alla olevalla botilla!

7 syytä hakea mukaan

  1. Lyhyt täsmäkoulutus - ei vuosien opiskelua nenä kirjassa

  2. Koulutuksen jälkeen tähtäimessäsi pitkäaikainen työpaikka

  3. Ajantasainen ja työelämälähtöinen ammattitaito alalla, jolla töitä riittää

  4. Kolme uutta korttia: työturva-, ensiapu- ja tulityökortti

  5. Valmista osaamista ei tarvita - asenne ratkaisee!

  6. Mahdollisuus korotettuun työttömyysetuuteen koulutusohjelman ajalta

  7. Täysin maksuton koulutusohjelma

Mitä rekrykoulutus sisältää?
Mitä rekrykoulutus sisältää?Koulutus antaa sinulle kattavat kattoasennusalan tiedot ja taidot, ja olet koulutuksen päätteeksi valmis työskentelemään bitumikattoasentajan työtehtävissä turvallisesti ja ergonomisesti. Rekrykoulutus rakentuu monipuolisista kattoasennusta käsittelevistä lähiopetuspäivistä sekä työssäoppimisesta ammattilaisen johdolla työmailla. Koulutuksen aikana kartutat osaamistasi käytännön työsä: opit vesikattotyöhön liittyviä tekniikoita, teorioita, määräyksiä ja ohjeita sekä korkealla työskentelyä ja vedeneristystyötä. Pääset perehtymään valjas- ja telinetyöskentelyyn, sääsuojaukseen sekä työmaalogistiikkaan. Osana koulutusta pääset myös suorittamaan kaikki työssä tarvittavat kortit täysin maksutta. Mukaan voit hakea jättämällä hakemuksen sekä TE-palveluissa että Baronan sivuilla!Hae mukaan TE-palveluissa
Mitä kattoasentaja tekee?
Mitä kattoasentaja tekee?Bitumikattoasentajat työskentelevät bitumikattojen ja muiden rakenteiden vedeneristämisen parissa. Monipuoliset työkohteet vaihtelevat aina asuin- ja toimitilarakentamisesta infrarakentamisen eristystöihin. Kattoasentajat tekevät töitä yhdessä työparin kanssa, ja kokemusta karttuu niin lyhyemmissä muutaman päivän projekteissa kuin pidemmissä työmaahankkeissakin. Kattoasentajan työ on monipuolista ja fyysistä, ja työtehtävien suorittamiseen tarvitaankin hieman papua pohkeeseen sekä tarkkaa työotetta. Jos etsit työtä, jossa pääset tekemään itse ja näkemään oman kätesi jäljen, kattoasentajan työ voisi sopia juuri sinulle!Hae rekrykoulutukseen Baronan sivuilla
Kokemuksia aiemmilta vuosilta
Kokemuksia aiemmilta vuosilta"Koulutus kokonaisuutena oli hyvä väylä töihin. Siinä pääsee työskentelemään loistavien tyyppien kanssa, ne antaa kyllä ammattilaisten vinkkejä! Sai suoritettua kortteja, käytiin läpi työturvallisuusjuttuja ja valjailla työskentelyä." "Suosittelen, jos tykkää vaihtelevasta duunista ja ulkoilmasta. Kun kohteet muuttuu, niin työympäristö muuttuu." "Jos tykkää rakentaa eikä ole alan koulutusta, niin tämä on hyvä väylä alalle. Ei tarvitse olla huimapää, vaikka korkealla ollaankin. Tässä saa tehdä fyysistä työtä ja näkee työnsä tulokset heti. Oon saanut kiitosta siitä, että olen oma-aloitteinen ja osaan itse miettiä ja toimia. Koulutus on hyvä reitti vaihtaa alaa ja se sopii kaikenikäisille, itse lähdin koulutukseen mukaan 46-vuotiaana."