Tule töihin Pirkanmaan Osuuskauppaan!

Tule töihin Pirkanmaan Osuuskauppaan!

Etsitkö monipuolista ravintola-alan työpaikkaa Tampereen seudulta? Liity Pirkanmaan Osuuskaupan iloiseen joukkoon!

Pirkanmaan Osuuskaupan työntekijänä sinua odottavat innostavat ja monipuoliset työtehtävät! Pääset kehittymään ja kerryttämään osaamistasi urapolullasi. Pirkanmaan Osuuskauppa on työnantaja, joka toimii vastuullisesti Pirkanmaan alueen ja ihmisten hyväksi. Kehitämme toimintaamme yhdessä henkilökuntamme kanssa, ja sinäkin saat olla mukana rakentamassa Pirkanmaan parasta työpaikkaa.

Neljä syytä hakea Pirkanmaan Osuuskaupalle

Kannustava työyhteisö

Meillä saat työpaikan, jossa voit kehittyä ja vaikuttaa. Lisäksi meillä työskennellessäsi saat huipun työyhteisön ja kannustavat työkaverit. Meidät on palkittu vuodesta 2016 alkaen Suomen innostavimmat työpaikat -tunnustuksella.

Loistavat henkilökuntaedut

Tarjoamme työntekijöillemme kattavat henkilökuntaedut. Henkilöstömme saa S-ryhmän yli 1 600 toimipaikasta Bonusta ja ostoetua osuuskaupasta ja tuotteesta riippuen 3–25 prosenttia. Ässäläisille kaupassa käyminen ja ravintoloissa syöminen on siis aina halvempaa!

Vastuullinen työnantaja

Työnantajana toimimme vastuullisesti niin Pirkanmaan alueen kuin ihmisten hyväksi. Vastuullisuus tarkoittaa myös sitä, että työ ja vapaa-aika pysyvät tasapainossa ja työntekijämme voivat hyvin. Meille kaikki ovat yhtä tärkeitä – olemme yhteinen, syrjimätön ja monimuotoinen.

Tasavertainen palkka kaikille

Noudatamme Pirkanmaan Osuuskaupalla tarkasti matkailu-, ravintola- ja vapaa-ajan palveluita koskevaa työehtosopimusta. Tämä koskee myös palkkausta. Näin varmistamme tasapuolisen ja lainmukaisen palkan kaikille. Urakehityksen myötä ja osaamisen lisääntyessä myös omaan palkkaan on mahdollista vaikuttaa.

Pirkanmaan Osuuskauppa
Pirkanmaan OsuuskauppaPirkanmaan Osuuskauppa tarkoittaa ruokaa, palveluita ja loistavia asiakaskokemuksia. Meidät omistaa 210 000 asiakasomistajaa. Osuuskauppana tavoitteemme on luoda asiakkaillemme helpompia hetkiä ja lisätä hyvinvointia. Annamme toimintamme hyödyn asiakasomistajille edullisimpina hintoina, palkitsemisena ja vastuullisesti rakennetuilla, laadukkailla palveluilla yli sadassa liikepaikassa ja verkossa 3 000 työntekijän voimin.Lue lisää