Tule töihin Pirkanmaan Osuuskauppaan!

Tule töihin Pirkanmaan Osuuskauppaan!

Etsitkö monipuolista ravintola-alan työpaikkaa Tampereen seudulta? Liity Pirkanmaan Osuuskaupan iloiseen joukkoon! Haemme Pirkanmaan Osuuskauppaan työntekijöitä ABC Lahdesjärvelle, ABC Pirkkalaan, ravintola Puistoon, Prisma Kalevan Ravintolamaailman Hesburgeriin, Liikenneasema Kalevan Hesburgeriin, Prisma Kangasalan Hesburgeriin sekä Prisma Linnainmaan Siipiweikot Miniin ja Hesburgeriin.

Pirkanmaan Osuuskaupan työntekijänä sinua odottavat innostavat ja monipuoliset työtehtävät! Pääset kehittymään ja kerryttämään osaamistasi urapolullasi. Pirkanmaan Osuuskauppa on työnantaja, joka toimii vastuullisesti Pirkanmaan alueen ja ihmisten hyväksi. Kehitämme toimintaamme yhdessä henkilökuntamme kanssa, ja sinäkin saat olla mukana rakentamassa Pirkanmaan parasta työpaikkaa.

Tutustu avoimiin työpaikkoihin ja hae!

Näihin paikkoihin haemme tekijöitä!

Palveluvastaava, ABC Lahdesjärvi

Onko sinulla haussa hyvä tiimi, jossa on vahva yhteisen tekemisen meininki? Haemme nyt ABC Lahdesjärvelle useampaa palveluvastaavaa.

Lue lisää!

Ravintolan palveluvastaava, ABC Pirkkala

ABC Pirkkala etsii palveluvastaavaa! Hakusessa on tyyppi, joka johtaa esimerkillä ja varmistaa, että kaikilla on mukavaa olla töissä. Tukenasi on osaava ja kannustava tiimi.

Lue lisää!

Hesburgerin palveluvastaava, Liikenneasema Kaleva

Liikenneasema Kalevassa on tarjolla Hesburgerin palveluvastaavan paikka reippaalle tekijälle. Tarjoamme sinulle mainion työyhteisömme ja liikenneasemapäällikön tuen oman ammattitaitosi kehittymiselle.

Lue lisää!

Hesburgerin vuoropäällikkö, Prisma Kalevan Ravintolamaailma

Onko sinulla haussa monipuolinen työympäristö, jossa pääset työskentelemään osana tavoitteellista tiimiä? Haemme Kalevan Prisman Ravintolamaailman Hesburgeriin vuoropäällikköjä.

Lue lisää!

Hesburgerin vuoropäällikkö, Prisma Kangasala

Nyt sinulla on mahdollisuus liittyä osaksi iloista ja osaavaa tiimiä! Haemme nimittäin Prisma Kangasalan Hesburgeriin vuoropäällikköä.

Lue lisää!

Vuoropäällikkö, Siipiweikot Mini & Hesburger, Prisma Linnainmaa

Meillä on tarjolla Siipiweikot Minin ja Hesburgerin vuoropäällikoiden paikkoja uudentyylisen konseptin Prisma Linnainmaan ravintolamaailmaan. Työtehtävässä sinulla on mahdollista kehittyä ja olla mukana kehittämässä tekemistämme!

Lue lisää!

Vuoropäällikkö, Puisto

Etsimme salin vuoropäällikköä ravintola Puistoon johtamaan ammattitaidolla ja suurella asiakaspalvelijan sydämellä. Tarjoamme sinulle innostavia ja monipuolisia työtehtäviä, joissa pääset loistamaan ja vaikuttamaan uniikin ravintolakonseptimme toimintaan.

Lue lisää!

Neljä syytä hakea Pirkanmaan Osuuskaupalle

Kannustava työyhteisö

Meillä saat työpaikan, jossa voit kehittyä ja vaikuttaa. Lisäksi meillä työskennellessäsi saat huipun työyhteisön ja kannustavat työkaverit. Meidät on palkittu vuodesta 2016 alkaen Suomen innostavimmat työpaikat -tunnustuksella.

Loistavat henkilökuntaedut

Tarjoamme työntekijöillemme kattavat henkilökuntaedut. Henkilöstömme saa S-ryhmän yli 1 600 toimipaikasta Bonusta ja ostoetua osuuskaupasta ja tuotteesta riippuen 3–25 prosenttia. Ässäläisille kaupassa käyminen ja ravintoloissa syöminen on siis aina halvempaa!

Vastuullinen työnantaja

Työnantajana toimimme vastuullisesti niin Pirkanmaan alueen kuin ihmisten hyväksi. Vastuullisuus tarkoittaa myös sitä, että työ ja vapaa-aika pysyvät tasapainossa ja työntekijämme voivat hyvin. Meille kaikki ovat yhtä tärkeitä – olemme yhteinen, syrjimätön ja monimuotoinen.

Tasavertainen palkka kaikille

Noudatamme Pirkanmaan Osuuskaupalla tarkasti matkailu-, ravintola- ja vapaa-ajan palveluita koskevaa työehtosopimusta. Tämä koskee myös palkkausta. Näin varmistamme tasapuolisen ja lainmukaisen palkan kaikille. Urakehityksen myötä ja osaamisen lisääntyessä myös omaan palkkaan on mahdollista vaikuttaa.

Pirkanmaan Osuuskaupan avoimet työpaikat

Pirkanmaan Osuuskauppa
Pirkanmaan OsuuskauppaPirkanmaan Osuuskauppa tarkoittaa ruokaa, palveluita ja loistavia asiakaskokemuksia. Meidät omistaa 210 000 asiakasomistajaa. Osuuskauppana tavoitteemme on luoda asiakkaillemme helpompia hetkiä ja lisätä hyvinvointia. Annamme toimintamme hyödyn asiakasomistajille edullisimpina hintoina, palkitsemisena ja vastuullisesti rakennetuilla, laadukkailla palveluilla yli sadassa liikepaikassa ja verkossa 3 000 työntekijän voimin.Lue lisää