Prima Power – avoimet työpaikat

Prima Power – avoimet työpaikat

Löytyykö sinulta oma-aloitteinen ja utelias ote työntekoon sekä mielenkiinto jatkuvaan oppimiseen? Miltä kuulostaisi uusi työpaikka, jossa pääset vaikuttamaan omaan työhösi ja kehittämään yhteistä tekemistä monipuolisten ja uniikkien työtehtävien parissa?

Me Prima Powerilla etsimme kasvumme ja kehityksemme tueksi uusia osaajia moderniin tuotantolaitokseemme Seinäjoelle. Tuotantolaitokseltamme ei lähde kahta täysin samanlaista tuotetta maailmalle, joten työtehtävät ovat monipuolisia ja pääset työskentelemään laser- ja ohutlevyteknologian huipulla. Meillä sinua odottavat mahtava työporukka sekä mahdollisuus työskennellä kansainvälisessä ympäristössä!

Tällä sivulla pääset tutustumaan tarkemmin siihen, millainen työ ja työympäristö meillä sinua odottaisi, ja miksi sinun kannattaisi tulla meille töihin!

Avoimet työpaikat Prima Power

Asennustöitä Rovaniemeltä Melbourneen
Asennustöitä Rovaniemeltä Melbourneen“Olen ollut talossa vuodesta 1994, kun aloitin ensin työharjoittelussa Vilppulan tehtaalla ja siitä eteenpäin kaikki koululomat töissä. Vakinainen työsuhde alkoi vuonna 1997. Työskentelen asennusryhmässä käyttöönottajana, eli laitan asennustiimin asentaman järjestelmän käyttökuntoon ja autan asiakkaan tuotannon aloituksessa kouluttajan kanssa. Työ vie minua ympäri maailmaa; pohjoisin asennus on ollut Rovaniemellä ja eteläisin Melbournessa Australiassa. Parasta työssäni on sen vaihtelevuus. On hienoa saada eri kokoonpanopisteiltä tulevat komponentit toimimaan yhtenä automaattisena kokonaisuutena. Täällä Prima Powerilla on myös mukavat työkaverit ja hyvä yhteishenki.” Pasi Käpylä, käyttöönottaja
Harjoittelijasta vakituiseksi
Harjoittelijasta vakituiseksi“Työskentelen Prima Powerilla sähköasentajana. Tehtäviini kuuluu laserleikkauskoneen kuljetuslaitteiden kokoonpano, johdotus ja asennus. On mukavaa nähdä työnsä tulokset käytännössä, kun asentamani kone toimii. Työn ohella opiskelen monimuotoisesti Seinäjoen ammattikorkeakoulussa konetekniikkaa ja meneillään on nyt viimeinen vuosikurssi. Valmistun insinööriksi, kunhan lopputyöni on valmis. Olen ollut talossa vuodesta 2015, ensin harjoittelijana ja sitten kesätyöntekijänä vuokrafirman kautta. Vakipaikan sain neljä vuotta sitten. Täällä Prima Powerilla on mukavat työkaverit, jotka ovat aina valmiita auttamaan, jos on jotain kysymyksiä tai hankaluuksia. Ei ole väliä minkälainen ongelma on, niin aina löytyy ratkaisu. Ja on hienoa, että työnantaja tukee ja kannustaa opiskelemaan ja kehittämään itseään.” Roman Korobov, sähköasentaja
Millaista työtä on tarjolla?
Millaista työtä on tarjolla?▪ Prima Powerilla pääset tekemään monipuolisia tuotanto-, asennus- ja pintakäsittelytöitä nykyaikaisessa työympäristössä. Vuonna 2019 valmistunut tuotantolaitoksemme on siisti ja puhdas, ja pääset tekemään töitä alan moderneimmilla työvälineillä. ▪ Tulet hommiin ainutlaatuisten tuotteidemme pariin. Työssä saat soveltaa laajasti omaa ammattitaitoasi ja pääset käyttämään ongelmanratkaisukykyäsi: meiltä ei lähde kahta täysin samanlaista tuotetta, vaan ne räätälöidään aina asiakkaan tarpeisiin. Osassa tehtäviä pääset esittelemään kädenjälkeäsi myös suoraan asiakkaille, jotka tarkastavat tuotteet aina ennen käyttöönottoa. ▪ Tuotannossamme pääset työskentelemään laser- ja ohutlevykoneteknologian huipulla. Olemme alamme ainoa toimija, joka valmistaa tuotteitaan Suomessa. Seinäjoen tuotantolaitoksemme ammattitaitoisessa yhteisössä pääset tiiviiseen ja hyvään porukkaan, jonka lisäksi takanasi ovat kansainvälisen yhtiömme edut, uramahdollisuudet ja tuki. Osa tuotteistamme kootaan ja otetaan käyttöön asiakkaidemme tuotantolaitoksilla ulkomailla, joten joihinkin tehtäviin sisältyy myös matkustusmahdollisuus!Katso avoimet paikat ja hae heti!
Uramahdollisuudet

Uramahdollisuudet

Meillä pääset kehittymään ammattilaisena ja halutessasi etenemään urallasi myös talon sisällä osaamisesi karttuessa. Pitkätkin työurat ovat meillä tavallisia ja kertovat paitsi työn merkityksellisyydestä myös työviihtyvyydestämme. Meillä pääset viemään oman osaamisesi ja tietotaitosi tuotoksia aina ulkomaille saakka!

Ainutlaatuisuus

Ainutlaatuisuus

Työssäsi pääset valmistamaan ainutlaatuisia tuotteita, joita ei valmisteta missään muualla Suomessa. Vaikka työ sisältääkin toistuvia työvaiheita, se ei ole liukuhihnahommaa, sillä jokainen konetoimitus on asiakkaan tarpeisiin räätälöity. Pääset jättämään kädenjälkesi!

Välittäminen

Välittäminen

Välitämme sinusta paitsi työntekijänämme myös ihmisenä. Tarjoamme sinulle kattavan työterveyshuollon sekä taukojumpat ja hieronnan meidän piikkiimme. Meillä pääset osaksi tiivistä ja osaavaa porukkaamme, joka järjestää aktiivisesti myös monipuolista vapaa-ajan toimintaa.

Ketä etsimme?
Ketä etsimme?▪ Avointa, innokasta, uteliasta ja reipasta tekijää, joka tykkää katsoa laatikon ulkopuolelle. Kaikkiin tehtäviin ei tarvita välttämättä aiempaa kokemusta. Tärkeintä on tekevä, oma-aloitteinen asenteesi sekä aito halusi tehdä työsi hyvin. ▪ Meille saat tulla juuri sellaisena kuin olet, mutta yksi asia kaikkia työntekijöitämme yhdistää: rohkeus. Rohkenemme kysyä, jos emme tiedä, ja tartumme uusiin asioihin ennakkoluulottomasti. Kollegojen avulla pääsee aina eteenpäin, ja odotamme kovasti, että myös sinä tuot omaa osaamistasi rohkeasti esiin! ▪ Toivomme sinulta myös halua oppia ja luoda uutta. Meillä pääset vaikuttamaan omaan työhösi ja kehittämään yhteistä tekemistä niin arjen työssä kuin suuremmassakin mittakaavassa.Katso avoimet paikat ja hae!
Prima Power / FINN-POWER Oy
Prima Power / FINN-POWER OyFINN-POWER Oy on levytyökoneisiin ja valmistusjärjestelmiin erikoistunut teollisuusyritys, jonka päätoimipiste on Seinäjoella. Olemme osa Milanon pörssissä noteerattua Prima Industrie –konsernia. Tuotteidemme ja palveluidemme tunnus on Prima Power, joka tunnetaan yhtenä maailmanmarkkinoiden johtavana levyntyöstökoneisiin ja -järjestelmiin erikoistuneena yrityksenä. Tuotevalikoimamme on alan laajimpia kattaen laserleikkauksen, lävistyksen, kulmaleikkuun ja taivutuksen kaikilla automaatiotasoilla työstökoneista joustaviin valmistusjärjestelmiin, ja palvelee asiakkaitamme erilaisissa sovelluksissa yli 80 maassa. Tuotantoyksikkömme ovat Suomessa, Italiassa, Yhdysvalloissa ja Kiinassa, joista toimitamme koneita ja järjestelmiä kaikkialle maailmaan.Lue lisää Prima Powerin sivuilta