Prima Power – avoimet työpaikat

Prima Power – avoimet työpaikat

Miltä kuulostaisi työpaikka, jossa voit pääset tekemään suunnittelutyötä uniikkien laitteiden parissa? Tukenasi alan huipputeknologia ja edessäsi kansainvälisen organisaation uramahdollisuudet?

Me Prima Powerilla etsimme kasvumme ja kehityksemme tueksi uusia osaajia Seinäjoelle. Tuotantolaitokseltamme ei lähde kahta täysin samanlaista tuotetta maailmalle, joten työtehtävät ovat monipuolisia ja pääset työskentelemään laser- ja ohutlevyteknologian huipulla. Meillä sinua odottavat mahtava työporukka sekä mahdollisuus työskennellä kansainvälisessä ympäristössä!

Avoimet työpaikat Prima Power / Finn-Power Oy

Ainutlaatuiset tuotteet ja uramahdollisuudet
Ainutlaatuiset tuotteet ja uramahdollisuudet▪ Vuonna 2019 valmistuneessa tuotantolaitoksessa tehdään töitä alan moderneimmilla työvälineillä. ▪ Tulet hommiin ainutlaatuisten tuotteidemme pariin. Olemme alamme ainoa toimija, joka valmistaa tuotteitaan Suomessa. ▪ Työssä saat soveltaa laajasti omaa ammattitaitoasi ja pääset käyttämään ongelmanratkaisukykyäsi: meiltä ei lähde kahta täysin samanlaista tuotetta, vaan ne räätälöidään aina asiakkaan tarpeisiin. ▪ Seinäjoen tuotantolaitoksemme ammattitaitoisessa yhteisössä pääset tiiviiseen ja hyvään porukkaan, jonka lisäksi takanasi ovat kansainvälisen yhtiömme edut, uramahdollisuudet ja tuki!Katso avoimet paikat ja hae heti!
Asennustöitä Rovaniemeltä Melbourneen
Asennustöitä Rovaniemeltä Melbourneen“Olen ollut talossa vuodesta 1994, kun aloitin ensin työharjoittelussa Vilppulan tehtaalla ja siitä eteenpäin kaikki koululomat töissä. Vakinainen työsuhde alkoi vuonna 1997. Työskentelen asennusryhmässä käyttöönottajana, eli laitan asennustiimin asentaman järjestelmän käyttökuntoon ja autan asiakkaan tuotannon aloituksessa kouluttajan kanssa. Työ vie minua ympäri maailmaa; pohjoisin asennus on ollut Rovaniemellä ja eteläisin Melbournessa Australiassa. Parasta työssäni on sen vaihtelevuus. On hienoa saada eri kokoonpanopisteiltä tulevat komponentit toimimaan yhtenä automaattisena kokonaisuutena. Täällä Prima Powerilla on myös mukavat työkaverit ja hyvä yhteishenki.” Pasi Käpylä, käyttöönottaja

Uramahdollisuudet

Meillä pääset kehittymään ammattilaisena ja halutessasi etenemään urallasi myös talon sisällä osaamisesi karttuessa. Pitkätkin työurat ovat meillä tavallisia ja kertovat paitsi työn merkityksellisyydestä myös työviihtyvyydestämme.

Ainutlaatuisuus

Työssäsi pääset valmistamaan ainutlaatuisia tuotteita, joita ei valmisteta missään muualla Suomessa. Pääset jättämään kädenjälkesi jokaiseen tekemääsi tuotteeseen!

Välittäminen

Välitämme sinusta paitsi työntekijänämme myös ihmisenä. Tarjoamme sinulle kattavan työterveyshuollon sekä taukojumpat ja hieronnan meidän piikkiimme. Meillä pääset osaksi tiivistä ja osaavaa porukkaamme, joka järjestää aktiivisesti myös monipuolista vapaa-ajan toimintaa.

Ketä etsimme?
Ketä etsimme?▪ Avointa, innokasta, uteliasta ja reipasta tekijää, joka tykkää katsoa laatikon ulkopuolelle. Arvostamme tekevää, oma-aloitteista asennetta sekä aitoa halua tehdä työsi hyvin. ▪ Meille saat tulla juuri sellaisena kuin olet, mutta yksi asia kaikkia työntekijöitämme yhdistää: rohkeus. Rohkenemme kysyä, jos emme tiedä, ja tartumme uusiin asioihin ennakkoluulottomasti. Kollegojen avulla pääsee aina eteenpäin, ja odotamme kovasti, että myös sinä tuot omaa osaamistasi rohkeasti esiin! ▪ Toivomme sinulta myös halua oppia ja luoda uutta. Meillä pääset vaikuttamaan omaan työhösi ja kehittämään yhteistä tekemistä niin arjen työssä kuin suuremmassakin mittakaavassa.Katso avoimet paikat ja hae!
Prima Power / Finn-Power Oy
Prima Power / Finn-Power OyFinn-Power Oy on levytyökoneisiin ja valmistusjärjestelmiin erikoistunut teollisuusyritys, jonka päätoimipiste on Seinäjoella. Olemme osa Milanon pörssissä noteerattua Prima Industrie -konsernia. Tuotteidemme ja palveluidemme tunnus on Prima Power, joka tunnetaan yhtenä maailmanmarkkinoiden johtavana levyntyöstökoneisiin ja -järjestelmiin erikoistuneena yrityksenä. Tuotevalikoimamme on alan laajimpia kattaen laserleikkauksen, lävistyksen, kulmaleikkuun ja taivutuksen kaikilla automaatiotasoilla työstökoneista joustaviin valmistusjärjestelmiin, ja palvelee asiakkaitamme erilaisissa sovelluksissa yli 80 maassa. Tuotantoyksikkömme ovat Suomessa, Italiassa, Yhdysvalloissa ja Kiinassa, joista toimitamme koneita ja järjestelmiä kaikkialle maailmaan.Lue lisää Prima Powerin sivuilta