Rakennusalan töitä Hämeenlinnassa

Rakennusalan töitä Hämeenlinnassa

Haluatko sinä olla osana kotikulmiesi merkittävää uudisrakennushanketta? Etsimme rakennustyömaan logistiikkaan reippaita työntekijöitä monipuolisiin tehtäviin. Tule mukaan ja jätä kädenjälkesi Hämeenlinnan uuteen keskussairaalaan!

Tarjolla vakituisia työsopimuksia sekä keikkahommia. Voit olla jo kokenut rakennusalan konkari tai vasta työuraasi aloittamassa, tärkeintä on reipas asenteesi ja innokkuutesi oppia!

Avoimet rakennusalan työpaikat Hämeenlinnassa

Vakituisia työsuhteita ja keikkatöitä tarjolla
Vakituisia työsuhteita ja keikkatöitä tarjolla▪ Tarjoamme niin keikkatöitä kuin vakituisia ja pitkäaikaisia työsopimuksia. Voimme sopia työsuhteen joustavasti sinun elämäntilanteeseesi sopivaksi, jotta töiden teko esimerkiksi opintojen ohella onnistuu. ▪ Hankkeen aikana et sitoudu vain yhteen työtehtävään vaan pääset tekemään laajasti erilaisia työtehtäviä rakentamisen ja logistiikan parissa. Työtehtäviä voivat olla esimerkiksi purkutyöt, nostotyöt, piha-alueiden kunnostustyöt, liikenteenohjaus sekä rakennussiivous.Katso avoimet paikat ja hae heti!
Assi-sairaalan nelivuotinen rakennushanke
Assi-sairaalan nelivuotinen rakennushankeUudisrakennushanke koskee Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin uutta keskussairaalaa, Ahveniston sairaalaa, joka on tulevaisuuden terveydenhuollon ja uuden sukupolven sairaala sekä palvelukeskus. Sairaala rakennetaan Ahveniston luonnonpuiston kupeeseen Hämeenlinnaan ja valmistuttuaan se palvelee koko Kanta-Hämeen maakunnan terveydenhuollon tarpeita. Ahveniston sairaala on uudenlainen sairaala, jossa nykyaikaiset tilat tulevat mahdollistamaan parhaan mahdollisen hoidon hyödyntäen saumattomasti sähköisiä palveluita ja innovatiivista teknologiaa. Tavoitteena on rakentaa turvallinen, terveellinen ja toimiva rakennus, jonka käyttö-, huolto-, energia- ja elinkaarikustannukset ovat edulliset. Ahveniston sairaala eli Assi valmistuu arviolta vuonna 2025 ja se otetaan käyttöön vuonna 2026.Lue lisää hankkeesta Assin sivuilta
Suomen Rakennuslogistiikka
Suomen RakennuslogistiikkaRatkaisukeskeinen logistiikkakumppani rakennustyömaille Suomen Rakennuslogistiikka Oy on historiansa aikana ollut mukana monenlaisissa rakennusprojekteissa ja hankkeissa. Menestyksen salaisuus piilee tinkimättömässä palveluasenteessa, jatkuvassa kehittymisessä ja rehellisessä tekemisen meiningissä.Lue lisää Suomen Rakennuslogistiikan sivuilta