Uusi ura rakennusapulaisena

Uusi ura rakennusapulaisena

Tykkäätkö tehdä itse käsillä? Haluaisitko työn, jossa pääset käyttämään paitsi kroppaa, myös aivonystyröitä? Mahtavaa! Jos sinulla on vieläpä uusi duuni kiikarissa, meillä on hyviä uutisia.

Barona Rakennus Oy ja Taitotalo kouluttavat ja rekrytoivat yhdessä ELY-keskuksen ja TE-palveluiden kanssa rakennusalan moniosaajia suoraan työmaille vuonna 2022! Rekrykoulutus tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden hankkia uusi pitkäaikainen työpaikka ja ammatti samassa paketissa ilman vuosien opiskelua. Olisitko sinä yksi rekrykoulutettavista?

Rakennusapulaisen rekrykoulutuksessa kouluttaudut käytännönläheisesti uuteen ammattiin vain muutamassa kuukaudessa. Koulutuksen jälkeen tavoitteenasi siintää pitkäaikainen työsuhde. Rekrykoulutuksessa saat työhösi parhaat opit alasi ammattilaisilta, ja suoritat työssä tarvittavat kortit maksutta. Pääset soveltamaan oppimaasi jo rekrykoulutuksen aikana työmaalla.

Emme hae valmiita osaajia, vaan haluamme kouluttaa sinut rakennusalanammattilaiseksi. Koulutusohjelmaan hakiessasi sinulta ei vaadita aiempaa kokemusta rakennusalalta, vaan oikea asenteesi ja halusi oppia uutta ratkaisevat!

Koulutus on kohdennettu ensisijaisesti työttömille ja työttömyysuhan alaisille TE-toimiston sekä kuntakokeilujen asiakkaille, joiden työnhaku on voimassa, ja joilla on TE-toimiston toteama koulutustarve. Koulutus on sinulle täysin maksuton.

Tutustu nyt rakennusapulaisen rekrykoulutukseen ja hae!

Hae rekrykoulutukseen Baronan ja TE-toimiston kautta tai alla olevalla botilla!

7 syytä hakea mukaan

  1. Lyhyt täsmäkoulutus - ei vuosien opiskelua nenä kirjassa

  2. Koulutuksen jälkeen tähtäimessäsi pitkäaikainen työpaikka

  3. Ajantasainen ja työelämälähtöinen ammattitaito alalla, jolla töitä riittää

  4. Kolme uutta korttia: työturvallisuus-, hätäensiapu- ja tulityökortti

  5. Valmista osaamista ei tarvita - asenne ratkaisee!

  6. Mahdollisuus korotettuun työttömyysetuuteen koulutusohjelman ajalta

  7. Täysin maksuton koulutusohjelma

Mitä rekrykoulutus sisältää?
Mitä rekrykoulutus sisältää?Koulutus antaa sinulle kattavat rakennusalan tiedot ja taidot, ja olet koulutuksen päätteeksi valmis työskentelemään rakennusapulaisen työtehtävissä turvallisesti ja ergonomisesti. Rekrykoulutus rakentuu monipuolisista rakennusalan työtä käsittelevistä lähiopetuspäivistä sekä työssäoppimisesta ammattilaisen johdolla työmailla. Koulutuksen aikana kartutat osaamistasi käytännön työssä: opit materiaaleihin ja kiinnikkeisiin liittyviä tekniikoita, teorioita, määräyksiä ja ohjeita. Pääset myös perehtymään mm. nosturin tai nostimien alamiehenä työskentelyyn ja piikkaukseen. Osana koulutusta pääset myös suorittamaan kaikki työssä tarvittavat kortit täysin maksutta. Mukaan voit hakea jättämällä hakemuksen sekä TE-palveluissa että Baronan sivuilla!Hae mukaan TE-palveluissa
Mitä rakennusapulainen tekee?
Mitä rakennusapulainen tekee?Rakennusapulaiset työskentelevät monipuolisten rakennusalan tehtävien ja kohteiden parissa. Rakennusapulaiset tekevät töitä sekä itsenäisesti että yhdessä muiden ammattilaisten kanssa. Työkokemusta karttuu niin lyhyemmissä muutaman päivän projekteissa kuin pidemmissä työmaahankkeissakin. Rakennusapulaisen työ on monipuolista ja fyysistä, ja työtehtävien suorittamiseen tarvitaankin hieman papua pohkeeseen sekä tarkkaa työotetta. Jos etsit työtä, jossa pääset tekemään itse ja näkemään oman kätesi jäljen, rakennusapulaisen työ voisi sopia juuri sinulle!Hae rekrykoulutukseen Baronan sivuilla