Uusi työ uuden tiimin kanssa messu- ja tapahtumakeskus Paviljongissa, Jyväskylässä!

Uusi työ uuden tiimin kanssa messu- ja tapahtumakeskus Paviljongissa, Jyväskylässä!

Food&Events Tapahtumaravintolat aloittaa ravintolatoimijana messu- ja tapahtumakeskus Paviljongissa, Jyväskylässä 1.8.2022. Me tarjoamme mahdollisuutta tulla mukaan kehittämään ja uudistamaan toimintaa uuden tiimin kanssa heti alusta alkaen.

Haemme tiimiä, jonka avulla pääsemme jatkamaan hyvin onnistunutta matkaamme kohti tapahtumaravintolatoimen yhä innovatiivisempaa tulevaisuutta. Ajatuksemme on olla alamme parhaita tapahtumaravintolabisneksessä.

Haemme nyt Paviljonkiin useita eri tekijöitä monipuolisiin ravintola-alan työtehtäviin. Tämä on upea ja ainutlaatuinen mahdollisuus päästä mukaan toimintaan heti ensiaskelista alkaen.

Lue lisää ja hanki uusi työ uuden tiimin kanssa!

Hae nopeasti

Hae töitä nopeasti vastaamalla vain muutamaan rekrybotin kysymykseen!

Minkälaisia töitä meillä on Paviljongissa tarjolla?

Tarjoilija

Vastuualueenasi ovat tarjoilijan eri työtehtävät. Tapahtumatalossa osallistut erilaisiin tarjoilutehtäviin à la cartesta buffettiin ja baarista banquettiin.

Lue lisää ja hae!

Vuoropäällikkö

Johdat ja kehität operatiivisia toimintoja sekä noudatat ja etenet kohti tavoitteita. Vuoropäällikkönä vastaat myös yleisesti asiakaskokemuksesta johtaen vuorossasi yksikön myyntiä ja palvelua.

Lue lisää ja hae!

Palvelukoordinaattori

Palvelukoordinaattorina vastaat asiakkaiden tarpeiden ja tilausten hoitamisesta. Toimenkuvaasi kuuluvat erilaiset myyntineuvottelut, tarjousten tekeminen, asiakastapaamiset sekä tilaisuuksien suunnittelu asiakkaiden kanssa.

Lue lisää ja hae!

Kokki

Vastuualueeseesi kuuluu erilaisten ruokien valmistus. Kokin tehtäviin kuuluu sekä kylmien- että lämpimien ruokien valmistus, erilaisten raaka-aineiden ja puolivalmisteiden esikäsittely, kypsentäminen sekä esillelaitto.

Lue lisää ja hae!

Apulaisravintolapäällikkö

Johdat ja kehität yksikön liiketoimintaa tavoitteiden mukaisesti yhdessä ravintolatoimenpäällikön kanssa. Työnkuvaasi kuuluu vastata liiketoiminnasta, henkilöstöstä, laadusta, asiakastyytyväisyydestä sekä tuloksista.

Lue lisää ja hae!

Keittiön vuoropäällikkö

Keittiön vuoropäällikkönä ohjaat yksikön myynninkehitystä ja ohjaat toimintaa omalla esimerkilläsi. Vastaat myös työntekijöiden perehdyttämisestä ja heidän osaamistasostaan työvuorossa.

Lue lisää ja hae!

Katso avoimet työpaikat Food&Events Tapahtumaravintoloissa Jyväskylässä:

Restelin henkilöstöedut
Restelin henkilöstöedutRestel tarjoaa työntekijöilleen loistavat henkilöstöedut. Myös sinä saat nämä upeat edut työskennellessäsi Food&Events Tapahtumaravintolassa Jyväskylän messu- ja tapahtumakeskus Paviljongissa!Lue lisää!
Food&Events Tapahtumaravintolat
Food&Events TapahtumaravintolatFood&Events Tapahtumaravintolat on osa suomalaista ravintola-alan yritystä Restel Oy:tä. Restel on Suomen suurimpia ravintola-alan yrityksiä ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan. Food&Events Tapahtumaravintolat toimii Suomen suurimmilla tapahtuma-areenoilla kuten Helsinki Hallilla, Helsingin Jäähallilla, Espoon Metro Areenalla, Turun ja Lahden Messukeskuksissa sekä kulttuuritaloissa Suomen Kansallisoopperassa ja -baletissa, Helsingin Musiikkitalolla sekä Lahden Sibelius- ja Konserttitalolla.Lue lisää meistä!