Uusi työ uuden tiimin kanssa messu- ja tapahtumakeskus Paviljongissa, Jyväskylässä!
Food&Events Tapahtumaravintolat aloittaa ravintolatoimijana messu- ja tapahtumakeskus Paviljongissa, Jyväskylässä 1.8.2022. Me tarjoamme mahdollisuutta tulla mukaan kehittämään ja uudistamaan toimintaa uuden tiimin kanssa heti alusta alkaen.
Haemme tiimiä, jonka avulla pääsemme jatkamaan hyvin onnistunutta matkaamme kohti tapahtumaravintolatoimen yhä innovatiivisempaa tulevaisuutta. Ajatuksemme on olla alamme parhaita tapahtumaravintolabisneksessä.
Haemme nyt Paviljonkiin useita eri tekijöitä monipuolisiin ravintola-alan työtehtäviin. Tämä on upea ja ainutlaatuinen mahdollisuus päästä mukaan toimintaan heti ensiaskelista alkaen.
Lue lisää ja hanki uusi työ uuden tiimin kanssa!
Hae nopeasti
Hae töitä nopeasti vastaamalla vain muutamaan rekrybotin kysymykseen!
Minkälaisia töitä meillä on Paviljongissa tarjolla?
Tarjoilija
Vastuualueenasi ovat tarjoilijan eri työtehtävät. Tapahtumatalossa osallistut erilaisiin tarjoilutehtäviin à la cartesta buffettiin ja baarista banquettiin.
Vuoropäällikkö
Johdat ja kehität operatiivisia toimintoja sekä noudatat ja etenet kohti tavoitteita. Vuoropäällikkönä vastaat myös yleisesti asiakaskokemuksesta johtaen vuorossasi yksikön myyntiä ja palvelua.
Palvelukoordinaattori
Palvelukoordinaattorina vastaat asiakkaiden tarpeiden ja tilausten hoitamisesta. Toimenkuvaasi kuuluvat erilaiset myyntineuvottelut, tarjousten tekeminen, asiakastapaamiset sekä tilaisuuksien suunnittelu asiakkaiden kanssa.
Kokki
Vastuualueeseesi kuuluu erilaisten ruokien valmistus. Kokin tehtäviin kuuluu sekä kylmien- että lämpimien ruokien valmistus, erilaisten raaka-aineiden ja puolivalmisteiden esikäsittely, kypsentäminen sekä esillelaitto.
Apulaisravintolapäällikkö
Johdat ja kehität yksikön liiketoimintaa tavoitteiden mukaisesti yhdessä ravintolatoimenpäällikön kanssa. Työnkuvaasi kuuluu vastata liiketoiminnasta, henkilöstöstä, laadusta, asiakastyytyväisyydestä sekä tuloksista.
Keittiön vuoropäällikkö
Keittiön vuoropäällikkönä ohjaat yksikön myynninkehitystä ja ohjaat toimintaa omalla esimerkilläsi. Vastaat myös työntekijöiden perehdyttämisestä ja heidän osaamistasostaan työvuorossa.