Kesäduunit Scandic Turun hotelleissa!

Kesäduunit Scandic Turun hotelleissa!

Kiinnostavatko upeat puitteet, kansainväliset asiakkaat ja nopeat käänteet hotellimaailman sydämessä? Haluaisitko viettää kesäsi työskennellen Turun keskustassa sijaitsevissa hotelleissa? Huippua, koska me etsitään nyt juuri sinua!

Turun Scandicin hotelleihin haetaan uusia työntekijöitä. Voit hakea mukaan ilman aiempaa kokemusta ravintola-alasta, koska me valmennamme sinut ennen töiden alkamista. Valmennuksesta saat erinomaiset valmiudet toimia tulevana kesänä ravintola-alan tehtävissä Turun kesäisessä sykkeessä.

Lue lisää ja tule viettämään paras (työ)kesä ikinä! 

Valmennuksen kautta työhön kiinni

Voit hakea vaikka sinulla ei olisikaan aiempaa kokemusta ravintola-alasta - me koulutamme sinut! Saat perusosaamisen omaan työtehtävään riittävälle tasolle heti ensimmäisestä vuorosta lähtien. Lisäksi Scandicin työntekijänä pääset heti alusta asti mukaan isompaa tiimiä, jossa muutkin lähtevät samalta lähtötasolta kohti kesätöitä. Tiedossa on siis kivoja hommia mahtavalla porukalla! Nyt varmasti jo mietit, että mitä kaikkia työtehtäviä meillä onkaan tarjolla.

Työtehtävät Scandicissa

  1. Tarjoilija

  2. Baarityöntekijä

  3. Tiskari

  4. Kokki

Katso Scandic Turun avoimet työpaikat

Hotellikohtaiset esittelyt - näissä paikoissa pääset työskentelemään:

Scandic Atrium

Scandic Atrium

Scandic Atrium on viihtyisä ja rauhallinen hotelli erinomaisella sijainnilla. Kaikki kaupungin palvelut ovat kävelymatkan päässä. Ystävällinen henkilökunta, mukava ravintola, baari ja saunaosasto uima-altaalla takaavat varmasti rennon vierailun. Hotellissa on toimivat tilat ja puitteet kokoontumisiin ja tapaamisiin. Siistit ja rauhalliset huoneet, sekä monipuolinen huonevalikoima tarjoavat vaihtoehtoja jokaisen tarpeeseen.

Scandic Plaza

Scandic Plaza

Scandic Plaza on suojeltu, 1920-luvun funktionalismin helmi, joka sijaitsee aivan Turun keskustassa, kävelykadun varrella ja kauppatorin vieressä. Hotelli on tyylikäs, viihtyisä ja sen sisustuksessa näkyy harmoninen tyyli. Plazassa on suosittu ja rento ravintola, Bryggman’s Deli, jossa voit nauttia aamiaista, lounasta ja päivällistä. Vierestä löytyy kauppakeskus Hansa ja lyhyen kävelymatkan päästä Aurajoki. Hotellissa on toimivat kokoustilat ja hyvät puitteet kokoontumisiin.

Scandic Julia

Scandic Julia

Scandic Julia on moderni ja viihtyisä hotelli keskustassa lähellä kauppatoria. Bistro-henkisessä ravintolassa voit nauttia herkullisen aterian, lapsille on oma leikkihuone ja kokousvieraille löytyy käytännölliset ja isot tilat. Tiloista löytyy uusin tekniikka, kuntohuone ja kaikille tarjolla oleva sauna. Hotellissa on ilmastoidut ja viihtyisät huoneet. Sijanti on erinomainen: Aurajoki virtaa aivan hotellin takana ja Turun uusi kulinaarinen keskipiste, Vähätori, on lyhyen kävelymatkan päässä.

Scandic Hamburger Börs

Scandic Hamburger Börs

Scandic Hamburger Börs on ikoninen hotelli, joka on palvellut Turun kauppatorin laidalla jo vuodesta 1894. Hienosti uudistettu hotelli tarjoaa ikimuistoisia hotellielämyksiä moderneissa puitteissa. Sisäpihan puoleinen uudisrakennus kunnioittaa tyyliltään 1900-luvun alun arkkitehtuurin piirteitä. Ravintola, lämmitetty talvipuutarha, sekä ulkoterassi löytyvät katutasosta ja Börs Kattobaari isoine kattoterasseineen 9. kerroksesta.

Scandic Hotels Oy
Scandic Hotels OyScandic on Pohjoismaiden johtava hotelliketju. Päivittäin 16 000 tiimiläistä pyrkii yhteen ainoaan tavoitteeseen – asiakkaiden viihtymiseen, tulivatpa he majoittumaan, tapaamaan ystäviä tai tekemään töitä. Scandicilla on Suomessa 70 hotellia 31 eri paikkakunnalla. Hotellivalikoimaan kuuluvat Scandic-hotellien lisäksi Cumulus City & Resort -hotellit sekä kansainväliset Hilton–hotellit, Holiday Inn -hotellit, Crowne Plaza Helsinki, Hotel Indigo Helsinki – Boulevard sekä historiallinen Hotelli Seurahuone Helsinki. Scandic Suomi on valittu Pohjoismaiden matkailualan kiinnostavimmaksi työnantajaksi sekä vuoden 2017 ja 2018 parhaaksi työpaikaksi Great Place To Work -tutkimuksessa.Lue lisää Scandicista työnantajana!