SGS – avoimet työpaikat

SGS – avoimet työpaikat

Olemme perustamassa uutta laboratoriota Lapin upeisiin maisemiin ja etsimme innovatiivisia tekijöitä matkaamme mukaan. Haluatko sinä olla ensimmäisenä mukana rakentamassa täysin uutta ja merkityksellistä laboratoriotoimintaa?


Me SGS Finland Oy:ssä etsimme kasvumme ja kehityksemme tueksi uusia osaajia laboratorioomme Sodankylään. Me tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen työn, mahtavan työyhteisön sekä mahdollisuuden kehittyä työssäsi globaalissa toimintaympäristössä. Meillä pääset vaikuttamaan omaan työhösi sekä kehittämään yhteistä tekemistä SGS:n laajentuessa.

Tutustu meidän avoimiin työtehtäviimme ja tartu tilaisuuteen. Jätä hakemuksesi jo tänään ja tule osaksi meidän työporukkaamme! ⬇

Avoimet työpaikat SGS Finland Oy

Mitä tarjoamme sinulle?
Mitä tarjoamme sinulle?▪ Mahdollisuuden olla mukana kanssamme rakentamassa kokonaan uutta laboratoriotoimintaa ihan alkumetreiltä saakka! Meillä pääset taatusti vaikuttamaan omaan työhösi ja kehittämään yhteistä tekemistä. ▪ Mielenkiintoiset ja monipuoliset työtehtävät merkityksellisellä toimialalla. Pääset tekemään työtä turvallisuuden edistämiseksi sekä työskentelemään yhteisten arvojen mukaisesti, joiden keskiössä ovat puolueettomuus ja riippumattomuus. ▪ Hyvän työympäristön ja ammattitaitoiset kollegat. Työhyvinvointi on meille tärkeää: haluamme varmistaa, että henkilöstömme voi hyvin ja viihtyy meillä. Tarjoamme laajat työterveyspalvelut sekä erilaista työhyvinvointitoimintaa työntekijöillemme.Katso avoimet paikat ja hae heti!
Ketä etsimme?
Ketä etsimme?▪ Motivoitunutta ja reipasta henkilöä, jolla on huolellinen työote sekä hyvät organisointi- ja tiimityönskentelytaidot. Arvostamme myös positiivista asennetta sekä tekemisen meininkiä! Työ voi ajoittain olla kiireistä, joten kyky toimia paineen alla on tärkeää. ▪ Tarvitset työssäsi suomen ja englannin kielen taitoa. Eduksesi on myös ratkaisukeskeinen ja käytännönläheinen työskentelyote höystettynä ajantasaisilla IT-taidoilla. ▪ Toivomme sinulta innostusta oppia ja luoda uutta sekä halua kehittyä työssäsi. Me SGS:llä keskitymme vahvasti meidän henkilöstömme kouluttamiseen sekä perehdyttämiseen.Katso avoimet paikat ja hae heti!
Miksi meille töihin?

Vastuullisuus

Oman alamme johtavana yrityksenä olemme sitoutuneet toimimaan eettisesti ja haluamme täyttää tiukimmat ammatilliset kriteerit. Olemme sitoutuneet myös hiilineutraaliuteen sekä toteutamme ympäristönsuojelukampanjoita.

Merkityksellisyys

Toimialamme on hyvin merkityksellinen, sillä työskentelemme ihmisten turvallisuuden puolesta. Työllämme varmistamme, että eri tuotteet ovat kuluttajille turvallisia.

Välittäminen

Välitämme sinusta paitsi työntekijänämme myös ihmisenä. Tarjoamme sinulle kattavan työterveyshuollon sekä erilaista työhyvinvointitoimintaa.

SGS Finland Oy
SGS Finland OySGS on maailman johtava tarkastus-, verifiointi-, testaus- ja sertifiointiyritys. Meidät tunnetaan kaikkialla maailmassa laadusta ja luotettavuudesta. Meillä on yli 97 000 työntekijää, ja maailmanlaajuinen verkostomme kattaa yli 2 600 toimipaikkaa ja laboratoriota. Suomessa SGS Finland työllistää lähes 200 ammattilaista, jotka testaavat ja analysoivat vuosittain tuhansia tuotteita ja näytteitä sekä arvioivat satojen yritysten toimintaa.Lue lisää SGS:n sivuilta