Iloinen tiimi työvaatteet päällä ja rakennuslogistiikan työntekijä työntämässä trukkia

Raivaa tiesi raksalle!

Suomen Rakennuslogistiikka etsii työmaiden rakennuslogistiikkaan innokkaita työntekijöitä! Tarvitsemme monenlaisia osaajia eri tehtäviin. 🔨

Suomen Rakennuslogistiikka vastaa rakennustyömaan logistiikka- ja työmaapalveluista. Tehtäviisi voi kuulua esimerkiksi työmaalle saapuvien materiaalien purut ja nostotyöt, työmaan liikennejärjestelyt ja puhtaanapito. Olet siis tärkeässä roolissa varmistamassa, että rakennushankkeet sujuvat suunnitellusti ja viedään onnistuneesti maaliin.

Tarjolla on sekä keikkatöitä että vakituisia työtehtäviä niin uraansa aloitteleville kuin kokeneemmillekin tekijöille. Kaikkea ei tarvitse osata etukäteen, tärkeintä on innokkuus ja halu oppia. 💪

Tutustu avoimiin tehtäviin ja pistä hakemusta tulemaan!

Miksi hakea Suomen Rakennuslogistiikalle?

Työyhteisön tuki

Suomen Rakennuslogistiikalla tehdään töitä rehdillä asenteella mukavassa porukassa. Ongelmat ratkotaan yhdessä ja kaveria autetaan aina.

Monipuoliset työtehtävät

Meillä pääset näkemään rakennusalaa monesta näkökulmasta! Erilaiset rakennusprojektit ja hankkeet takaavat monipuolisen työn ja vaihtelevat työtehtävät.

Koulutus ja kehittyminen

Pidämme huolta työntekijöidemme ammattitaidon kehittämisestä. Järjestämme säännöllisesti koulutuksia, jotta jokaisella on mahdollisuus kehittää omaa osaamistaan.

Turvallisuus ennen kaikkea

Työturvallisuus on meille erityisen tärkeää. Tarjoamme työntekijöillemme turvalliset työskentelyolosuhteet ja asianmukaiset työvälineet, jotta hommat sujuvat mukavasti.

Suomen Rakennuslogistiikan avoimet työpaikat

Suomen Rakennuslogistiikka
Suomen RakennuslogistiikkaSuomen Rakennuslogistiikka Oy on työmaalogistiikan asiantuntija jo 30 vuoden kokemuksella. Suomen Rakennuslogistiikka on valtakunnallinen toimija, joka on mukana niin suurissa rakennushankkeissa kuin pienemmissä projekteissa. Palvelut kattavat kaiken aina logistiikan konsultoinnista logistiikkaurakointiin ja rakennussiivouspalveluihin.Lue lisää!