Teknos – uniikkeja urahaasteita ja värikkäitä polkuja!

Teknos – uniikkeja urahaasteita ja värikkäitä polkuja!

Etsitkö uusia, mielenkiintoisia urahaasteita? Ehkä mahdollisuuksia kansainvälistymiseen sekä monipuolisiin urapolkuihin menestyvässä, vastuullisessa yrityksessä?

Me Teknos Oy:ssä etsimme kasvumme ja kehityksemme tueksi uusia osaajia. Jos asiantuntijuutesi kehittäminen ja mielekäs, merkityksellinen työ ovat sinulle tärkeitä asioita, tartu siveltimeen ja hyppää värikkäämpiin saappaisiin!

Teknos-logo

Avoimet työpaikat

Teknoksella töissä
Teknoksella töissä▫️ Meillä Teknoksella työnteko ja johtaminen perustuvat matalaan hierarkiaan, yhteistyöhön ja sujuviin prosesseihin. Vaikka olemme suuri kansainvälinen yhtiö, toimintakulttuurissamme näkyy yhä perheyritystausta. ▫️ Panostamme merkittävästi ihmislähtöiseen johtamiseen, henkilöstön osallistamiseen ja osaamispääoman kehittämiseen. Strategiassamme korostuva vastuullisuus kantaa tuotteistamme ja prosesseistamme aina ihmisiin saakka. ▫️ Välitämme jokaisesta työntekijästämme aidosti sekä ihmisenä että ammattilaisena. Tämä pyrimme osoittamaan niin arjessa kuin juhlassakin. Myös henkilöstömme välittää aidosti toinen toisestaan, ja kollegaa ollaan aina valmiita auttamaan.
Työntekijämme arvostavat
Työntekijämme arvostavat▫️ Päätäntävaltaa omista töistään, projekteistaan ja aikatauluistaan. Jatkuvuutta ja luottamusta. ▫️ Omaa osaamista vastaavaa tehtävänkuvaa ja mahdollisuutta oppia uutta koko ajan työnsä ohessa. Monipuolista ja vaihtelevaa työtä sekä joustavaa työaikaa ja erinomaisia työsuhde-etuja. ▫️ Aitoa työntekijöistä ja heidän hyvinvoinnistaan välittämistä. Hyvää johtamista. ▫️ Mukavia kollegoja. Positiivista, huumoripitoista ja rentoa työilmapiiriä. Innostavia asiakkaita ja kollegoja kaikissa maissa. Yhdessä tekemistä. *Lähde: Teknoksen anonyymi henkilöstötutkimus (2019)

Miksi töihin Teknokselle?

Pienin askelin kohti suurta kehitystä
Pienin askelin kohti suurta kehitystä▫️ Yrityksemme kehittämistoiminta perustuu Kaizen-menetelmään. Kaizen (jap.) tarkoittaa jatkuvaa parantamista pienin askelin. Mittavia investointeja ja laajempien kehityshankkeiden lisäksi kehitystyömme on jatkuvaa ja ulottuu kaikkiin toimintoihin. ▫️ Kaizen-menetelmän avulla kehitämme toimintojamme ja prosessejamme jatkuvasti, vähän kerrallaan. ▫️ Kehittämistyö lähtee innostuneiden työntekijöidemme arjesta ja heidän omassa työssään tekemistään havainnoista. ▫️ Kaizen-menetelmällä ei tehosteta prosesseja ihmisten kustannuksella, vaan päinvastoin niitä kehitetään heidän työntekoaan entistäkin paremmin tukeviksi. ▫️ Pienistä päivittäisistä teoista koostuu pitkässä juoksussa suuria tuloksia tuottavuuden, tuotekehityksen sekä työturvallisuuden ja -hyvinvoinnin parantamiseksi.
Ura Teknoksella
Ura TeknoksellaOlemme vuonna 1948 perustettu suomalainen perheyritys ja yksi Pohjoismaiden suurimmista maalinvalmistajista. Tiemme on kulkenut Tuomarilan pienestä kanalasta menestyväksi globaaliksi konserniksi. Tutkimus, tuotekehitys, laatu ja vastuullisuus ovat olleet toimintamme keskiössä koko historiamme ajan. Meillä on vahvat perinteet, mutta emme ole koskaan pelänneet tehdä asioita myös uusilla tavoilla. Omistautuneiden ihmisten ja edistyksellisten tuotteidemme ansiosta lunastamme vuodesta toiseen asiakkaidemme ja maapallomme vaatimukset. Yhdessä saamme maailman kestämään pidempään.Lue urasta Teknoksella