Telatek Service – avoimet työpaikat

Telatek Service – avoimet työpaikat

Kiinnostaako sinua monipuoliset teollisuuden kunnossapitotyöt, joissa riittää vaihtelua ja jotka voivat viedä sinua ympäri Suomea tai maailmaa? Tule nyt Telatek Servicelle!


Meillä jokainen korjausprojekti on erilainen, kun huollamme asiakkaiden arvokasta koneistoa. Työssäsi on vaihtelua ja luovaa ongelmanratkaisua, joten kehität omaa ammattitaitoasi projekti projektilta. Pakettiin kuuluu mahtava työporukka!

Avoimet työpaikat Telatek Service Oy

Vaihtelevia työtehtäviä paikallisessa toimipisteessä ja keikkoina maailmalla
Vaihtelevia työtehtäviä paikallisessa toimipisteessä ja keikkoina maailmalla▪ Tarjoamme sinulle monipuolisia työtehtäviä ja vaihtelua: Työ ei ole toistuvaa, vaan jokainen korjausprojekti on erilainen. Kehität omaa ammattitaitoasi ja laajennat osaamistasi projekti projektilta. ▪ Meillä on mielenkiintoiset työmahdollisuudet ja työkohteet, jotka voivat viedä sinua ympäri maailman Outokummusta Brasiliaan tai vaikka Bangladeshiin. Matkatyöt vaihtelevat yleensä viikosta muutamaan kuukauteen. ▪ Täällä on mukava fiilinki töissä! Tulet osaksi hyvää työyhteisöä, jossa ammattitaitoisiin työkavereihin voi luottaa. Työyhteisökyselyistä ilmenee, että meillä viihdytään, ja työntekijät kokevat, että töihin on aidosti kivaa tulla.Hae mukaan!
Ketä etsimme?
Ketä etsimme?▪ Mukautumiskykyistä henkilöä, joka keksii ratkaisuja muuttuviin tilanteisiin myös paineen alla. Työtehtävien parissa voi tulla vastaan haastavia tilanteita, joihin ratkaisua ei välttämättä ole entuudestaan olemassa. Näissä tilanteissa vaaditaan innovatiivisuutta ja kekseliäisyyttä löytää yhdessä tiimin kanssa sopiva ratkaisu ja korjaussuunnitelma. ▪ Hyvät tiimityöskentelytaidot ja tekemisen meininkiä. Toivomme sinulta myös innostusta oppia uutta ja halua kehittyä työssäsi sekä laajentaa ammattitaitoasi. ▪ Työtehtävissä arvostetaan myös joustavuutta. Lähdemme nopeallakin aikataululla asiakkaan luo korjaamaan vikaantunutta laitetta. Hoidamme työmme huolella ja tehokkaasti maaliin!Katso avoimet paikat ja hae heti!
Miksi meille töihin?

Asiakkaiden arvostama

Asiakkaan arvostus työntekijöitämme ja työtämme kohtaan on käsinkosketeltavaa, ja positiivista palautetta tulee viikoittain. Möys Telatek työnantajana ymmärtää, mikä valtti jokainen työntekijämme meille on, ja jokaisen on ideoillaan mahdollista kehittää yhteistä tekemistä.

Uramahdollisuudet

Työssä pääset kehittämään omaa osaamistasi ja laajentamaan ammattitaitoasi. Saat myös mahdollisuuden edetä urallasi myös uusiin työtehtäviin, kun sen aika on.

Vastuullisuus

Kunnossapitotehtävissä jatkamme tuotteiden elinkaarta ja meidän työmme ansiosta laitteista voidaan jopa saada kestävämpiä kuin ne alun perin olivat. Tämän lisäksi Telatek Service myös huomioi energiatehokkuutensa ja on aloittamassa hanketta hiilijalanjäljen pienentämiseksi.

Telatek Service Oy
Telatek Service OyTelatek-ryhmä on johtava suomalainen asennus-, kunnossapito-, laadunvarmistus- ja konepajapalveluiden tuottaja. Olemme erikoistuneet suurten, massiivisten kappaleiden valmistukseen ja korjaukseen sekä vaativissa olosuhteissa työskentelyyn. Kehitämme tekniikoitamme jatkuvasti ja panostamme kaikessa toiminnassamme korkeaan laatuun. Tarjoamme asiakkaillemme lisäarvoa ja säästöjä korkealaatuisilla tuotteilla ja ennakkoluulottomilla ratkaisuilla. Meidät tunnetaan asiakkaiden ja yhteistyökumppanien keskuudessa rehtiydestä ja luotettavuudesta. Pyrimme aina löytämään asiakastamme parhaiten palvelevan ratkaisun, emmekä viivyttele sen toteutuksessa.Lue lisää Telatek Servicen sivuilta