Telatek Service – avoimet työpaikat

Telatek Service – avoimet työpaikat

Kiinnostaako sinua monipuoliset teollisuuden kunnossapitotyöt, joissa riittää vaihtelua ja jotka voivat viedä sinua ympäri Suomea tai maailmaa? 🌎 Tule nyt Telatek Servicelle!

Etsimme joukkoomme sekä valmiita ammattilaisia että tulevaisuuden osaajia oppisopimuskoulutuksen kautta. Katso alta avoimet paikat ja laita hakemustasi tulemaan!

Telatek avoimet työpaikat ⬇️

Oppisopimuskoulutus – mistä tässä on kyse?
Oppisopimuskoulutus – mistä tässä on kyse?Mitä? Oppisopimus on työsopimus, jossa työn lisäksi suoritat alan virallisen ammattitutkinnon. Teet töitä ja opintoja rinnan, ja sinulle maksetaan vähintään TES:n mukaista palkkaa jo koulutuksen ajalta. Koulutuskokonaisuuden kesto on noin vuoden, ja sen sisältö räätälöidään sinulle henkilökohtaisesti osaamisesi ja kiinnostuksesi sekä aikaisemman kokemuksesi perusteella. Miksi? Koulutuksen jälkeen sinulla on alan virallinen tutkinto todisteena osaamisestasi, mistä on hyötyä työmarkkinoilla. Koulutuksen jälkeen sinulla on mahdollisuus pitkäaikaiselle uralle uudessa ammatissasi. Kenelle? Oppisopimus on suunnattu niin työuran alussa oleville tekijöille kuin kokeneemmillekin konkareille. Koulutuksen tavoitteena on joko päästä kiinni alan työhön työtä tekemällä tai syventää ja päivittää aikaisempaa alan osaamista ammatillisen tutkinnon kautta.

5 syytä hakea töihin Telatekille:

Työtehtäviä ympäri maailman

Meillä on mielenkiintoiset työmahdollisuudet ja työkohteet, jotka voivat viedä sinua ympäri maailman Outokummusta Brasiliaan. 🌎 Matkatyöt vaihtelevat yleensä viikosta muutamaan kuukauteen.

Monipuoliset työtehtävät

Työ ei ole toistuvaa, vaan jokainen korjausprojekti on erilainen. Kehität omaa ammattitaitoasi ja laajennat osaamistasi projekti projektilta.

Hyvä työporukka

Meillä on mukava fiilinki töissä! Tulet osaksi hyvää työyhteisöä, jossa ammattitaitoisiin työkavereihin voi luottaa. Työyhteisökyselyistä ilmenee, että meillä viihdytään, ja työntekijät kokevat, että töihin on aidosti kivaa tulla.

Uramahdollisuudet

Työssä pääset kehittämään omaa osaamistasi ja laajentamaan ammattitaitoasi. Saat myös mahdollisuuden edetä urallasi myös uusiin työtehtäviin, kun sen aika on.

Vastuullisuus

Kunnossapitotehtävissä jatkamme tuotteiden elinkaarta ja meidän työmme ansiosta laitteista voidaan jopa saada kestävämpiä kuin ne alun perin olivat. Telatek Service myös huomioi energiatehokkuutensa ja on aloittamassa hanketta hiilijalanjäljen pienentämiseksi. 🌱

Telatek Service Oy
Telatek Service OyTelatek-ryhmä on johtava suomalainen asennus-, kunnossapito-, laadunvarmistus- ja konepajapalveluiden tuottaja. Olemme erikoistuneet suurten, massiivisten kappaleiden valmistukseen ja korjaukseen sekä vaativissa olosuhteissa työskentelyyn. Kehitämme tekniikoitamme jatkuvasti ja panostamme kaikessa toiminnassamme korkeaan laatuun. Tarjoamme asiakkaillemme lisäarvoa ja säästöjä korkealaatuisilla tuotteilla ja ennakkoluulottomilla ratkaisuilla. Meidät tunnetaan asiakkaiden ja yhteistyökumppanien keskuudessa rehtiydestä ja luotettavuudesta. Pyrimme aina löytämään asiakastamme parhaiten palvelevan ratkaisun, emmekä viivyttele sen toteutuksessa.Lue lisää Telatek Servicen sivuilta