Thales DIS Finland Oy - avoimet työpaikat

Thales DIS Finland Oy - avoimet työpaikat

Jos sinua kiinnostaa työ, jossa pääset tekemään töitä luotettavamman ja turvallisemman tulevaisuuden edistämiseksi – jatka lukemista!

Tietoturvaratkaisujen ja turvateknisten asiakirjojen edelläkävijä Thales DIS Finland etsii kasvunsa tueksi osaajia Vantaalle. Tuotteitamme hyödynnetään merenpohjasta 🌊 avaruuteen 🌙 saakka, joten voimme luvata, että pääset mukaan mielenkiintoisten ja kehitykseltään ja toteutukseltaan ainutlaatuisten tuotteiden pariin.

Emme edellytä sinulta aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, sillä tuotantomme on uniikkia ja tehtävät opitaan tekemällä. Skrollaa ja tutustu avoimiin työpaikkoihin ja Thalesiin työpaikkana. ⬇ Odotamme hakemustasi!

Avoimet työpaikat Thales DIS Finland Oy ⬇

Ketä etsimme?
Ketä etsimme?▪ Tarkkaa, reipasta ja työhönsä paneutuvaa tekijää, joka on innokas oppimaan uutta. Toivomme sinulta tunnollisuutta, täsmällisyyttä sekä tiimityötaitoja. Työ ei ole fyysisesti raskasta, mutta työskentelet pääosin seisten, joten toivomme sinulta myös hyvää peruskuntoa. ▪ Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta vastaavista töistä. Tärkeintä on asenteesi ja aito halusi tehdä työsi hyvin ohjeita noudattaen. Meillä saat tehdä työsi hyvin ja vaikka työ saattaa olla ajoittain nopeatempoista, tärkeintä on aina työsi laatu, ei määrä. ▪ Työssä edellytetään nuhteetonta taustaa, joten tehtävään valitulle teetetään suppea turvallisuusselvitys ja luottotietotarkistus. Työssä menestyminen edellyttää sinulta myös sujuvaa suomen kielen taitoa sekä virheetöntä värinäköä.Katso avoimet paikat ja hae!
Millainen työpaikka Thales on?
Millainen työpaikka Thales on?Omassa työssäni on parasta, että vastaan itse omista työtehtävistäni ja saan tehdä niitä itsenäisesti melko vapaassa järjestyksessä. Vaikka työ on välillä hektistä, niin hyvä työporukka auttaa jaksamaan ja buustaa työtehoa. Meillä on monipuolinen työyhteisö ja hyvä ilmapiiri työkavereiden kesken. Jos pidät säännöllisestä vuorotyöstä, jossa on selkeät tehtävä ja työaika, niin tämä työ sopii sinulle. Työhön saa aina tukea kollegoilta, ja yhdessä ratkomme erilaiset tilanteet. Jussi, operaattori Tämä on mielenkiintoista ja tarkkuutta vaativaa työtä siistissä työympäristössä. Meillä on tuotannossa todella hyvä yhteishenki ja pääsemme kaikki nauttimaan ison työnantajan eduista. Olen itse ollut töissä Thalesilla noin seitsemän vuotta, ja nyt toimin työnjohdossa. Omassa työssäni on parasta vaihtelevuus ja työkaverit. Jos vielä mietit, hakisitko meille, niin lopeta pohtiminen ja hae heti! Tiia, työnjohtajaHaluatko mukaan? Jätä hakemus!
Miksi töihin Thalesille?

Uramahdollisuudet

Meillä pääset kasvamaan tuotantotyön ammattilaisena. Kun kokemusta karttuu, voit halutessasi edetä esimerkiksi supervisorin tehtäviin.

Ainutlaatuisuus

Meillä pääset valmistamaan tuotteita, joita ei tehdä missään muualla Suomessa. Kehitämme itse paitsi tuotteidemme turvaominaisuudet, myös niiden visuaalisen ilmeen. Esimerkiksi kaunis Suomen passin luontodesign on meiltä peräisin.

Välittäminen

Meillä tulet osaksi tiivistä ja osaavaa porukkaamme riippumatta siitä, kenen kirjoilla työskentelet. Saat työhösi laadukkaan perehdytyksen ja pidämme huolta hyvinvoinnistasi niin työssä kuin vapaalla.

Thales DIS Finland Oy
Thales DIS Finland OyThales DIS Finland on osa kansainvälistä, maailmanlaajuista Thales-konsernia, joka tarjoaa palveluita ilmailun, tietoliikenteen, liikenteen, digiturvallisuuden ja tunnistautumisen sekä puolustusteollisuuden alalla. Vantaalla Thales DIS Finland keskittyy erilaisiin tietoturvaratkaisuihin sekä turvateknisten asiakirjojen ja älykorttien valmistukseen. Vantaalla sijaitseva tuotantolaitos on erikoistunut korkean turvatason viranomaistuotteisiin.Lue lisää Thales Groupista