Hei sairaanhoitaja, tule töihin Kanta-Hämeen keskussairaalaan!

Hei sairaanhoitaja, tule töihin Kanta-Hämeen keskussairaalaan!

Sairaanhoitaja! Haetko uutta työpaikkaa?

Oletko vastavalmistunut ja etsit työpaikkaa, jossa saisit kehittyä erikoissairaanhoidon ammattilaiseksi? Tai oletko pitkään uralla toiminut sairaanhoitaja, joka etsii uutta mukavaa työporukkaa? Kantikseen eli Kanta-Hämeen keskussairaalan joustavaan ja yhteisölliseen työtiimiin haetaan uusia sairaanhoitajia! Työsuhteet ovat vakituisia ja sijoittuvat erikoissairaanhoidon osastotoimintoihin kirurgian ja sisätautien osastoille.

Lue lisää ja laita hakemuksesi tulemaan!

Kanta-Hämeen keskussairaalan avoimet työtehtävät

Sairaanhoitaja, kirurgian osastot

Työnkuvaasi kuuluu potilaiden kokonaisvaltainen hoito, lääkehoito, potilaiden ohjaaminen ja auttaminen päivittäisissä toiminnoissa sekä ohjaaminen kotiutumiseen liittyen. Työtä tehdään kuntouttavalla työotteella. Työtä voit tehdä joko yhdellä osastolla tai kiertäen molemmilla kirurgian osastoilla. Työporukka kirurgian osastoilla on helposti lähestyttävä ja joustava.

Sairaanhoitaja, sisätautiosastot

Työnkuvaasi kuuluu keuhko- ja sisätautipotilaan hoito- sekä ohjaustyö, lääkehoito, toimenpiteissä avustaminen sekä potilaiden ohjaaminen ja auttaminen päivittäisissä toiminnoissa. Työtä voit tehdä yhdellä osastolla tai kiertäen molemmilla sisätautiosastoilla. Pääset mukaan yhteisölliseen ja kehittämismyönteiseen työporukkaan, joka tekee työtä asiakaslähtöisesti.

Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin kuntayhtymä
Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin kuntayhtymäKanta-Hämeen sairaanhoitopiirissä tuotamme erikoissairaanhoidon palveluja 11 jäsenkunnan 171 000 asukkaalle. Työkavereita meillä on noin 1 900 kahdessa eri yksikössä Hämeenlinnassa ja Riihimäellä. Henkilöstöetuuksia meillä on tarjolla monipuolisesti, muun muassa laajat työterveyspalvelut, liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietu sekä työsuhdematkalippu. Henkilökuntayhdistyksemme Hämeenlinnassa ja Riihimäellä tarjoavat myös monenlaista urheilu-, kulttuuri- ja vapaa-ajantoimintaa. Hämeenlinnasta ja Riihimäeltä on lyhyet matkat ja hyvät kulkuyhteydet pääkaupunkiseudulle ja Pirkanmaalle. Kanta-Hämeen keskussairaalassa on hyvät mahdollisuudet työnantajan tukemaan täydennyskoulutukseen.Lue lisää Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin kuntayhtymästä!