Uusi ura telineasentajana

Uusi ura telineasentajana

Tykkäätkö tehdä käsillä? Onko sinulla uusi työ kiikarissa? Mitä sanoisit, jos saisit paitsi uuden työn, myös uuden ammatin samassa paketissa?

Ramirent ja Barona rekrytoivat ja kouluttavat 12 uutta telineasennuksen ammattilaista alkuvuonna 2022! Oletko sinä yksi heistä?

Telineasentajan rekrykoulutuksessa kouluttaudut käytännönläheisesti uuteen ammattiin vain muutamassa kuukaudessa, ja koulutuksen jälkeen tavoitteenasi siintää vakituinen työsuhde! Rekrykoulutuksessa saat työhösi parhaat opit alasi ammattilaisilta, ja suoritat työssä tarvittavat kortit maksutta. Pääset soveltamaan oppimaasi jo rekrykoulutuksen aikana käytännön työtehtävissä työssäoppimisjaksolla.

Emme hae valmiita osaajia, vaan haluamme kouluttaa sinut alan ammattilaiseksi. Koulutusohjelmaan hakiessasi sinulta ei vaadita aiempaa kokemusta alalta, vaan oikea asenteesi ja halusi oppia uutta ratkaisevat!

Koulutus on kohdennettu ensisijaisesti työttömille ja työttömyysuhan alaisille TE-toimiston sekä kuntakokeilujen asiakkaille, joiden työnhaku on voimassa, ja joilla on TE-toimiston toteama koulutustarve. Koulutus on sinulle täysin maksuton.

Tutustu telineasentajan rekrykoulutukseen ja hae!

Hae rekrykoulutukseen tästä!

6 syytä hakea mukaan

  1. Koulutuksen jälkeen tähtäimessäsi vakituinen työpaikka

  2. Lyhyt täsmäkoulutus - ei vuosien opiskelua nenä kirjassa

  3. Neljä korttia yhdellä iskulla: työturvallisuus-, hätäensiapu-, henkilönostin- sekä trukkikortti.

  4. Valmista osaamista ei tarvita - asenne ratkaisee!

  5. Täysin maksuton koulutusohjelma

  6. Mahdollisuus korotettuun työttömyysetuuteen koulutusohjelman ajalta

Antti viihtyy työssään telineasentajana
Antti viihtyy työssään telineasentajanaTurkulainen Antti kuuli mahdollisuudesta hakeutua telineasentajan rekrykoulutukseen, jonka jälkeen voisi työllistyä Ramirentille telineasentajaksi. ”Tehtävä kuulosti mielenkiintoiselta ja päätin lähteä mukaan”, Antti kertoo. ”Kyllähän se on niin, että koulun penkillä ei näitä hommia opita, vaan käytännön työssä”, Antti kertoo. Työharjoittelussa hän pääsi kokeneiden asentajien mukaan oppimaan, joilta jäi käteen paljon niksejä ja oppeja. Antti kertoo myös, että hänet otettiin hienosti vastaan työpaikalla: ”Minut otettiin lämpimästi vastaan.” Nyt Antti on työskennellyt 1,5 vuotta Ramirentilla telineasentajana. Hän on päässyt Turun telakalla tekemään monipuolisesti erilaisia telineitä ja on viihtynyt työssään. Antti kertoo olevansa ehdottoman tyytyväinen siihen, että hän päätti lähteä mukaan telineasentajan koulutukseen: ”Sen pienen hetken, kun mietin että lähdenkö… Niin täytyy sanoa, että hyvä että päätin lähteä mukaan.”Hae rekrykoulutukseen mukaan jättämällä hakemus sekä Baronan että TE-palveluiden sivuilla!
Mitä rekrykoulutus sisältää?
Mitä rekrykoulutus sisältää?Koulutusaikana pääset oppimaan käytännön työtehtävissä ammattilaisten johdolla. Rekrykoulutus rakentuu 20 telineasennusta käsittelevästä lähiopetuspäivästä sekä työssäoppimisesta. Koulutuspäivien aikana suoritetaan mm. työturvallisuuskortti, hätäensiapukortti, henkilönostinkortti sekä trukkikortti. Lisäksi koulutuksessa käsitellään muun muassa telinetöitä koskevaa lainsäädäntöä, työturvallisuutta, telineille tehtäviä tarkastuksia, eri telinetyyppejä, käyttötarkoituksia ja kuormituksia. Koulutusohjelmaan kuuluu myös 40 päivän työssäoppimisjakso telakalla. Mukaan voit hakea jättämällä hakemuksen sekä TE-palveluissa että Baronan sivuilla!Jätä hakemus TE-palveluissa
Mitä telineasentaja tekee?
Mitä telineasentaja tekee?Telineasentajana työskentelet ryhmissä, joissa on yleensä 2-4 asentajaa. Työkohteinanne voivat olla esimerkiksi uudiskohteiden muuraustelineet tai sääsuojaus. Saneerauskohteina ovat usein julkisivujen korjaamisiin tehtävät huputetut julkisivutelineet tai kattoremontteihin suojaksi tehtävät räystästelineet ja sääsuojat. Teollisuuskohteissa kuten muun muassa kaivoksilla, terästeollisuuden, kemianteollisuuden tai paperiteollisuuden työkohteissa, pääset rakentamaan monimuotoisia, yleensä hieman pienempiä telineitä koneiden huoltoihin ja muihin laitosten kunnossapitoon liittyviin työvaiheisiin.Jätä hakemus Baronan sivuilla