Vaisala – Avoimet kesätyöpaikat

Vaisala – Avoimet kesätyöpaikat

Haluatko kesätyön, jolla on tarkoitus? Maailman johtava sään, ympäristön ja teollisuuden mittausratkaisuihin erikoistunut Vaisala etsii ehkä juuri sinua kesätöihin Vantaalle!

Tarjolla on monipuolisia töitä tehtaan tuotannossa ja logistiikassa rennon työporukan kanssa. Käsiesi kautta kulkevia tuotteita toimitetaan kaikkiin maailman maihin, etelä- ja pohjoisnavalle sekä silloin tällöin myös Marsiin! Jos haluat oppia lisää kokoonpanosta, automaatio- ja hitsauslaitteiden käsittelystä tai keräilystä ja pakkaamisesta, jatkahan lukemista!

Vaisalan kesätöissä on tarjolla merkityksellisiä haasteita. Tule osaksi kansainvälistä tiimiämme tekemään töitä kestävämmän tulevaisuuden puolesta!

Vaisalan avoimet kesätyöpaikat

Kesätyöt Vaisalan tuotannossa ja logistiikassa
Kesätyöt Vaisalan tuotannossa ja logistiikassa• TUOTANNON KESÄTYÖTEHTÄVÄT koostuvat ympäristöä mittaavien laitteiden ja antureiden ja sääinstrumenttien kokoonpano-, tiiveusmittaus-, kalibrointi- ja pakkaustehtävistä. Teet aamu- ja iltavuoroja, työaika 40 h/vko. • LOGISTIIKAN HOMMISSA tarjolla on perinteisiä tehtäviä varastossa esimerkiksi keräyksen, pakkauksen ja lähettämötöiden parissa. Aikaisempi varastokokemus ei ole välttämättömyys paikkoihin valituksi tulemiselle! Työpäivä alkaa joustavasti 6-9 välillä ja työpäivän pituus 8,5 h, iltavuorojakin on mahdollisuus tehdä sovittaessa.
Miksi kesätöihin Vaisalalle?
Miksi kesätöihin Vaisalalle?• Kesätyö rennon työporukan kanssa siistissä toimitiloissa Vantaalla Vantaanlaaksossa, jossa ilmaisia parkkipaikkoja riittää kaikille! • Vaisalalla on reilu meininki ja työntekijöistä pidetään huolta. • Keskellä kesätöitä saattaa olla mahdollista pitää myös lomaa • Käytössäsi on yrityksen tiloissa oleva punttisali, joten kesäkunnon ylläpitäminen onnistuu vaikka ennen ja jälkeen työpäivän!
Ketä etsimme?
Ketä etsimme?• Tarkkaa, huolellista ja luotettavaa tekijää, jolla on pitkäjänteinen ote työskentelyyn. • Vaisalan kesätyöt sopivat hyvin teollisesta valmistuksesta ja korkeasta teknologiasta kiinnostuneelle, esimerkiksi teknisen alan perustutkintoa opiskelevalle ammattikoululaiselle tai teknisen alan korkeakoulututkintoa suorittavalle henkilölle. • Odotamme valmiutta 2-vuorotyöhön ja sitoutumista koko kesäksi toukokuusta syyskuuhun. • Edellytämme täysi-ikäisyyttä.
Mitä tarjoamme sinulle?
Mitä tarjoamme sinulle?• Arvostetun työpaikan maailman johtavassa sään, ympäristön ja teollisuuden mittausratkaisuihin erikoistuneessa yrityksessä, jonka tuotteita käytetään mm. lääkevalmistajien tuotantoprosesseissa, museoissa, yli 70 %:lla maailman lentokentistä sekä Marsissa! • Mukavan työporukan, tiiviin työyhteisön ja hyvän työskentelyilmapiirin. • Tärkeän työn mielenkiintoisten tuotteiden parissa, jossa pääset luomaan vastuullista tulevaisuutta kansainvälisessä yrityksessä sekä kilpailukykyisen palkkauksen

3 syytä työskennellä Vaisalalla

Planeettamme tarvitsee sinua

Tarvitsemme parhaat asiantuntijat löytääksemme ratkaisuja suuriin ympäristöä ja yhteiskuntia uhkaaviin haasteisiin. Vaisalassa pääset ratkaisujemme kautta tuomaan oman panoksesi esimerkiksi ilmastonmuutoksen ymmärtämiseen ja torjuntaan sekä teollisten prosessien ympäristövaikutusten pienentämiseen.

Ainutlaatuinen areena tuotekehitykselle

Vaisalassa pääset näkemään tuotekehityksen koko kaaren aina asiakkaiden kanssa yhteistyössä tehtävästä ideoinnista laitteisto- ja sovellussuunnitteluun ja testaukseen. Myös tuotanto tapahtuu omilla tehtaillamme. Suomessa koko tämä prosessi tapahtuu samalla kampusalueella tiiviissä yhteistyössä henkilöstömme, kumppaneidemme ja ympäri maailmaa sijaitsevien toimipisteidemme kanssa.

Henkilöstömme viihtyy

Meillä on yli 1 900 sitoutunutta työntekijää, jotka ovat ylpeitä työskennellessään Vaisalassa, ja työskentelevät täällä keskimäärin vuosikymmenen ajan. Vaisala on sitoutunut monimuotoisuuteen ja tasa-arvoon ja tarjoamme yhdenvertaisia mahdollisuuksia kaikille.

Nähdäänkö tulevana kesänä Vaisalalla?
Nähdäänkö tulevana kesänä Vaisalalla?Katso avoimet paikat sivun yläreunasta ja jätä hakemuksesi. ⬆ Hakemuksen täyttäminen ei vie kauaa, eikä vastausten tarvitse olla pitkiä esseitä. Käytäthän siihen kuitenkin sen verran aikaa, että kerrot millaista osaamista ja kokemusta sinulla on ja miksi paikka kiinnostaa sinua. Jotta juuri löydämme sinut ja osaamisesi, on tärkeää, että kerrot itsestäsi meille jo tässä vaiheessa mahdollisimman paljon.