VTmaalaus Oy – avoimet työpaikat

VTmaalaus Oy – avoimet työpaikat

Liity osaksi VTmaalauksen kasvutarinaa ⚡️

VTmaalaus on vuonna 1996 perustettu jauhemaalauksen superkumppani, joka palvelee asiakkaitaan laadusta tinkimättä ympäri Suomen. Etsimmekin nyt jatkuvan kasvumme tueksi tuotantotyöntekijöitä osaksi tiivistä tiimiämme.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kasvaa osaajana, olit sitten urasi alkutaipaleella oleva, tarkka ja käsistäsi kätevä tekijä tai jo kokeneempi konkari. Meille kaikkein tärkeintä on asenteesi sekä halusi oppia ja kehittyä. Meillä sinua odottaa 15 ammattilaisen porukka ja pidämme huolen siitä, että saat tarvittavat valmiudet menestyäksesi tehtävässä.

Tutustu meihin ja jätä hakemuksesi!

VTmaalaus – avoimet työpaikat

Neljä syytä tulla meille töihin:

 1. Panostamme henkilöstön hyvinvointiin

  Meille henkilöstön hyvinvointi on kaikkein tärkeintä! Siisti ja valoisa toimintaympäristö antaa mahdollisuuden parempaan laadunvalvontaan ja työturvallisuuteen. 💡

 2. Olemme kasvava toimija

  Olemme vuonna 1996 perustettu luotettava ja vakavarainen yritys, jolla on voimakkaat kasvunäkymät toimialallamme. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden hypätä mukaan kasvutarinaamme!

 3. Toimimme ympäristöä kunnioittaen

  Seuraamme energian kulutusta ja toimimme ympäristöä kunnioittaen. Harjoitamme kiertotaloutta ja vähennämme fossiilisia energialähteitä. 🌱

 4. Tehokas kumppani laadusta tinkimättä

  Asiakkaamme arvostavat meidän huolellisuutta, joustavuutta sekä nopeaa palvelua. Meillä pääset työskentelemään Pohjoismaiden suurimmalla maalauslinjastolla.

Olemme ISO 9001:2015 hyväksytysti sertifioitu yritys!
Olemme ISO 9001:2015 hyväksytysti sertifioitu yritys!ISO 9001 on laatujärjestelmän standardi, jossa keskitytään yrityksen toiminnan kehittämiseen ja asiakastyytyväisyyden lisäämiseen. Meille myönnetty sertifikaatti ilmentää ammattitaitoa ja luottamusta. Olemme sitoutuneet myös kehittämään toimintamme edelleen!
Millaisia osaajia etsimme?
Millaisia osaajia etsimme?⚡️ Arvostamme, jos sinulla on aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Valmis ammattilainen sinun ei kuitenkaan tarvitse olla, sillä pidämme huolen siitä, että saat tarvittavat valmiudet menestyäksesi tehtävässä. ⚡️ Motivoituneita ja työstään innostuvia työntekijöitä – hyvällä asenteella pärjäät varmasti! ⚡️ Emme vaadi sinulta pitkää työkokemusta teollisuudesta tai alan koulutusta. Riittää, että olet valmis oppimaan ja kehittymään kanssamme. ⚡️ Käsistään käteviä, tarkkoja tekijöitä. Työtehtävät vaativat huolellisuutta ja oma-aloitteisuutta.Jätä hakemuksesi!
VTmaalaus
VTmaalausVTmaalaus on vuonna 1996 perustettu pintakäsittelyalan yritys, joka palvelee teollisuuslaitoksia ympäri Suomen. Palvelemme asiakkaitamme monipuolisesti metallisten kappaleiden pintakäsittelyssä, asiakkaidemme toivomalla tavalla. Tarjoamme myös kokoonpanotöitä asiakkaillemme. Olemme tehokas kumppani laadusta tinkimättä – pystymme maalaamaan lähes mitä vain, pienistä kappaleista isoihin tuotteisiin.Lue lisää VTmaalauksesta