Oletko haka teknisessä ongelmanratkaisussa?

Etsimme Fujitsulle Tampereelle ja Helsinkiin henkilöitä ratkomaan asiakkaiden tietoteknisiä ongelmia! Etsimämme teknisen tuen asiantuntijat voivat olla taustaltaan esimerkiksi loppuvaiheen it-opiskelijoita tai vaikkapa kokeneempia asiakaspalvelun ammattilaisia, jotka etsivät uutta suuntaa työelämään IT-maailman syövereistä.  

Fujitsulla pääset työskentelemään nuorekkaassa, asiantuntevassa ja hyväntuulisessa työyhteisössä. Saat kattavan perehdytyksen, ja tämänkin jälkeen tukenasi ovat tilanteessa kuin tilanteessa tiimin esihenkilö sekä työkaverisi. Pääset osaksi monipuolista ja kehittyvää IT-alan yritystä, jossa tehtävät ja päivät ovat vaihtelevia ja taatusti mielenkiintoisia.

Lue myös alta tulevan kollegasi Matleenan ajatuksia Service Desk asiantuntijan työstä.

Fujitsun avoimet työpaikat

0 avointa paikkaa


Ei tuloksia.

Niko Kivelä kävi tutustumassa Fujitsun Tampereen Service Desk -työhön.

Tsekkaa videolta, miten Niko pärjäsi Service Deskissä ja mitä agentin työpäivä pitää sisällään!

8 syytä hakea töihin Fujitsulle

Työn ja vapaa-ajan tasapaino »

Työn ja vapaa-ajan tasapaino »

Elämä ei ole pelkkää työtä. Fujitsulla suhtaudutaan myönteisesti etätyöskentelyyn ja tuetaan aktiivisesti työskentelymuotoja, jotka helpottavat työn ja perhe-elämän yhdistämistä.

Hyvinvointi ja edut »

Hyvinvointi ja edut »

Fujitsun tavoitteena on sen työntekijöiden elämän laadun parantaminen. Työkykyä ylläpitävän toiminnan avulla pidetään huolta siitä, että Fujitsulla työskentelevät jaksavat työssään mahdollisimman hyvin.

Työskentele omalla tyylilläsi »

Työskentele omalla tyylilläsi »

Dynaamisten teknologiaratkaisujen kehittäminen ja toimittaminen onnistuvat vain, kun työnteko on joustavaa ja tekijää kunnioittavaa. Fujitsulla halutaan pitää hyvää huolta työn ja vapaa-ajan tasapainosta sekä henkilöstön viihtymisestä ja hyvinvoinnista. Jos haluat työskennellä sinulle ja asiakkaillemme parhaiten sopivalla tavalla, tule rakentamaan tulevaisuuttasi Fujitsussa.

Luotamme osaamiseesi »

Luotamme osaamiseesi »

Luottamus luo luottamusta. Fujitsulle on tärkeää toimittaa luotettavia teknologiaratkaisuja asiakkaillemme. Fujitsun työntekijät haluavat olla luottamuksen arvoisia ja rakentaa menestystä kanssamme. Fujitsussa sinulla on vastuu oman urasi hallinnasta ja valtuudet toimia yhteistyössä asiakkaidemme kanssa parhaaksi katsomallasi tavalla.

Onnistumme yhdessä »

Onnistumme yhdessä »

Kehitämme jatkuvasti uusia luovia tapoja työskennellä tiiminä ja tuottaa erinomaisia tuloksia. Jos haluat työskennellä osana avarakatseista tiimiä ja monimuotoista työyhteisöä, tule luomaan tulevaisuutesi Fujitsussa.

Toimimme vastuullisesti »

Toimimme vastuullisesti »

Rakennamme seuraavan sukupolven ict-ratkaisuja, jotka tukevat liiketoimintaa ja vaikuttavat myönteisesti yhteiskuntaan. Uskomme, että teknologian pitää kehittää tapojamme matkustaa, tuottaa energiaa ja edistää oppimista.

Lounasetu »

Lounasetu »

Baronan työntekijänä sinulla on mahdollisuus Edenredin lounasetuun.

Hyvät kulkuyhteydet »

Hyvät kulkuyhteydet »

Tampereen toimisto sijaitsee aivan ydinkeskustassa Finlaysonin alueella, jossa on paikoitusalue omalla autolla kulkeville. Helsingin toiminto niin ikään sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä lähdellä Valimon juna-asemaa.

Millaista on työskennellä Fujitsulla?

MATLEENA – SERVICE DESK ASIANTUNTIJA

Matleenalle onnistumisen tunteet ja ahaa-elämykset edustavat perinteistä työpäivää Service Desk asiantuntijana Fujitsulla, missä hän työskentelee Barona IT:n työntekijänä.

LUE KOKO TARINA

Fujitsu on yksi maailman johtavista tieto- ja viestintätekniikan palvelu- ja laitetoimittajista. Fujitsun Service Desk toimii asiakkaiden ensisijaisena kontaktipisteenä tietoteknisten ongelmien ja käytönneuvonnan saralla.

Fujitsulla on Suomessa vahva paikallinen palvelukyky, mutta samalla olemme kansainvälisesti kyvykäs ja verkottunut yritys. www.fujitsu.fi