Webinaaritallenne: Päivittäistavarakaupan trendit ja tulevaisuus

Webinaaritallenne: Päivittäistavarakaupan trendit ja tulevaisuus

Hienoa, että olet täällä! Avaa tallenne, nauti keskustelusta ja ota yhteyttä niin keskustellaan yhdessä lisää.

Kiinnostuitko kaupan alan ratkaisuista?

Me autamme mielellämme! Meillä on vuosien kokemus kaupan-alan rekrytoinneista ja ulkoistuksesta ja helpotamme mielellämme sinunkin taakkaasi.

Lähetä lomake, niin otamme pikaisesti yhteyttä!

Baronan ratkaisut erikois- ja päivittäistavarakaupoille

  1. Monipuoliset henkilöstö- ja rekrytointipalvelut

    Haluatteko rekrytoida kaupan alan työntekijöitä? Tai täytättekö mieluummin tehtävät ja vuorot henkilöstövuokrauksen keinoin? Työllistämme vuosittain yli 6000 myynnin ja kaupan ammattilaista asiakkaillemme ympäri Suomen kuluttaja- ja yritysmyynnin tehtäviin. Osa työllistyy asiakkaalle, osa tekee keikkoja tai pidempiä määräaikaisuuksia henkilöstövuokrauksen kautta.

  2. Kokonaisvaltaiset ulkoistusratkaisut

    Lisää tehokkuutta hommiin ja läpinäkyvyyttä kustannuksiin? Kaupan alan ulkoistuksissa tehokkuus ja optimaalinen resursointi ovat meidän vastuullamme, jolloin asiakkaalle syntyvät kustannukset elävät volyymin mukaan. Läpimenovastuun lisäksi laatu, turvallisuus, kehittäminen ja työnjohtovastuu kuuluvat yleensä Baronalle.

  3. Kaupan hyllytyspalvelu

    Hyllytyspalvelumme auttaa kauppoja viikoittaisissa vaihteluissa ja sesongeissa, ja tasapainotamme henkilökunnan resursointia kassatyöskentelyn ja kuormanpurun välillä. Palvelumme sopii myös laajemmin minkä tahansa tuotteen tai tavaran hyllyttämiseen.

Yhteistietomme

Janne Ropponen
Janne Ropponen
Kehityspäällikkö

Myynti ja kauppa

+358 45 134 7701janne.ropponen@barona.fi