Case Go Strong: Uutta virtaa rekrytointisavottaan: ”Baronan avulla olemme erottautuneet työnantajana”

Case Go Strong: Uutta virtaa rekrytointisavottaan: ”Baronan avulla olemme erottautuneet työnantajana”

  1. Haaste

    Laadukkaisiin lastensuojelupalveluihin erikoistunut Go Strong hukkui rekrytointiprosesseihin ja rekrytoinnin koordinointiin. Kasvuyritys tarvitsi luotettavan kumppanin apua etsimään sopivia ja osaavia työntekijöitä vaativiin työtehtäviin sekä suoraviivaistamaan prosesseja.

  2. Ratkaisu

    Yhteistyö Baronan kanssa on järkeistänyt ja helpottanut rekrytointiprosessia. Barona toimii osaavana kumppanina rekrytointiprosessien käynnistämisessä ja potentiaalisten työntekijöiden kartoittamisessa ja  löytämisessä. Barona hoitaa myös haastattelut valmiiksi.

”Baronan avulla olemme erottautuneet eduksemme työnantajana.”
Tuomas Nuotio, Go Strong
Tuomas Nuotio, Go Strong

Laadukkaisiin lastensuojelupalveluihin erikoistuneella Go Strongilla on kaksi lastensuojeluyksikköä Espoossa, minkä lisäksi palveluihin kuuluu avohuolto sekä Vantaalla että Helsingissä. Voimakkaassa kasvussa oleva yritys löysi Baronasta tärkeän kumppanin yhä vaativampiin rekrytointiprosesseihin.

– Yrityksemme on vasta muutaman vuoden vanha, mutta huomasimme nopeasti hukkuvamme rekrytointiprosesseihin monella tapaa. Löysimme Baronasta luontevan kumppanin rekrytointiin, ja yhteistyö heidän kanssaan on helpottanut arjen työskentelyämme todella paljon, kuvailee Go Strongin lastenkotitoiminnan johtaja Tuomas Nuotio.

Ajan säästöä ja uuden oppimista rekrytointikonsulttien tuella


Kasvuyrityksen näkökulmasta uusien työntekijöiden palkkaaminen on kriittistä, mutta onnistunut rekrytointiprosessi vaatii runsaasti resursseja. Nuotion mukaan ennen yhteistyötä Go Strongilla työhakemuksia vastaanotti jopa 4–5 eri henkilöä, minkä vuoksi rekrytointi koettiin haastavaksi koordinoida.

Barona toimii Go Strongin kumppanina rekrytointiprosessien käynnistämisessä ja potentiaalisten työntekijöiden löytämisessä. Iso apu on ollut erityisesti se, että Baronan ratkaisussa alkukartoitus ja haastattelu hoidetaan valmiiksi Go Strongille. Nuotio kokee, että tiivis yhteistyö Baronan kanssa on sekä kasvattanut ymmärrystä rekrytoinnista että myös kannustanut poistumaan omalta mukavuusalueelta.

– Meillä on Baronalla omat yhteyshenkilöt, jotka ovat haastatelleet työnhakijoitamme. Baronalla on pidetty aikatauluista tiukasti kiinni, ja he ovat myös kannustaneet meitä tekemään asioita rekrytointiprosessissa eri tavoilla. Näin myös me olemme päässeet uuden äärelle yhteistyön aikana, Nuotio kertoo.

Viimeistelty rekrytointiprosessi parantaa työnantajamielikuvaa


Lastenkodin johtajana toimivan Moilasen mukaan asiantuntevan kumppanin ansiosta yrityksessä voidaan luottaa siihen, että rekrytointiprosessit etenevät jouhevasti ja uudet työntekijät vastaavat yrityksen tarpeisiin.

– Baronan henkilöstö on ollut todella motivoitunut ottamaan selvää alastamme ja siitä, millaisia ominaisuuksia tarvitsemme työntekijöiltämme. Rekrytointiprosessimme ovat nyt olleet tasalaatuisia ja ne on hoidettu loppuun asti tehokkaasti. Baronan avulla olemme erottautuneet eduksemme työnantajana ja toimintamme jatkuvuus on turvattu, Siikajärven lastenkodin johtaja Neea Moilanen kiittelee.

Yhteistyö näyttää valoisalta myös tulevaisuudessa.

– Voimme suositella Baronaa vahvasti, sillä heidän ansiostaan olemme saaneet paljon uusia oppeja rekrytoinnista. Tulevaisuudessa yhteistyömme tulee varmasti entisestään terävöitymään ja haluamamme työntekijäprofiilit tulevat tarkentumaan, lisää Nuotio.

Lue soten ratkaisuista
Lue soten ratkaisuistaVoisimmeko olla avuksi kuin Go Strongille? Lue lisää sosiaali- ja terveydenhuollon ratkaisuista.Lue lisää sotesta