Case Outotec: Relokaatio nopeuttaa rekrytointia ja uuteen kotimaahan sopeutumista

Case Outotec: Relokaatio nopeuttaa rekrytointia ja uuteen kotimaahan sopeutumista

”Baronan kanssa asiat ovat sujuneet hyvin jo pitkään. Palvelupaketit on järkevästi rakennettu ja hinnoiteltu. Pidämme erityisesti siitä, että hoidatte aina asian loppuun saakka ja urakka-asenteella.”
Esa Johnsson, Head of Global Mobility, Outotec
Esa Johnsson, Head of Global Mobility, Outotec

– Relocation-palvelu on rekrytointia ja uuteen kotimaahan sopeutumista nopeuttava prosessi. Hyvä relocation-palvelu on kilpailuvaltti työnantajalle, joka palkkaa työntekijöitä myös ulkomailta. Suurin osa meille tulevista ulkomaalaisista ovat kuitenkin jo Outotecin työntekijöitä muista maista. Hyvän relocation-palvelun avulla voimme myös varmistaa, että työntekijöillä on oikeantyyppiset työluvat ja heidän muut viranomaisasiat on myös hoidettu oikein, kertoo Esa Johnsson Outoteciltä.

– Relocation prosessi vie paljon aikaa ja sen ostaminen on edullisin ja tehokkain vaihtoehto. Luotamme myös, että relocation-palveluntarjoaja on perillä lakimuutoksista ja muista asioista, jotka voivat vaikuttaa ulkomaankomennuksiin ja ulkomailta palkkaamiseen. On myös kätevää, että saamme väliaikaiset asunnot hankittua samalla. On myös kiva, että relocation tiimi on kansainvälinen.

Marina Velikova
Marina Velikova
CEO, Finland Relocation Services – relokaatiopalvelut+358 50 594 4027marina.velikova@finlandrelocation.com
Lue lisää relo­kaatiosta
Lue lisää relo­kaatiostaVoisimmeko olla avuksi kuten Outotecille? Lue lisää relokaatiopalveluista.Lue lisää relokaatiosta