Opi Työssä – Oulu

Opi Työssä – Oulu

Etsitkö oppimishaluisia tulevaisuuden Horeca-alan osaajia?

Täysin uudenlaisessa palvelukokonaisuudessa löydät avoimiin työrooleihin motivoituneita työntekijöitä, jotka saavat työrooliinsa liittyvää ammatillista koulutusta ja henkilökohtaista LähiKoutsin tukea työsuhteen alkutaipaleella.

Palvelu on työnantajalle kustannustehokas ja vaivaton työllistämisen ratkaisu, joka yhdistää työsuhteen ja koulutuksen. Sopii erityisesti Horeca-alan työrooleihin.

Palvelu on osa Oulun alueen kuntakokeilua, jonka tavoitteena on edistää työllisyyttä ja osaamisen kehittämistä. Työnantajana olet mukana edistämässä tärkeää yhteiskunnallista tavoitetta ja teet vastuullista rekrytointia.

Palvelun kautta voit työllistää tekijöitä erityisesti Horeca-tehtäviin:

 • sali- ja keittiöapulainen
 • monipalvelutyöntekijä
 • tarjoilija (tapahtumat, baari, carte, tilaus)
 • ravintolatyöntekijä
 • kahvilatyöntekijä
 • kerroshoitaja

Miksi lähtisit mukaan työnantajana?

 1. Maksuton, nopea ja helppo tapa löytää uusia työntekijöitä

  Palvelussa asiantuntijat etsivät rooliin sopivia, oppimishaluisia tekijöitä ja hoitavat esihaastattelut. Sinulle ehdotetaan parhaita hakijoita, joista pääset itse tutustumaan valitsemiisi.

 2. Tarjolla oppimishaluisia työntekijöitä, jotka haluavat työllistyä

  Kaikki palvelun kautta ehdotetut työntekijät ovat erittäin motivoituneita työllistymään ja oppimaan työssään entistä paremmiksi.

 3. Tuki ja resurssi rekrytointiin: Rekrytoinnin asiantuntijat etsivät sopivat hakijat

  Säästät itse valtavasti aikaa, kun rekrytoinnin ammattilainen hoitaa koko prosessin. Olet mukana kertomassa roolista ja vaatimuksista, ja pääset toki tekemään lopulliset valinnat.

 4. Vapaudut perehdyttämiseltä: Lähikoutsi ohjaa henkilökohtaisesti työvuoroissa

  Palvelun huikeus on työntekijää kädestä pitäen työvuoroissa ohjaava lähikoutsi. Hän tukee niin teoriatiedoin kuin käytännön opein työntekijää perehtymään. Lisäksi mukana digiperehdytystä työtehtäviin.

 5. Vaikutat vastuullisena työnantajana

  Palvelun kautta työllistät niitä, joille sopivan työpaikan löytäminen omassa elämäntilanteessa on jostain syystä hankalaa. Olet mukana yhteiskunnallisesti merkittävän tavoitteen saavuttamisessa. Nostetaan yhdessä työllisyyttä!

Erotinviiva

3 kuukauden työsopimus

Työsuhde on määräaikainen ja kestää vähintään 3 kuukautta. Sen aikana maksetaan TES:n mukaista palkkaa ja työtunteja tulee olla yli 18 h/vko.

Ammatillinen lähikoutsi tiiviisti työntekijän rinnalla

Valmennustiimi kulkee työntekijöiden rinnalla henkilökohtaisesti. Lähikoutsi huolehtii osaamisen integroimisesta työrooliin työvuorossa ja tukee oppimista käytännön työssä ja teorian kautta. Ohjausta on tarjolla kädestä pitäen.

Mitä tapahtuu oppimisjakson jälkeen?

Hyvissä ajoin ennen määräaikaisen työsuhteen päättymistä suunnitellaan työntekijän jatko. Työsuhdetta voidaan jatkaa, ja ammatillinen kehittyminen voi jatkua esimerkiksi aloittamalla tutkinnon suorittaminen oppisopimuskoulutuksella.

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää

Juho Viita
Juho Viita

Erotinviiva

Opi työssä -palvelun yrityksille ja työnhakijoille tuottavat

Arffman

Arffman on Suomen suurin yksityinen työllisyydenhoidon palveluiden tuottaja ja maahanmuuttajien kotoutumiskouluttaja 30 vuoden kokemuksella. Tärkein tehtävämme on saada työtä hakevat ihmiset ja työpaikat kohtaamaan.

Tutustu Arffmaniin

Koutsit

Koutsit koutsaa vuosittan 2500 työntekijää uuteen työrooliin. Oli kyse sitten digiperehdytyksestä, pelillisistä työrooliin tutustumisesta, tehovalmennuksesta livenä tai LähiKoutsista työvuorssa, Koutsit on työssä tapahtuvan oppimisen asiantuntija.

Tutustu Koutseihin

Barona

Barona on yksi Suomen suurimmista työnantajista. Tarjoamme innostavia mahdollisuuksia Suomessa ja ulkomailla, ja meillä voi viipyä oman maun mukaan pikku pyrähdyksissä silloin tällöin tai vuosikymmeniä yhteen putkeen. Tuemme ihmisiä työelämän erilaisissa käänteissä – löydämme vuosittain työpaikan yli 30 000 ihmiselle.

Tutustu Baronaan