Positiivinen ja tekevä asenne kantavat pitkälle - Camillan uratarina

Positiivinen ja tekevä asenne kantavat pitkälle - Camillan uratarina

Julia Nevalainen 1.2.2022

Barona auttoi Camillaa etsimään uuden työpaikan elämäntilanteen muuttuessa. Baronan mahdollistama urakäännös johdatti ravintola-alan tekijän uusiin tehtäviin Helsingin Relovelle, jossa hän viihtyy nyt erinomaisesti.

Camilla aloitti työuransa Baronalla tekemällä töitä ensin saliapulaisena ja myöhemmin á la carte -tarjoilijana. Hän viihtyi hyvin ravintola-alan töissä ja nautti työstään. Lapsen syntymän jälkeen Camilla alkoi kuitenkin kaipaamaan enemmän vakautta työhönsä ja toivoi Baronalta työpaikkaa, jonne hän voisi asettua aloilleen. Baronalta ehdotettiin Relovea, jonne hän haki ja pääsi töihin kahvilapäälliköksi.

Työskentely Relovella on ollut Camillalle mieleistä ja hän kertoo viihtyvänsä työssään erinomaisesti. Työssä viihtyvyyteen vaikuttavat ihanat kollegat ja lämminhenkinen työympäristö. Viihtyisän työympäristön lisäksi itse työ Relovella on ollut monipuolista, kehittävää ja ihanaa. Camilla toteaa hymyssä suin, että joka aamu on tosi suuri ilo tulla töihin.

Katso Camillan koko uratarina videolta!

Camillan urapolku on ollut monipuolinen ja mielekäs. Hän on kerännyt paljon kokemusta ravintola-alalta ja päässyt etenemään päällikkötehtäviin asti. Barona on mahdollistanut Camillalle uusia mahdollisuuksia ja joustavuutta työuralla silloin kun hän on niitä kaivannut. Camilla vinkkaa lopuksi alalle haluaville, että positiivinen ja tekevä asenne kantavat todella todella pitkälle. Tämä totisesti pitää paikkansa myös hänen kohdallaan.

Töihin ravintola-alalle? Tutustu avoimiin paikkoihin ja hae > >