Liity Baronan markkinointiheimoon!

Liity Baronan markkinointiheimoon!

Vapautta ja vastuuta. Kasvua ja kehitystä. Työtä, jolla on merkitystä.

Etsimme Baronan markkinointitiimiin huippuosaajia, joiden 💙 sykkii tuloksekkaalle markkinoinnille, innostaville sisällöille, digille, datalle ja vauhdikkaalle menolle huipputyyppien kanssa!

Jos kehitys ja oppiminen ovat sinulle innostavia asioita, Baronalla sitä riittää. Olemme uteliaita, jatkuvasti eteenpäin pyrkiviä, emmekä usko tulevamme koskaan valmiiksi. Tiimissämme on tilaa erilaisille vahvuuksille. Kerro omistasi! ⭐

Markkinoinnin ja viestinnän tiimissämme on jo yli 20 sisältöjen, digin, verkkokaupan ja viestinnän osaajaa. Tapaamme kutsua itseämme heimoksi.

Tällä hetkellä etsimme kahta osaajaa:

  1. Growth Marketing Manageria, jonka vastuulla on auttaa yrityksiä löytämään ratkaisuja osaajapulaan hakijoita ja tekijöitä ulkomailta Suomeen markkinoinnin keinoin kutsuen
  2. (Senior) Content Marketing Specialistia eli osaavaa sisältömarkkinoinnin asiantuntijaa, jolta sisällöt taipuu eri muodoissaan niin B2C- kuin B2B -kohderyhmille.

Mitä meillä on tarjota?

  • Kasvua ja kehitystä: Saat vastuullisen ja monipuolisen roolin, jossa pääset vaikuttamaan ja kehittymään.
  • Näyteikkunan työllesi: Baronan kanavissa työsi tavoittaa yli miljoona suomalaista joka kuukausi.
  • Merkityksellisyys: rakennamme yksilöille onnellisempaa ja tasa-arvoisempaa työelämää.
  • Iloa ja apinan raivoa sopivassa suhteessa: Teemme tosissamme töitä, mutta ilolla ja yhdessä, eikä työkaverille koskaan käännetä selkää.
  • Vapauden ja vastuun filosofia: työkulttuurissamme kukin on vastuussa omasta tekemisestään ja vierastamme tiukasti ylhäältä ohjeistettua etenemistapaa.
  • Perusasiat kohdillaan: tarjoamme asianmukaisen palkkauksen ja viihtyisän työpaikan loistavien kulkuyhteyksien päässä Helsingin Rautatieaseman kupeessa.

Tutustu eri rooleihin alta ja hae meidän jengiin!

Avoimet työpaikat Baronan markkinointitiimissä