DNA, kesätyöt 2022, herokuva

Kesätöihin myynnin tehtäviin DNA:lle? Huippuidea!

Kesällä 2023 DNA:n myyntitiimissä aloittaa suuri joukko tulevaisuuden myyntiosaajiaa eri puolella Suomea. Tutustu avoimiin kesätyöpaikkoihin ja hae – juuri sellaisena kuin olet! 🤩

DNA:lla pääset oppimaan ja kehittämään tulevaisuudellesi tärkeitä taitoja, kesätyöntekijöille räätälöidyn uuden myyjän polun avulla. Kehitämme tietojasi ja taitojasi pikkuhiljaa, ilman tulospaineita. Tarjoamme näin turvallisen ja inspiroivan ympäristön tehtävään perehtymiselle.

Avoimet kesätyöpaikat: etämyyjä

Etsitkö jotain muuta? Täältä löydät lisää DNA:n avoimia työpaikkoja.

Etsimme vahvistuksia myynnin ja asiakaspalvelun tehtäviin ympäri Suomen.

Kaikki avoimet työpaikat

6 syytä hakea kesätöihin DNA:lle

 1. Hyvä hakijakokemus

  Vastuullinen kesätyönantaja pitää hakijan ajan tasalla siitä, miten rekrytointiprosessi etenee.

 2. Mielekäs työ

  Mielekäs kesätyö vastaa nuoren taitoja ja on sopivan haasteellista. Työtehtävät, vastuut, valtuudet ja odotukset on määritelty selvästi.

 3. Perehdytys ja ohjaaminen

  Hyvin suunnitellulla ja toteutetulla perehdyttämisellä nuori pääsee nopeasti kiinni työtehtäviin, oppii ja kehittyy. Palautteen antaminen on tärkeä osa ohjausta.

 4. Oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus

  Nuoren tukeminen on koko työpaikan asia. Kesätyöntekijälle tarjotaan mahdollisuuksien mukaan samanlainen työympäristö ja työvälineet kuin muillekin työntekijöille.

 5. Kohtuullinen palkka

  Kesätyöntekijälle maksetaan työn vaatimusten ja nuoren kokemuksen mukaisesti kohtuullista palkkaa.

 6. Kirjallinen työsopimus ja todistus

  Vastuullinen kesätyönantaja tekee nuoren kanssa aina kirjallisen työsopimuksen. Työsuhteen päättyessä annetaan asianmukainen työtodistus. Työnantaja käy nuoren kanssa palautekeskustelun ja rohkaisee häntä kertomaan mielipiteitään.

DNA Puhelinpalvelukeskus
DNA PuhelinpalvelukeskusDNA Puhelinpalvelukeskukset ovat DNA Kauppa Oy:n alaisia telemarkkinointiyksiköitä. DNA:n omien puhelinpalvelukeskusten ydinajatus on erottua puhelinmarkkinointimassasta laadukkaalla, ammattitaitoisella ja asiakaslähtöisellä toimintamallilla sekä taata erittäin tasokas palvelutaso. DNA Kaupan puhelinpalvelukeskuksissa työskentelee yli 450 työntekijää 10 kaupungissa ympäri Suomea sekä Fuengirolassa, Espanjassa. DNAlle on myönnetty Telemarkkinoinnin Reilu Työnantaja -merkki. Reilu Työnantaja -kriteerien avulla pyritään kehittämään alaa ja tuomaan esiin laatutekemistä.