Kaikki mitä työnhausta tulee tietää!

Kaikki mitä työnhausta tulee tietää!

Mahtavaa, että päädyit tälle Baronan sivulle! Ollaan koottu kivasti yhteen paikkaan kaikki työhön liittyvä tieto, mitä tarviit. Ootpa sitten opiskelija, koululainen tai urasi alussa oleva tulevaisuuden tekijä - tää sivu on sulle.

Me Baronalla halutaan työllistää kaikkia ja eritoten auttaa nuoria kiinni työelämään. Meillä on myös taskut täynnä timanttisia tipsejä, veikeitä vinkkejä työnhakuun ja työhaastatteluun valmistautumiseen. Tämän takia ollaankin kerätty tälle sivulle kaikki oleellinen tieto niin CV:n kirjottamisesta kuin Baronalla avoinna olevista työpaikoista. Ja jos mikä tahansa jää mietityttämään niin voit aina olla meihin yhteydessä - me autetaan etsii sopiva ratkaisu.

Vinkkivitoset työnhakuun

Mitäs nyt sitten tulee ottaa huomioon töitä hakiessa? Tuntuu, että pitää osata kaikkea ja olla superosaaja vaikka kokemustakaan ei vielä ole... Ei hätää! Ratkaisu on tässä: me koottiin työnhaun tärkeimmät pointit tälle sivulle, jotta sun työnhaku olisi entistäkin mukavampaa ja kivuttomampaa! Voit ensin katsoa, miten omasta osaamisesta voi kertoa ja sitten tsekata tärpit sekä CV:n että hakemuskirjeen kirjoittamista varten. Tämän jälkeen voit vielä vilkaista parhaat neuvot työhaastattelussa pärjäämiseen. Me ollaan täällä auttamassa sua!

Baronan avoimet työpaikat

Lisää vinkkejä ja lukuehdotuksia!

Ammatinvalintatesti
AmmatinvalintatestiPääset alta tekemään Baronan ammatinvalintatestin ja selvittämään, mikä ammatti sinulle sopisi parhaiten.Tee ammatinvalintatesti!

Ota yhteyttä

Jos jäit kaipaamaan lisätietoja, ole reippaasti meihin yhteydessä. Olemme avoimia kaikille yhteistyöehdotuksille ja meihin voi olla yhteydessä esimerkiksi oppilaitosyhteistyöhön liittyvissä asioissa.

Heidi Aho
Heidi Aho
Henkilöstökoordinaattori+358 44 460 2063heidi.aho@barona.fi

Ota Baronan somekanavat haltuun!

Täältä löydät somekanavat, avoimet työpaikat, blogin, vinkkejä ja paljon muuta hyödyllistä työhön ja työelämään liittyen.