Kaikki mitä työnhausta tulee tietää!

Kaikki mitä työnhausta tulee tietää!

Mahtavaa, että päädyit tälle Baronan sivulle! Ollaan koottu kivasti yhteen paikkaan kaikki työhön liittyvä tieto, mitä tarviit. Ootpa sitten opiskelija, koululainen tai urasi alussa oleva tulevaisuuden tekijä - tää sivu on sulle.

Me Baronalla halutaan työllistää kaikkia ja eritoten auttaa nuoria kiinni työelämään. Meillä on myös taskut täynnä timanttisia tipsejä, veikeitä vinkkejä työnhakuun ja työhaastatteluun valmistautumiseen. Tämän takia ollaankin kerätty tälle sivulle kaikki oleellinen tieto niin CV:n kirjottamisesta kuin Baronalla avoinna olevista työpaikoista. Ja jos mikä tahansa jää mietityttämään niin voit aina olla meihin yhteydessä - me autetaan etsii sopiva ratkaisu.

Vinkkivitoset työnhakuunMitäs nyt sitten tulee ottaa huomioon töitä hakiessa? Tuntuu, että pitää osata kaikkea ja olla superosaaja vaikka kokemustakaan ei vielä ole... Ei hätää! Ratkaisu on tässä: me koottiin työnhaun tärkeimmät pointit tälle sivulle, jotta sun työnhaku olisi entistäkin mukavampaa ja kivuttomampaa! Voit ensin katsoa, miten omasta osaamisesta voi kertoa ja sitten tsekata tärpit sekä CV:n että hakemuskirjeen kirjoittamista varten. Tämän jälkeen voit vielä vilkaista parhaat neuvot työhaastattelussa pärjäämiseen. Me ollaan täällä auttamassa sua!

Näin sanoitat osaamistasi

Mitä siihen hakemukseen oikeastaan pitäisi kirjoittaa ja miten osaan kertoa parhaiten, mitä osaan? Tärkeä, mutta haastava kysymys, johon meillä on vastauksia. Me kerrotaan, miten sä kerrot sun osaamisesta. Nappaa tästä parhaat vinkit talteen.

Näin sanoitat osaamistasi

Hakemuskirje

Mitenkäs sitten kirjoitetaan hyvä hakemuskirje, jolla työpaikka kilahtaa? No, siihenkin meillä on hyviä neuvoja, jotka jaetaan mielellään sun kanssa. Tsekkaa tästä lisää hakemuskirjeen kirjoittamisesta.

Näin teet hyvän hakemuskirjeen

Näin rakennat hyvän CV:n

Hakemuskirjettä, omaa osaamista, työhistoriaa, kielitaitoa, tärkeiden pointtien tiivistämistä...? Tuntuuko CV:n kirjoittaminen välillä kunnon työmaalta? Me ei jätetä sua pulaan, vaan koottiin tähän parhaat täsmävinkit hyvän CV:n rakentamiseen!

Näin rakennat hyvän CV:n

Työhaastattelu

Työhaastattelu plakkarissa? Jes, se on jo hieno saavutus, nyt vain rokkaamaan työhaastattelu! Näillä vinkeillä se onnistuu.

Näin pärjäät työhaastattelussa

Baronan avoimet työpaikat

Lisää vinkkejä ja lukuehdotuksia!

Raflateam-koulutukset

Järjestämme ravintola-alan Raflateam-pikavalmennuksia, joissa et tarvitse aiempaa kokemusta: me valmennamme sinusta ravintolataivaan tähden! Ainutlaatuisen lyhytkoulutuksemme jälkeen sinulla on kaikki tarvittavat perustaidot ravintolassa työskentelyyn.

Lue lisää Raflateamista!

Miikan uratarina

Barona toimii hyvänä ponnahduslauta työelämään. Tästä esimerkkinä on Miikan uratarina. Voit lukea tästä, millaista vastavalmistuneena oli hakea työtä ja kuinka Barona auttoi Miikan uralle.

Lue Miikan uratarina!
Ammatinvalintatesti
AmmatinvalintatestiPääset alta tekemään Baronan ammatinvalintatestin ja selvittämään, mikä ammatti sinulle sopisi parhaiten.Tee ammatinvalintatesti!

Ota yhteyttä

Ota Baronan somekanavat haltuun!

Täältä löydät somekanavat, avoimet työpaikat, blogin, vinkkejä ja paljon muuta hyödyllistä työhön ja työelämään liittyen.