Raflateam – erilainen ravintola­ilta pika­valmennuksessa

Raflateam – erilainen ravintola­ilta pika­valmennuksessa

Haluatko pikaväylän ravintola-alalle ja joustavan työn, joka on helppo sovittaa yhteen muiden menojen kanssa? Hae ravintola-alan maksuttomaan pikavalmennukseen Raflateamiin – me valmennamme sinusta uuden ravintola-alan tekijän. Jos etsit töitä opiskeluiden tai toisen työn oheen, tätä vaihtoehtoa ei kannata jättää kokeilematta!

Mistä saada sekä taskurahaa että arvokasta työkokemusta CV:n? Tai oletko mahdollisesti uran vaihtaja, joka etsii uusia tuulia? Ravintola-alalla opit erittäin monipuolisia taitoja asiakaspalvelusta, tiimityöskentelystä, tiukkojen tilanteiden hoitamisesta ja kiireen hallinnasta. Pääset myös näkemään sekä erilaisia ravintolakonsepteja, että uusimpia trendejä ja villityksiä.

Nyt sinulla on mahdollisuus liittyä remmiin ravintola-alalle ilman aikaisempaa kokemusta. Olemme valmentaneet vuosien saatossa satoja osaajia, joten valmennamme myös sinut työhön. Hyppää mukaan Raflateam-jengiin!

Raflateam pähkinänkuoressa

MIKÄ: Raflateam on kahden päivän pikavalmennus ravintola-alan perusteisiin. Valmennuksen jälkeen sinulle avautuu mahdollisuus työskennellä eri ravintoloissa Baronan kautta.

MISSÄ: Useissa kaupungeissa ympäri Suomen - Helsingistä Ouluun. Katso alempaa kaikki kaupungit, joissa Raflateam-valmennuksia järjestetään ja hae sinulle sopivaan.

KENELLE: Alasta kiinnostuneelle uusille ravintola-alan tekijöille. Et tarvitse aiempaa kokemusta, me koulutamme sinut!

MIKSI: Pääset posottamaan pikaväylää ravintola-alalle! Opit ymmärtämään ravintola-alan eri tehtävien merkityksen ja pääset harjoittelemaan niitä käytännön harjoitusten kautta. Raflateam-valmennus antaa sinulle arvokasta tietotaitoa ja varmuutta ravintolassa työskentelyyn.

MILLOIN: Katso aikatauluihisi sopiva valmennus ja hae mukaan Raflateamiin!

Valmennuksesta vauhtia ravintola-alalle

Tämän lyhyen, mutta napakan maksuttoman koulutuksemme jälkeen sinulla on alalla tarvittavat perustaidot, joiden siivittämänä pystyt aloittamaan ravintola-alalla työskentelyn. Tehokkaan valmennuksen jälkeen sinulle avautuu mahdollisuus työskennellä Baronan kautta lukuisissa ravintoloissa, baareissa, tapahtumissa ja kahviloissa. Valmennuksen jälkeen voit itse päättää aikatauluihisi sopivat työvuorot, jotka voivat ajoittua niin viikonlopulle kuin arkeen.

Raflateamit 2024

Tämän tiedämme nyt, ja lisää on tulossa – kevään ja alkukesän 2024 Raflateam -koulutusten aikataulut päivittyvät tälle sivulle aina uusien päivien ja paikkojen varmistuessa. Raflateameja on luvassa tänäkin vuonna eri puolilla Suomea!
Sivun alalaidasta löydät koulutuksiimme avoinna olevat haut, haethan siis mukaan ilmoituksen hakulomakkeen kautta - emme tietoturvasyistä voi huomioida sähköpostitse jätettyjä hakemuksia.

Helsinki

Raflateam 6.–7.3.2024

Raflateam 3.-4.4.2024

Raflateam 17.-18.4.2024

Raflateam 24.-25.4.2024

Raflateam 15.-16.5.2024

Kemi
Raflateam 6.-7.5.2024

Hae Raflateam-koulutuksiin

Kysyttävää Raflateamistä? Ota yhteyttä!

Horecan valmennukset
Horecan valmennukset

Hotelli ja ravintola

horecavalmennus@barona.fi