Raflateam

Raflateam

Vietä erilainen ravintolailta ja hae ravintola-alan pikavalmennukseen

Haluatko pikaväylän ravintola-alalle ja joustavan työn, joka on helppo sovittaa yhteen muiden menojen kanssa? Hae ravintola-alan pikavalmennukseen Raflateamiin, me valmennamme sinusta uuden ravintola-alan tekijän. Jos etsit töitä opiskeluiden tai toisen työn oheen, tätä vaihtoehtoa ei kannata jättää kokeilematta!

Mietitkö vielä, mitä tehdä syksyllä ja talvella? Mistä saada sekä taskurahaa joulun menoihin, että hyvää kokemusta täyttää CV:tä? Tai oletko mahdollisesti uran vaihtaja, joka etsii uusia tuulia? Ravintola-alalla opit erittäin monipuolisia taitoja asiakaspalvelusta, tiimityöskentelystä, tiukkojen tilanteiden hoitamisesta ja kiireen hallinnasta. Pääset myös näkemään sekä erilaisia ravintolakonsepteja että uusimpia trendejä ja villityksiä.

Nyt sinulla on mahdollisuus liittyä remmiin ravintola-alalle ilman aikaisempaa kokemusta. Olemme valmentaneet vuosien saatossa satoja osaajia, joten valmennamme myös sinut työhön. Hyppää mukaan Raflateam-jengiin!

Raflateam pähkinänkuoressa

MIKÄ: Raflateam on kahden päivän pikavalmennus ravintola-alan perusteisiin. Valmennuksen jälkeen sinulle avautuu mahdollisuus työskennellä eri ravintoloissa Baronan kautta.

MISSÄ: Useissa kaupungeissa ympäri Suomen - Helsingistä Ouluun. Katso alempaa kaikki kaupungit, joissa Raflateam-valmennuksia järjestetään ja hae sinulle sopivaan.

KENELLE: Alasta kiinnostuneelle uusille ravintola-alan tekijöille. Et tarvitse aiempaa kokemusta, me koulutamme sinut!

MIKSI: Pääset posottamaan pikaväylää ravintola-alalle! Opit ymmärtämään ravintola-alan eri tehtävien merkityksen ja pääset harjoittelemaan niitä käytännön harjoitusten kautta. Raflateam-valmennus antaa sinulle arvokasta tietotaitoa ja varmuutta ravintolassa työskentelyyn.

MILLOIN: Valmennukset alkavat elokuussa ja niitä on läpi syksyn. Katso aikatauluihisi sopiva valmennus ja hae mukaan Raflateamiin!

Valmennuksesta vauhtia ravintola-alalle

Tämän lyhyen, mutta napakan koulutuksemme jälkeen sinulla on alalla tarvittavat perustaidot, joiden siivittämänä pystyt aloittamaan ravintola-alalla työskentelyn. Tehokkaan valmennuksen jälkeen sinulle avautuu mahdollisuus työskennellä Baronan kautta lukuisissa ravintoloissa, baareissa, tapahtumissa ja kahviloissa. Valmennuksen jälkeen voit itse päättää aikatauluihisi sopivat työvuorot, jotka voivat ajoittua niin viikonlopulle kuin arkeen.

Syksyn Raflateamit

Katso tästä syksyn 2022 Raflateamin kiertuepäivät ja hae mukaan valmennukseen!

Voit valita kaupunkikohtaisista hakulinkeistä kaupungin, jossa haluat osallistua Raflateam-valmennukseen. Kaupungit tarkoittavat paikkakuntia, joissa valmennus järjestetään. Myöhemmin voit työskennellä myös muissa kaupungeissa - vaikka ympäri Suomen. Voit siis esimerkiksi käydä valmennuksen Jyväskylässä ja työskennellä sen jälkeen Tampereella ja Helsingissä!

Valmennuspäivät täyttyvät pikaista vauhtia, hae siis pian mukaan!

#viikonlopuksiduuniin #raflateam #erilainenravintolailta

Raflateamit, syksy 2022

Elokuu:
31.8.-1.9. Pääkaupunkiseutu

Syyskuu:
7.-8.9. Pääkaupunkiseutu

12.-13.9. Tampere

14.-15.9. Oulu

19.-20.9. Turku

19.-20.9. Lahti

28.-29.9. Pääkaupunkiseutu

Lokakuu:

5.-6.10. Pääkaupunkiseutu

12.-13.10. Pääkaupunkiseutu

13.-14.10. Rovaniemi

19.-20.10. Tampere

19.-20.10. Pori

24.-25.10. Turku

26.-27.10. Pääkaupunkiseutu

Marraskuu:

2.-3.11. Kuopio

7.-9.11 Rovaniemi (Köksätiimi, Köksäteam)

Hae Raflateam-koulutuksiin

Jos sinulla on kysyttävää Raflateamiin liittyen niin ota yhteyttä ja me autamme!

Heidi Aho
Heidi Aho
Henkilöstökonsultti

Hotelli ja ravintola

+358 44 460 2063heidi.aho@barona.fi