Raflateam

Raflateam

Vietä erilainen ravintolailta ja hae ravintola-alan pikavalmennukseen

Haluatko pikaväylän ravintola-alalle ja joustavan työn, joka on helppo sovittaa yhteen muiden menojen kanssa? Vai olisiko kenties aika hypätä täysin uudelle alalle? Hae ravintola-alan pikavalmennukseen Raflateamiin, me valmennamme sinusta uuden ravintolataivaan tähden.

Ravintola-alalla riittää rutkasti vaihtelevia ja mielenkiintoisia duuneja, jotka odottavat tekijöitänsä. Työ ravintolassa on paljon muutakin kuin lautasten kantamista ja kaljan kaatamista. Se on asiakaspalvelua, tiimityötä, vauhtia ja hyvää fiilistä. Ravintola-alalla sinulla on mahdollisuus oppia ruokamaailman viimeisimmät villitykset, ajan trendikkäimmät drinkit ja etiketin hallitseminen.

Nyt sinulla on mahdollisuus liittyä remmiin ravintola-alalle ilman aikaisempaa kokemusta. Olemme valmentaneet vuosien saatossa satoja osaajia, joten valmennamme myös sinut työhön. Hyppää mukaan Raflateam-jengiin!

Raflateam pähkinänkuoressa

MIKÄ: Raflateam on kahden päivän pikavalmennus ravintola-alan perusteisiin. Valmennuksen jälkeen sinulle avautuu mahdollisuus työskennellä eri ravintoloissa Baronan kautta.

MISSÄ: Useissa kaupungeissa ympäri Suomen - Helsingistä Ouluun. Katso alempaa kaikki kaupungit, joissa Raflateam-valmennuksia järjestetään ja hae sinulle sopivaan.

KENELLE: Alasta kiinnostuneelle tulevaisuuden ravintolataivaan tähdelle. Et tarvitse aiempaa kokemusta, me koulutamme sinut!

MIKSI: Pääset posottamaan pikaväylää ravintola-alalle, opit ruokamaailman viimeisimmät villitykset, trendikkäimmät drinkit ja etiketin hallitsemisen. Raflateam-valmennus antaa sinulle miljoonien arvoisen tietotaidon ravintolassa työskentelyyn.

MILLOIN: Valmennukset alkavat maaliskuussa ja niitä on läpi kevään. Katso sinulle sopiva valmennus ja hae mukaan!

Valmennuksesta vauhtia ravintola-alalle

Lyhytkoulutuksemme antaa sinulle tarvittavat perustaidot ravintolassa työskentelyyn. Tehokkaan valmennuksen jälkeen sinulle avautuu mahdollisuus työskennellä Baronan kautta lukuisissa ravintoloissa, baareissa, tapahtumissa ja kahviloissa. Valmennuksen jälkeen voit itse päättää aikatauluihisi sopivat työvuorot, jotka voivat ajoittua niin viikonlopulle kuin arkeen.

Kevään Raflateamit

Katso tästä kevään 2022 Raflateamin kiertuepäivät ja hae mukaan valmennukseen.

Voit valita kaupunkikohtaisista hakulinkeistä kaupungin, jossa haluat osallistua Raflateam-valmennukseen. Kaupungit tarkoittavat paikkakuntia, joissa valmennus järjestetään. Myöhemmin voit työskennellä myös muissa kaupungeissa - vaikka ympäri Suomen. Voit siis esimerkiksi käydä valmennuksen Kuopiossa ja viettää kesän työskennellen Vaasassa.

Valmennuspäivät täyttyvät pikavauhtia, hae siis pian mukaan!

#viikonlopuksiduuniin #raflateam #erilainenravintolailta

Kiertuepäivät, kevät 2022

Helsinki 18.-19.5., 8.-9.6., 15.-16.6.

Lappeenranta 18.-19.5.

Vaasa 6.-7.6.

Hae Raflateam-koulutuksiin

Jos sinulla on kysyttävää Raflateamiin liittyen niin ota yhteyttä ja me autamme!

Heidi Aho
Heidi Aho
Henkilöstökoordinaattori+358 44 460 2063heidi.aho@barona.fi