Osaamista täydentävät koulutukset – buustia työelämään

Osaamista täydentävät koulutukset – buustia työelämään

Aina kannattaa oppia lisää. Baronan eri alojen koulutuksissa voit esimerkiksi saada nopeasti lisää ammattitaitoja ja oikotien työpaikkaan tai voit kouluttautua työnantajasi tilauksesta työpaikallanne.

  • Pikakoulutukset ja täydentävät koulutukset. Tarjolla syventäviä pikakoulutuksia eri toimialojen töihin sekä lupakoulutuksia esimerkiksi ensiapua ja työturvallisuutta tai hygieniapassin hankkimista varten.
  • Tutkintoon johtavat koulutukset. Järjestämme myös ammattitutkintoja ja erikoisammattitutkintoja esimerkiksi esihenkilötyöhön.
  • Asiantuntijoiden valmennukset. Miten johdetaan itseä ja muita? Miten valmennetaan, miten inspiroidaan? Koulutamme etänä ja läsnä.

Erotinviiva

Ravintola-alan koulutukset

Baronan ravintola-alan koulutukset järjestää tytäryhtiömme Koutsit.

Erotinviiva

Asiakaspalvelualan koulutukset

Erotinviiva

Asiantuntijoiden valmennukset

Miten johdetaan itseä ja muita? Miten valmennetaan, miten inspiroidaan? Koulutamme etänä ja läsnä. Näistä koulutuksista vastaa tytäryhtiömme Koutsit ja heidän koutsinsa Tiina Riippi, Markus Apuli ja Lasse Kukkonen.

Erotinviiva

Kielitaitojen vahvistaminen

Jos äidinkielesi ei ole suomi ja haluat oppia lisää, voit opiskella Arffmanin kursseilla. Arffman kuuluu Baronaan ja järjestää kursseja niin aloittelijoille kuin suomea jo hyvin osaaville.

Erotinviiva

Järjestäjänä Barona ja perheenjäsenet

Järjestämme koulutuksia ja valmennuksia yhdessä Baronan yritysperheeseen kuuluvien Koutsien ja Arffmanin kanssa. 

Koutsit

Ihmisiä ja yrityksiä ravintola- ja palvelualoilla valmentava Koutsit palvelee verkossa ja paikan päällä. Tarjolla digiperehdytykset, livekoutsaukset, yksilökoutsaukset ja lähikoutsaukset.

Arffman

Arffman on Suomen suurin yksityinen työllisyydenhoidon palveluiden tuottaja ja maahanmuuttajien kotoutumiskouluttaja.

Erotinviiva