Uusi ura maarakentajana

Uusi ura maarakentajana

Tykkäätkö tehdä itse käsillä? Oletko hyvä käyttämään ja ajamaan koneita tai haluaisitko oppia? Jos sinulla on vielä kaiken lisäksi uusi duuni kiikarissa, meillä on hyviä uutisia.

Jokioisten Maanrakennus Oy, Barona ja TTS Työtehoseura rekrytoivat ja kouluttavat uusia maarakennuksen moniosaajia suoraan työmaille vuonna 2022! Rekrykoulutus tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden hankkia uusi pitkäaikainen työpaikka ja ammatti samassa paketissa ilman vuosien opiskelua! Olisitko sinä yksi rekrykoulutettavista?

Maarakentajan rekrykoulutuksessa kouluttaudut käytännönläheisesti uuteen ammattiin vain muutamassa kuukaudessa, ja koulutuksen jälkeen tavoitteenasi siintää pitkäaikainen työsuhde. Rekrykoulutuksessa saat työhösi parhaat opit alasi ammattilaisilta, ja suoritat työssä tarvittavat kortit maksutta. Pääset soveltamaan oppimaasi jo rekrykoulutuksen aikana työmaakohteissa.

Emme hae valmiita osaajia, vaan haluamme kouluttaa sinut maarakennusalan ammattilaiseksi. Koulutusohjelmaan hakiessasi sinulta ei vaadita aiempaa kokemusta rakennusalalta, vaan oikea asenteesi ja halusi oppia uutta ratkaisevat!

Koulutus on kohdennettu ensisijaisesti työttömille ja työttömyysuhan alaisille TE-toimiston sekä kuntakokeilujen asiakkaille, joiden työnhaku on voimassa, ja joilla on TE-toimiston toteama koulutustarve. Koulutus on sinulle täysin maksuton.

Tutustu nyt maarakentajan rekrykoulutukseen ja hae!

Hae rekrykoulutukseen Baronan ja TE-toimiston kautta!

7 syytä hakea mukaan

  1. Lyhyt täsmäkoulutus - ei vuosien opiskelua nenä kirjassa

  2. Koulutuksen jälkeen tähtäimessäsi pitkäaikainen työpaikka

  3. Ajantasainen ja työelämälähtöinen ammattitaito alalla, jolla töitä riittää

  4. Neljä uutta korttia: työturva-, ensiapu-, tulityö- ja vesityökortti

  5. Valmista osaamista ei tarvita - asenne ratkaisee!

  6. Mahdollisuus korotettuun työttömyysetuuteen koulutusohjelman ajalta

  7. Täysin maksuton koulutusohjelma

Mitä rekrykoulutus sisältää?
Mitä rekrykoulutus sisältää?Koulutus antaa sinulle kattavat maarakennusalan tiedot ja -taidot, ja olet koulutuksen päätteeksi valmis työskentelemään infrarakentamisen työtehtävissä turvallisesti ja ergonomisesti. Rekrykoulutus rakentuu kattavista maarakennusta käsittelevästä lähiopetuspäivistä sekä työssäoppimisesta Jokioisten Maarakennus Oy:n työmailla. Koulutuksen aikana kartutat osaamistasi konetyössä: opit perämiestyöskentelyä, konetyönohjaamista ja koneenkäytön perehdyttämistä. Pääset perehtymään mittaus- ja pohjanvahvistustöihin, piirustusten ja suunnitelmien tulkitsemiseen sekä kunnallistekniikkaan. Osana koulutusta pääset myös suorittamaan kaikki työssä tarvittavat kortit täysin maksutta. Mukaan voit hakea jättämällä hakemuksen sekä TE-palveluissa että Baronan sivuilla!Hae mukaan TE-palveluissa
Mitä maarakentaja tekee?
Mitä maarakentaja tekee?Maarakentajat työskentelevät monipuolisissa kohteissa muun muassa rakennustyömaan maatäyttöjen ja -tiivistysten parissa. Maarakentamisen ammattilaiset asentavat paljon kunnallistekniikkaan liittyviä sade- ja jätevesijärjestelmiä sekä routaeristeitä ja toimivat myös kaivinkoneenperämiehenä. Maarakentajan työ on monipuolista ja fyysistä, ja työtehtävien suorittamiseen tarvitaankin hieman papua pohkeeseen sekä vähintään B-ajokorttia. Jos etsit työtä, jossa pääset tekemään itse ja näkemään oman kätesi jäljen kaupunkikuvassa, maarakentajan työ voisi sopia juuri sinulle!Hae rekrykoulutukseen Baronan sivuilla